Προς το περιεχόμενο

Electroworld laptop 369E

Nucis2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρις να αναλαμβανω ευθυνη αν κατι παει στραβα, δειτε εδω...

(μεχρι core i7 640M -> εντυπωσιακα αναβαθμισιμο θα ελεγα)

Eπισης το ιδιο φυλλαδιο δεν αναφερει τιποτα περι spdif οποτε μαλλον επαληθευομαι οτι δεν εχει ψηφιακη εξοδο πολυκαναλου ηχου περαν της HDMI.

Δημοσ.

Χωρις να αναλαμβανω ευθυνη αν κατι παει στραβα, δειτε εδω...

(μεχρι core i7 640M -> εντυπωσιακα αναβαθμισιμο θα ελεγα)

Eπισης το ιδιο φυλλαδιο δεν αναφερει τιποτα περι spdif οποτε μαλλον επαληθευομαι οτι δεν εχει ψηφιακη εξοδο πολυκαναλου ηχου περαν της HDMI.

Εχω την εντυπωση πως γενικοτερα τα λαπτοπ με σειρα P επεξεργαστων, δεχονται και i7 επανω.

Το θεμα ειναι ομως, τι θερμοκρασιες θα ανεβαζει μετα.

Δημοσ.

Εχει κανεις αλλος δοκιμασει να παιξει 3D με το λαπτοπακι?

Οχι sbs αρχεια, αλλα πληρες bluray 3D disk μεσω πχ total media theater 5 ή powerDVD (11.x.x κλπ).

Για καποιο λογο ειτε δε μπορω να βρω τις σωστες ρυθμισεις ή απλα δεν γινεται (?), ενω θα επρεπε αφου ειναι συμβατη η καρτα και ειναι ενεργες ολες οι σχετικες επιλογες στα προγραμματα (amd HD3D κλπ).

Συγκεκριμενα, οταν επιλεξω απο το εκαστοτε προγραμμα τις ρυθμισεις για 3D TV (με hdmi 1.4 κλπ), εμφανιζεται μυνημα οτι "ο δισκος δεν υποστηριζεται" (ή καπως ετσι) ενω οταν επιλεχθει η ρυθμιση για προβολη με anaglyph 3D (ή ακομα και checkerboard ή line interleaved 3D) παιζει μια χαρα :confused:

Αν υπαρχει καποιος οδηγος στο φορουμ ας μου στειλει καποιος ενα πμ (ευχαριστω!).

(το site της AMD εχει αυτον εδω και "παλευω" τωρα, ομως αυτα τα iz3d κλπ αφηνουν πολλα και διαφορα "καταλοιπα" οταν δεν τα χρειαζομαι πλεον -> http://www.amd.com/us/Documents/AMD_HD3D_Setup_Guide.pdf)

Για την αναβαθμιση cpu: Δεν ειναι παντα "ελευθερη" για μια γενια επεξεργαστων ιδιου chipset, ενδεχεται να υπαρχουν περιορισμοι απο το bios ή θεματα καταναλωσης κλπ, αλλα εφοσον η ιδια η εταιρια ανακοινωνει τη λιστα υποστηριξης δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.

δεν εχει blue ray, γι'αυτό βγάζει ότι δεν υποστηρίζει δίσκο!

(κανένα φορητό δεν εχει blue ray σε αυτην την κατηγορία τιμής)

Δημοσ.

καλημέρα σας είμαι καινούριος στο φόρουμ... αυτήν την περίοδο ψάχνομαι να πάρω έναν υπολογιστή που να μπορώ να παίξω κάποια παιχνίδια όπως πχ. το f1 2010 σκέφτομαι να διαθέσω 500-700 ευρώ , γνωρίζω ότι οι laptop δεν είναι και τοσο για παιχνίδια αλλά με ενα ανεμιστηράκι κάτι θα γινει...αν εχει καποιος καποιον υπολογιστή να μου προτείνει θα ήμουν υπόχρεος ... ευχαριστώ

Δημοσ.

καλημέρα σας είμαι καινούριος στο φόρουμ... αυτήν την περίοδο ψάχνομαι να πάρω έναν υπολογιστή που να μπορώ να παίξω κάποια παιχνίδια όπως πχ. το f1 2010 σκέφτομαι να διαθέσω 500-700 ευρώ , γνωρίζω ότι οι laptop δεν είναι και τοσο για παιχνίδια αλλά με ενα ανεμιστηράκι κάτι θα γινει...αν εχει καποιος καποιον υπολογιστή να μου προτείνει θα ήμουν υπόχρεος ... ευχαριστώ

Ανοιξε το θεμα στην στηλη ''φορητοι υπολογιστες'' και θα σου προταθουν πολλα!

Δημοσ.

Παιδια το οτι δεν εχει bluray το ξερω, αλλα μπορει να "αποκτησει" ενα εικονικο drive (powerISO, virtual clone drive κλπ) οπου μπορεις αν εχεις ολοκληρο τον bluray δισκο περασμενο στο σκληρο δισκο σου να τον "τοποθετησεις" σε αυτο το drive. Εχω δει μεχρι και nvidia GT240M (διετιας πλεον -- η nvidia εβγαλε υποστηριξη φανταστειτε μεχρι και για το PS3 που παιζει με μια 7800GT ή κατι τετοιο πλεον 5ετιας+ αν και δεν υποστηριξε τις επομενες γενιες 8Χ00-9Χ00 που εχω κι εγω δυστυχως--) να υποστηριζει 3D bluray με αυτον τον τροπο και η 6530Μ ειναι ακομα πιο βελτιστοποιημενη για αυτο το σκοπο εχοντας HDMI v1.4a και πραγματι οταν επιλεξω στις ρυθμισεις του μεσου προβολης στο εκαστοτε προγραμμα αναπαραγωγης ειτε interlaced, ειτε red-cyan, ειτε checkerboard ειτε 2D (!) αναγνωριζεται ο "δισκος" με τον τροπο που περιεγραψα, οταν ομως η επιλογη ειναι αυτη που θελω (και αυτη που χρειαζεται) δηλαδη hdmi 1.4a frame packed 3D ή 120Hz shutter ή οπως το εχει τελος παντων το καθε προγραμμα εκει δεν "αναγνωριζεται" !

Με αλλα λογια, πιστευω οτι και κανονικο bluray drive να ειχε δεν κοβω το χερι μου οτι θα επαιζε κανονικα τουλαχιστον στην τηλεοραση που το δοκιμαζω εγω (μια που δεν εχω εντοπισει ακομα πού ακριβως βρισκεται το προβλημα, περα απο το οτι τα iz3D που υπαρχουν στον οδηγο κλπ δεν παιζουν με τιποτα σωστα, εκτος απο το "απλο" side-by-side 3D).

Βεβαια την αδερφη μου δεν την απασχολει καθολου αλλα εμενα με απασχολει αφου ηθελα να χρησιμοποιησω την 6530Μ με το hdmi v1.4a της ως αναφορα για δικη μου αναλογη αγορα με εντονο ενδιαφερον στο 3D ωστε να εχω ουσιαστικα ενα 3D media player με διαρκεια ζωης αρκετων χρονων ακομα.

Δημοσ.

Εχει πιο χαμηλων επιδοσεων καρτα γραφικων.

Και λιγο πιο παλιο (σχεδον αμελητεα διαφορα) επεξεργαστη Ρ6100 αντι για 6200.

Κατασκευατικα ειναι η ιδια σειρα.

Δημοσ.

Φίλε η 6530m είναι μετονομασία της 5650. Η σειρά 5 της ati δεν υποστηρίζει 3d.

android.png

Εδω παντως φαινεται οτι θα επρεπε να μην υπαρχει προβλημα ουτε με την σειρα 5ΧΧ0!

Ουτε η ιδια η amd δε φαινεται να ξερει τι υποστηριζει και τι οχι, μια φορα που τους ειχα ρωτησει γιατι στην παραπανω λιστα δεν περιλαμβανονται τηλεορασεις philips μου ελεγαν να δοκιμασω εγω και αν λειτουργει να τους το πω να το προσθεσουν! :confused:

Τελικα μου φαινεται θα προτιμησω nvidia (παλι) στην επομενη αγορα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...