Lucifer Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 αυτη που ριχνει τσαμπουκα στη καμερα θελω να χαιδεψω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Αυτός, αυτός ο μαλάκας είναι ο αγαπημένος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ναι, φαίνεται απο μακρυά πως είναι φιλική και πρόσχαρη προσωπικότητα Και το κυριώτερο, δεν ξέρει τι σημαίνει ζήλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Είναι ο πιο καλός και ο λιγότερο ζηλιάρης από τα γατιά του Λούσι. Και ο πιο έξυπνος. Παίζει fetch για να καταλάβεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Λίγο στραβός βέβαι ΑΛΛΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Η μικρή και ο Γκάντης έκαναν αγάπες, ο λούσιφερ πήγε να τραβήξει βιντεάκι. Φυσικά εμφανίζεται ο Γκάνταλφ προσπαθώντας να χορέψει, να μου κατεβάσει τη φόρμα και να τραβήξει το κάλυμμα του καναπέ με το ζευγαράκι επάνω. Για τον Γκάνταλφ δεν μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Όχι! Για τον Γκάντι. Ο Γκάνταλφ είναι σκατοζηλιάρης. Λίγο στραβός βέβαι ΑΛΛΑ. Αυτό προσθέτει στη γοητεία του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Όχι! Για τον Γκάντι. Ο Γκάνταλφ είναι σκατοζηλιάρης. Μπέρδεψα τα γατιά φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 γούτου γούτου! όταν βλέπω γάτες μου έρχεται να χώσω τα μούτρα μου στην κοιλιά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 γούτου γούτου! όταν βλέπω γάτες μου έρχεται να χώσω τα μούτρα μου στην κοιλιά τους Ξανά σκέψου το... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ξανά σκέψου το... το κάνω στις δικές μου είχα πάει σε μια φίλη που είχε γάτα και όπως την βλέπω την αρπάζω την γάτα και της σκάω ενα φιλί στα μούτρα και η φίλη μου είχε μείνει κάγκελο (χαχχααχ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 το κάνω στις δικές μου είχα πάει σε μια φίλη που είχε γάτα και όπως την βλέπω την αρπάζω την γάτα και της σκάω ενα φιλί στα μούτρα και η φίλη μου είχε μείνει κάγκελο (χαχχααχ) Καλά, θα σου φέρω μια φορά τη δικιά μου να δοκιμάσεις να κάνεις το ίδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Κοκομπλόκο. Ρε φίλε. Τι τα ταΐζετε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ρε φίλε. Τι τα ταΐζετε; Κουνούπια >: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Τι να κλάσουν τα κουνούπια. Αυτά θέλουν ελέφαντα να βγάλουν το μεσημέρι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα