Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μεγαλη μαλακια..εμας ηταν 4 χρονων και μας ειπε ο κτηνιατρος οτι εχει ξαναδει τετοιες μορφες αρρωστιας στη συγκεκριμενη ρατσα (και σε καποιες αλλες σπανιες) επειδη λεει τα βαζουν να κανουν αιμομιξια και 7/10 θα εχουν προβληματα Εμεις παντως τη βρηκαμε σε ενα νοσοκομειο οταν ηταν 9 μηνων, δεν την αγορασαμε οποτε δε ξερω. Εμενα ειχε βγαλει 3 φορες ογκο εξωτερικο καλοηθη και του ειχαμε κανει 3 φορες επεμβαση, την 4 ηταν δυστηχως εσωτερικος και κακοηθης και δεν τον πηραμε χαμπαρι.
tony81 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Πριονiδι βάζεις; Πάρε πελλετ, καλύτερο και πιο οικονομικό Ναι πλέον πελλετ..και πιο οικονομικό και πιο βολικό 1
scullyist Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Γείτονας υιοθέτησε (=ταΐζει) γατόνι, το οποίο κατά συνέπεια έγινε μόνιμος κάτοικος πυλωτής. Φωτογραφική μνεία κέρδισε όμως το κολλητάρι που κουβάλησε σήμερα, το οποίο ζητιανεύει μεν, διατηρώντας κύρος και αξιοπρέπεια δε (την ίδια στιγμή, κλασσικά, ο άλλος ο ζήτουλας είχε ήδη σκαρφαλώσει στο πόδι, μιλώντας παράλληλα ασταμάτητα) και έχει και απίστευτες ματάρες: 11
Mikeasdf Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Γείτονας υιοθέτησε (=ταΐζει) γατόνι, το οποίο κατά συνέπεια έγινε μόνιμος κάτοικος πυλωτής. Φωτογραφική μνεία κέρδισε όμως το κολλητάρι που κουβάλησε σήμερα, το οποίο ζητιανεύει μεν, διατηρώντας κύρος και αξιοπρέπεια δε (την ίδια στιγμή, κλασσικά, ο άλλος ο ζήτουλας είχε ήδη σκαρφαλώσει στο πόδι, μιλώντας παράλληλα ασταμάτητα) και έχει και απίστευτες ματάρες: Η πρωτη φωτογραφια δε φαινεται
scullyist Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Weird, πριν τα έβλεπα οκ αλλά και σε μένα τώρα τα έβγαλε σπασμένα τα λινκ... τις ξαναπέρασα και τις ξαναβλέπω κανονικά, για τσεκ... υγ. βάζω και thumb, κι ότι δουλέψει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 always check with ctrl+F5... 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 βλέπω "το λουκάνικο μου" , 0 μηνύματα και έλεγα τώρα να ανοίξω το spoiler η να μη το ανοίξω xD!κουκλί να σου ζήσει 3
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 New challenger appeared: Τον βρήκα τρομαγμένο στο τοπικό Lidl και πλέον μου κάνει παρέα στο δωμάτιο μου. 16
liakjim Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αμφιταλαντευόμουν αν θα έπρεπε να ποστάρω εδώ ή στο άλλο θέμα (των ανθρώπων), αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι μάλλον θα προτιμούσα να δω αυτά αντί για τον ανθρώπινο φίλο τους (βέβαια μάλλον το αντίθετο συμβαίνει για τον θηλυκό εκπρόσωπο αλλά περιττός κόπος για μένα και για εσάς) : 13
manzana Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 New challenger appeared: Τον βρήκα τρομαγμένο στο τοπικό Lidl και πλέον μου κάνει παρέα στο δωμάτιο μου. Ελα ρεεε!Κουκλι!Τυχερος εισαι που τον βρηκες,να τον χαιρεσαι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα