Προς το περιεχόμενο

Electroworld laptop 369E

Nucis2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος η προσφορά...πριν από λίγα λεπτά άλλαξε η τιμή στα 599 ευρώ.

Πάνω που πήγα να το παραγγείλω για ένα φίλο.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτοί χάνουν,εμείς δεν χάνουμε. Και εγώ περίμενα να γυρίσω Αθήνα να το πάρω. Εχουμε πολλές προσφορές ακόμα να δούμε. Ασε που στο skroutz to είδα κάπου 380κάτι...(με επιφύλαξη)

Δημοσ.

στα 599 ευρώ, αλλά με κουπόνι -30% (βγαίνει 419,30)

Δημοσ.

Να γιατί αυτοκτονούν οι επιχειρήσεις,όσοι πήρατε πήρατε οι υπόλοιποι ''ριχτε τα''(γιατί και στα 369 δε ..μπαίνανε μέσα)

Δημοσ.

Σιγά μη σκοτωθούμε να πάρουμε λαπτοπ Fujitsu.

Το χειρότερο laptop brand του κόσμου.

Θα συμφωνήσω σε αυτό...και οι δικές μου εμπειρίες δεν είναι οι καλύτερες.

Να γιατί αυτοκτονούν οι επιχειρήσεις,όσοι πήρατε πήρατε οι υπόλοιποι ''ριχτε τα''(γιατί και στα 369 δε ..μπαίνανε μέσα)

Η αλήθεια είναι ότι για περίεργο λόγο, πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα πουλάνε ακόμη και κάτω από το κόστος και μάλιστα σε είδη που κατά παράδοση δεν έχουν μεγάλα περιθώρια κέρδους (βλ. laptops,ηλεκτρονικά κτλ). Προσωπικά κάτι τέτοιο δεν το έχω συναντήσει πουθενά στην Ευρώπη.

Είναι μεγάλη η συζήτηση αυτή και καλύτερα να μην την αρχίσουμε.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι για περίεργο λόγο, πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα πουλάνε ακόμη και κάτω από το κόστος και μάλιστα σε είδη που κατά παράδοση δεν έχουν μεγάλα περιθώρια κέρδους (βλ. laptops,ηλεκτρονικά κτλ). Προσωπικά κάτι τέτοιο δεν το έχω συναντήσει πουθενά στην Ευρώπη.

Είναι μεγάλη η συζήτηση αυτή και καλύτερα να μην την αρχίσουμε.

χτυπαγαν ο ενας τον αλλο & νομιζαν ο Ελληνας θα εχει 10 πιστωτικες για παντα.

οταν καποιες εχουν και 2 μαγαζια στην ιδια περιοχη...πανε για ψιχουλα για να πληρωνουν μισθους & νοικια.

Δημοσ.

Παντως παιδια επειδη εκανα κι εγω παραγγελια για την αδερφη μου και το πηρε την Παρασκευη, οφειλω να πω οτι τα ηχεια ειναι σα να μην υπαρχουν (δεν εννοω μονο σε θεμα εντασης αλλα και οτι κατι πρεπει να εχουν ελαττωματικο αφου δεν ακουγονται πχ οι ομιλιες σε μια ταινια κλπ) και η οθονη ειναι μεν φωτεινη αλλα τρισαθλια με την παραμικρη αλλαγη θεσης νιωθεις λες και πηρες την 1η lcd που κατασκευαστηκε ποτε.

Παντως της αδερφης μου της κανει η οθονη, ηχεια δεν χρειαζεται κανεις ετσι κι αλλιως, και για τα χαρακτηριστικα του πιστευω τελικα αξιζει.

Μου αρεσε το μικρου μεγεθους touchpad αλλα οχι η ελλειψη του scroll σε αυτο, επισης παροτι λεει (οπως και ολα σχεδον τα λαπτοπ πλεον) "HD audio" εντουτοις δεν ενσωματωνει ψηφιακη εξοδο ηχου (spdif) στην εξοδο των ακουστικων οπως περιμενα (για μενα μεγαλο μειον αυτο, δε θα το επαιρνα για εμενα μονο και μονο γι'αυτο -- γιατι αν θες μετα πραγματικο πολυκαναλο ηχο πρεπει να εχεις ενισχυτη με hdmi εισοδο).

Δημοσ.

Δηλαδη παροτι δεν εμφανιζεται εξοδος spdif στις συσκευες αναπαραγωγης ηχου (ουτε στις ανενεργες ουτε στις αποσυνδεδεμενες) εντουτοις αν βαλεις 3,5αρα οπτικη ινα θα περασει... ψηφιακο ηχο; (για να πω την αληθεια δεν το δοκιμασα, δεν ειναι και δικο μου βεβαια...)

Ή μιλας για μετατροπεα απο το αναλογικο 3.5αρι καρφι σε οπτικη ινα (που δε νομιζω να εχει λογο υπαρξης)?

Δημοσ.
Δηλαδη παροτι δεν εμφανιζεται εξοδος spdif στις συσκευες αναπαραγωγης ηχου (ουτε στις ανενεργες ουτε στις αποσυνδεδεμενες) εντουτοις αν βαλεις 3,5αρα οπτικη ινα θα περασει... ψηφιακο ηχο; (για να πω την αληθεια δεν το δοκιμασα, δεν ειναι και δικο μου βεβαια...)

Ή μιλας για μετατροπεα απο το αναλογικο 3.5αρι καρφι σε οπτικη ινα (που δε νομιζω να εχει λογο υπαρξης)?

Υπάρχει μετατροπεας φίλε μου.

android.png

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9kJXK8kg32Qf5278OUIcWyyd1dxNsuq_As-33vBTJ65WoxTkx

android.png

Δημοσ.

Υπάρχει μετατροπεας φίλε μου.

Δεν υπάρχει τέτοιος μετατροπέας από αναλογικό σε ψηφιακό. Τα καλώδια στα οποία αναφέρεσαι είναι αντάπτορες και ουσιαστικά κάνουν pass-through το οπτικό σήμα. Απλά έχουν το σχήμα 3.5" jack στην μια πλευρά γιατί σε ορισμένες κάρτες ήχου συνυπάρχει ο toslink connector με κάποιο 3.5" jack για εξοικονόμηση χώρου. Αν δεις κι εδώ:

http://www.amazon.com/Recoton-Fiber-Optic-Toslink-Adapter/dp/B0002MQGRM/ref=pd_bxgy_e_img_b

δεν είναι κανονικό βύσμα 3.5", έχει απλά το σχήμα του για να κουμπώνει σταθερά στη θύρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...