Προς το περιεχόμενο

Electroworld laptop 369E

Nucis2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρελαβα σημερα το laptop .Γενικα μου φαινεται καλο για τα λεφτα του αλλα και εγω θα ηθελα να εχει λιγο καλυτερη οθονη.Οπως ειπε και ο φιλος ειναι σαν τις πρωτες ΤΝ οθονες που χανουν στην παραμικρη γωνια θεασης.

Κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο.

Δημοσ.

προλαβα κ εβαλα το ΣΚ παραγγελια για μια φιλη.

ειμαι περιεργος να δω κ εγω, ποσο "χαλια" είναι η οθόνη...

Δημοσ.

προλαβα κ εβαλα το ΣΚ παραγγελια για μια φιλη.

ειμαι περιεργος να δω κ εγω, ποσο "χαλια" είναι η οθόνη...

Εφτιαξα λιγακι τα χρωματα μεσα απο το interface της ati και βελτιωθηκε ,χθες εβαλα ταινια (xvid-mkv) και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.Δεν κοβει καθολου και παιζει τελεια.Εβαλα και ενα παιχνιδακι (sf4 arcade) και φαινοταν αρκετα καλα με 70-80 fps.Αψογο.

Δημοσ.

369 πάλι σήμερα για όσους δεν πρόλαβαν!

(κατόπιν παραγγελίας λέει, όμως πιστεύω ότι θα έρθει για να χρεώνουν πιστωτική κάρτα. Ομως δεν θα είναι για απεριόριστα κομμάτια)

Δημοσ.

Σιγά μη σκοτωθούμε να πάρουμε λαπτοπ Fujitsu.

Το χειρότερο laptop brand του κόσμου.

Στα desktop να δεις..πριν μερικά χρόνια είχε αγοράσει ένας φίλος το είχε χρυσοπληρώσει τότε και οι απίστευτοι τύποι τι είχαν κάνει;Για να ξαναπεράσεις τα windows διάβαζε τη configuration του συστήματος-δηλ.αν άλλαζες π.χ. κάρτα γραφικών το έβλεπε σαν άλλο σύστημα και δε τα έπαιρνε!!!!

Τελος και στους δυο.

Μάλλον έρευνα αγοράς κάνουν...

Δημοσ.

Μάλλον έρευνα αγοράς κάνουν...

Αυτό θα πει δούλεμα. Μ' αρέσει που στην tv παίζει spot του κωτσόβολου με το ανύπαρκτό laptop. Τόσο τρελή προσφορά ήταν που έπεσε ο κόσμος με τα μούτρα και τελείωσε? ή μήπως το απόθεμα τους ήταν 5 κομμάτια :-D :mrgreen: :-D

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ το λάπτοπ.Χρειάζεται να φορτίσει κάποια ώρα η μπαταρία όπως στα κινητά ή όχι?Τα υπόλοιπα θα τα ρωτήσω αφότου το ανοίξω (εγκαταστάσεις κτλ) γιατί είμαι ψιλοάσχετος απο αυτά.

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ το λάπτοπ.Χρειάζεται να φορτίσει κάποια ώρα η μπαταρία όπως στα κινητά ή όχι?Τα υπόλοιπα θα τα ρωτήσω αφότου το ανοίξω (εγκαταστάσεις κτλ) γιατί είμαι ψιλοάσχετος απο αυτά.

Δε γράφει στις οδηγίες;Αν δε γράφει άστο καλού κακού κανά δωδεκάωρο :unsure:

Δημοσ.

Βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσης δεν έχει.Σου δίνει την ιστοσελίδα αλλά είναι στα αγγλικά και δεν το κατέχουμε το άθλημα.Έχει και 1 dvd αλλά δεν παίζει στον σταθερό γιατί έχει χαλάσει το dvd-player.Κανένας από τους ήδη κατέχοντες το laptop να μου πεί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...