xristakits Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 παιδια ξερουμε ποσα gb μνημη σηκωνει το laptop?
vasman15 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 αν θελουμε να συνδεσουμε τηλεοραση μεσω hdmi πως θα περασουμε τον ηχο?
Konstantin77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 αν θελουμε να συνδεσουμε τηλεοραση μεσω hdmi πως θα περασουμε τον ηχο? μεσω του hdmi, περναει και ηχο
Aias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Παρελαβα σημερα το laptop .Γενικα μου φαινεται καλο για τα λεφτα του αλλα και εγω θα ηθελα να εχει λιγο καλυτερη οθονη.Οπως ειπε και ο φιλος ειναι σαν τις πρωτες ΤΝ οθονες που χανουν στην παραμικρη γωνια θεασης. Κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο.
nek4d Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 προλαβα κ εβαλα το ΣΚ παραγγελια για μια φιλη. ειμαι περιεργος να δω κ εγω, ποσο "χαλια" είναι η οθόνη...
Aias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 προλαβα κ εβαλα το ΣΚ παραγγελια για μια φιλη. ειμαι περιεργος να δω κ εγω, ποσο "χαλια" είναι η οθόνη... Εφτιαξα λιγακι τα χρωματα μεσα απο το interface της ati και βελτιωθηκε ,χθες εβαλα ταινια (xvid-mkv) και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.Δεν κοβει καθολου και παιζει τελεια.Εβαλα και ενα παιχνιδακι (sf4 arcade) και φαινοταν αρκετα καλα με 70-80 fps.Αψογο.
nek4d Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 369 πάλι σήμερα για όσους δεν πρόλαβαν! (κατόπιν παραγγελίας λέει, όμως πιστεύω ότι θα έρθει για να χρεώνουν πιστωτική κάρτα. Ομως δεν θα είναι για απεριόριστα κομμάτια)
McDuck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Σιγά μη σκοτωθούμε να πάρουμε λαπτοπ Fujitsu. Το χειρότερο laptop brand του κόσμου. Στα desktop να δεις..πριν μερικά χρόνια είχε αγοράσει ένας φίλος το είχε χρυσοπληρώσει τότε και οι απίστευτοι τύποι τι είχαν κάνει;Για να ξαναπεράσεις τα windows διάβαζε τη configuration του συστήματος-δηλ.αν άλλαζες π.χ. κάρτα γραφικών το έβλεπε σαν άλλο σύστημα και δε τα έπαιρνε!!!! Τελος και στους δυο. Μάλλον έρευνα αγοράς κάνουν...
PCFUN Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μάλλον έρευνα αγοράς κάνουν... Αυτό θα πει δούλεμα. Μ' αρέσει που στην tv παίζει spot του κωτσόβολου με το ανύπαρκτό laptop. Τόσο τρελή προσφορά ήταν που έπεσε ο κόσμος με τα μούτρα και τελείωσε? ή μήπως το απόθεμα τους ήταν 5 κομμάτια
nick_81 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το πήρα και εγώ το λάπτοπ.Χρειάζεται να φορτίσει κάποια ώρα η μπαταρία όπως στα κινητά ή όχι?Τα υπόλοιπα θα τα ρωτήσω αφότου το ανοίξω (εγκαταστάσεις κτλ) γιατί είμαι ψιλοάσχετος απο αυτά.
McDuck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Το πήρα και εγώ το λάπτοπ.Χρειάζεται να φορτίσει κάποια ώρα η μπαταρία όπως στα κινητά ή όχι?Τα υπόλοιπα θα τα ρωτήσω αφότου το ανοίξω (εγκαταστάσεις κτλ) γιατί είμαι ψιλοάσχετος απο αυτά. Δε γράφει στις οδηγίες;Αν δε γράφει άστο καλού κακού κανά δωδεκάωρο
nick_81 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσης δεν έχει.Σου δίνει την ιστοσελίδα αλλά είναι στα αγγλικά και δεν το κατέχουμε το άθλημα.Έχει και 1 dvd αλλά δεν παίζει στον σταθερό γιατί έχει χαλάσει το dvd-player.Κανένας από τους ήδη κατέχοντες το laptop να μου πεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.