PCFUN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Η Αξιολόγηση στα γραφικά είναι καλή αλλα στον επεξεργαστή και στη μνήμη 5.5? δηλαδή σε εναν χρόνο πόσο θα είναι 3? Η αντικατάσταση του επεξεργαστή που λέτε δε νομίζω να είναι εύκολη υπόθεση και φαντάζομαι αυτομάτως θα πάψει να ισχύει και η εγγύηση. skorpios268 απο electoword το πήρες?
madas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 αυτο τον καιρο ψαχνω και γω για ενα σχετικα φθηνο laptop και πιστευω πως αυτο ειναι αρκετα καλη περιπτωση και σκεφτομαι να το χτυπησω. μαζι σκεφτομαι να παρω και αυτη τη θηκη επειδη ειναι φθηνη και μου αρεσει και εμφανισιακα. η μονη απορια μου ειναι αν θα κανει το μεγεθος... :unsure:
koozoop Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Πάντως οι πρώτες δικές μου εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Ήσυχο, καλή ποιότητα πλαστικών για την κατηγορία του (και τα λεφτά του...), πολύ καλή κάρτα γραφικών, η μνήμη είναι 1333 και όχι 1066 και με €15 βάζεις 2GB και πας στα 4GB, ο επεξεργαστής για το autocad που δουλεύω είναι μια χαρά!!! Η μπαταρία του απ' την άλλη κρατάει μόνο λίγο παραπάνω από 2 ώρες και ο δίσκος είναι 5400. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι...
skorpios268 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Και εμένα στο Everest μου εμφανίζει στις μνήμες την ταχύτητα στα 1333 αλλά στο κουτί απέξω γράφει 1066mhz.Κατά τα άλλα ευχαριστημένος από το laptop.Η μπαταρία μου κρατάει 2 ώρες και 30 λεπτά περίπου,τα προγράμματα τα ανοίγει σφαίρα (Office 2010,Acrobat Reader X Pro 10,Nero Multimedia Suite κ.α)Τα update τα έκανε χωρίς προβλήματα (service pack 1 στα win 7 & service pack 1 στο office καθώς και πολλά άλλα που κατέβασε από το Microsoft update. Η Αξιολόγηση στα γραφικά είναι καλή αλλα στον επεξεργαστή και στη μνήμη 5.5? δηλαδή σε εναν χρόνο πόσο θα είναι 3? Η αντικατάσταση του επεξεργαστή που λέτε δε νομίζω να είναι εύκολη υπόθεση και φαντάζομαι αυτομάτως θα πάψει να ισχύει και η εγγύηση. skorpios268 απο electoword το πήρες? ναι φίλε από electroworld το Σάββατο συμπλήρωσα online την παραγγελία και την Τρίτη μου το έφεραν.
nek4d Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 παντως το εντυπωσιακο κ νομιζω σπανιο ειναι το "made in germany sticker"! απο οθόνη τι λεει παιδιά στην καθημερινοτητα, είναι άνετη κ ξεκούραστη? καποια συγκριση στην οθονη με κατι αλλο που είχατε/εχετε?
nick_81 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Πάντως οι πρώτες δικές μου εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές. Ήσυχο, καλή ποιότητα πλαστικών για την κατηγορία του (και τα λεφτά του...), πολύ καλή κάρτα γραφικών, η μνήμη είναι 1333 και όχι 1066 και με €15 βάζεις 2GB και πας στα 4GB, ο επεξεργαστής για το autocad που δουλεύω είναι μια χαρά!!! Η μπαταρία του απ' την άλλη κρατάει μόνο λίγο παραπάνω από 2 ώρες και ο δίσκος είναι 5400. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι... Τελικά 3 gb μνήμη έχει ή 2gb??Γιατί έγραψες ότι αν προσθέσεις άλλα 2 πάς στα 4..Σήμερα θα το παραγγείλω και εγώ μάλλον..Με την εγγύηση τί παίζει?Άν χαλάσει στέλνουν ταχυμεταφορική και στο παίρνουν δωρεάν?
panos2000gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Τελικά 3 gb μνήμη έχει ή 2gb??Γιατί έγραψες ότι αν προσθέσεις άλλα 2 πάς στα 4..Σήμερα θα το παραγγείλω και εγώ μάλλον..Με την εγγύηση τί παίζει?Άν χαλάσει στέλνουν ταχυμεταφορική και στο παίρνουν δωρεάν? Το 99.9% των laptops διαθέτει 2 slots για τις μνήμες....για να πας λοιπόν από τα 3GB στα 4, αναγκαστικά θα πρέπει να αφαιρέσεις το ένα dimm του 1GB και να τοποθετήσεις στην θέση του ένα καινούργιο των 2GB. Η γνώμη μου πάντως είναι ότι η αναβάθμιση αυτή περισσότερο "ψυχολογικό" χαρακτήρα έχει, παρά ουσιαστικό. Η διαφορά στην απόδοση θα είναι ελάχιστη και σχεδόν μη παρατηρήσιμη. Όσο για το συγκεκριμένο μηχάνημα, έχω διαβάσει ότι έχει μετριότατη οθόνη και πολύ κακά ηχεία. Αν κάποιος δεν δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτά, τότε σίγουρα μιλάμε για το απόλυτο value4money της χρονιάς.
koozoop Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Σε εμένα πχ είναι ουσιαστική η αναβάθμιση μνήμης λόγω των εφαρμογών που φορτώνω. Σε κάποιον που θα το έχει για απλή χρήση τα 3gb περισσέυουν. Η οθόνη για gloss είναι αρκετά καλή και δεν κουράζει. Τώρα με την εγγύηση, όπως είπα και πιο πάνω, η net point με €47 σου δίνει επέκταση για +1 έτος και με €111 για +2. Η εγγύηση είναι collect & return! Αχρείαστη να 'ναι βέβαια...
xristoforos89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 .. τότε σίγουρα μιλάμε για το απόλυτο value4money της χρονιάς. Μεχρι το επομενο!
skorpios268 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Η οθόνη δεν σε κουράζει καθόλου Όσοι το πήραν έκαναν αναβάθμιση το control catalyst center για Ati Radeon 6530 Mobility?Αν ναι ποιο είναι το τελευταίο?
eko13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μετα απο αρκετη σκεψη πηρα αυτο http://www.insomnia.gr/topic/413037-lenovo-g-560-intel-core-i3-370-24-ghz-saturn-429-ευρώ/ Ακριβοτερο 60 ευρω και 512 γραφικα, αλλα με μελλον
koozoop Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Και ναι, ο επεξεργαστής δεν είναι κολλημένος επάνω στη μητρική! Αλλάζει! Άντε σε δυο χρονάκια αν αντέξει θα του βάλω έναν i5 ή i7!
nek4d Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 οποιος θελει αμεση κ μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις αλλαζει επιτοπου τον δισκο με εναν 7200 (κ κραταει τον υπαρχων για εξωτερικό κουτι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.