*nenya* Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Σας αγαπώ όλους, κι εσάς και τα εκπληκτικά γατιά σας. Και ζηλεύωωωω! Άχου τα! Κάντε τους πολλές αγκαλίτσες <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 πάρε κι εσύ και δεν θα το μετανιώσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Είχα κι εγώ...και ακόμα στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι ότι μου τον έκλεψαν. Είναι μεγάλο το δέσιμο με τα ζώα :/ αλλά κάποια στιγμή θέλω πάλι γάτο. Στην παρούσα φάση δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ποιος μπορεί να κλέψει ενα γατι?Γιατί να το κάνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ένας που τό'χει βάλει στο μάτι επειδή είναι ωραίο, χοντρό και πολύ ήρεμο γατί... Απλά δεν ξανακάνω το λάθος ν'αφήσω γατί να κυκλοφορεί και εκτός σπιτιού. Κι ας πήγαινε ο καημένος ο γάτος μόνο μέχρι το απέναντι σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ρε luci τι τα ταϊζεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Σβήνω, χάνομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 δεν της έχω βρει όνομα ακόμαη μάνα μου την λέει μπέμπα και μπουμπού αλλά λέω να την βγάλω κατοικίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Σβήνω, χάνομαι. ...F..k!!!...και ό,τι στοιχημάτιζα με τον εαυτό μου, ότι η Eύα θα είναι η πρώτη που θα ξελιγωθεί!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 κουτσααααααβι :wub: :wub: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 κουτσααααααβι :wub: :wub: Καλώστηνα κι ας άργησε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ...F..k!!!...και ό,τι στοιχημάτιζα με τον εαυτό μου, ότι η Eύα θα είναι η πρώτη που θα ξελιγωθεί!!! Δεν είμαι αυστηρά cat person. Αν μπορούσα θα είχα κάνει το σπίτι μου ζωολογικό κήπο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Γιατί δεν είχαμε αρκετά στο κεφάλι μας: 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Γιατί δεν είχαμε αρκετά στο κεφάλι μας: catpic.jpg Που το βρηκες ρε συ? Πολυ μικρο δεν ειναι? Θηλαζει ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα