Προς το περιεχόμενο

Electroworld laptop 369E

Nucis2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει, είναι φτηνό αλλά με μάπα επεξεργαστή, δηλαδή υπάρχουν και πολλοί καλύτεροι εκεί έξω, αργός δίσκος, και 1000 μνήμη, εεε δεν πα να έχει και super κάρτα γραφικών, πάλι θα κολλάει, μοναδικό πλεονέκτημα το Blu-Ray

1000 μνήμη;

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει, είναι φτηνό αλλά με μάπα επεξεργαστή, δηλαδή υπάρχουν και πολλοί καλύτεροι εκεί έξω, αργός δίσκος, και 1000 μνήμη, εεε δεν πα να έχει και super κάρτα γραφικών, πάλι θα κολλάει, μοναδικό πλεονέκτημα το Blu-Ray

Στο 80% των παιχνιδιων παντως δεν θα κολλαει.

Δημοσ.

Μαλλον ο φιλος κανει χουμορ...

Ισως αρκετοι δεν εχουν κανει ερευνα αγορα στην συγκεκριμενη κατηγορια, και (κακως) το συγκρινουν με ακριβοτερα λαπτοπ.

Η τιμη ειναι πολυ καλη προσφερει οτι και τα περισσοτερα λαπτοπ της κατηγοριας 15,6 Οθονη, 3GB ram, 320GB σκληρο, 3 θυρες usb2 αλλα η ειδοποιος διαφορα ειναι η καλυτερη καρτα γραφικων στην κατηγορια η 6530.

Απο εκει και περα, θες 7200 σκληρο με καλυτερο επεξεργαστη και λιγο χειροτερη καρτα πας Hp, θες 500ρι σκληρο με καρτα γραφικών πας Hp, θες esata και λοιπες θυρες πας λενοβο... Θες και 500ρι σκληρο και 4 GB ραμ, δεν σε ενδιαφερει η καρτα γραφικων? Πας εησερ και φουτζιτσου του Κοτσωβολου... Διαλέγεις και παιρνεις.

Το θεμα ειναι να οριοθετησει ο καθενας τις αναγκες του.

Δημοσ.

Τα παντα εχουν να κανουν με την τιμη...

Το συγκεκριμενο στα 369 ευρω ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ value for money.

Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτη την τιμη.

Δημοσ.

Πού πλεονεκτεί και που μειονεκτεί αυτό :

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099455

Του Κωτσοβολου εχει:

Πολυ καλυτερο επεξεργαστη, μεγαλυτερη ραμ και σκληρο δισκο.

ΑΛΛΑ του electroworld εχει πολυ πιο δυνατη καρτα γραφικων, συγκριτικα με την σχεδον ανυπαρκτη του Κωτσοβολου.

Δημοσ.

Πού πλεονεκτεί και που μειονεκτεί αυτό :

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099455

να ξεκαθαρισουμε κατι... η καρτα γραφικων ειναι ΠΟΛΥ πιο σημαντική από τον επεξεργαστή, σε αντίστοιχα πλαίσια διαφοράς. Ο λόγος είναι ότι μικροδιαφορές στον επεξεργαστή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνουν ποτέ αντιληπτές από μη εξειδικευμένα προγράμματα, ενώ μικροδιαφορές στην κάρτα γραφικών θα φανούν αμέσως σε εφαρμογές που την χρησιμοποιούν (παιχνίδια κτλπ) ή σε 2-3 χρονάκια που ακόμα και απλές εφαρμογές θα [εχουν πολύ μεγαλύτερες γραφικές απαιτήσεις (ενώ μικρή διαφορά σε υπολογιστικές απαιτήσεις). σε αυτό το πλαίσιο ο ΗΥ του κοτσό έχει καλύτερο επεξεργαστή (επόμενη γενιά) αλλά τελείως βασική κάρτα γραφικών και αργά ή γρήγορα θα δείξει τις ελλείψεις του. Του έλεκτρο έχει βασικό επεξεργαστή αλλά αξιοπρεπέστατη κάρτα γραφικών και θα αντέξει 3 χρόνια με αυστηρούς όρους πριν 'παλιώσει'. Ο μεγαλύτερος σκληρός δε μετράει του κοτσο δεδομένου ότι από 2 160gb που έχει το παλίο δικό μου, έχω αφαιρέσει τον ένα και παίζω πλέον με 500αρι εξωτερικό αν χρειαστεί κάτι (για λόγους ταχύτητας κατανάλωσης θερμότητας κτλπ...). Η μνήμη επίσης είναι λίγο μικρότερη στου electro αλλα δε θα δεις διαφορά άμεσα και σε σε 3-4 χρόνια που ίσως φανεί η έλλειψη, αγοράζεις επιπλέον σε πολύ χαμηλές τιμές. Προσωπική άποψη αλλά έχω χρόνια που ασχολούμαι με ΗΥ. του κοτσο δεν ξερω πόσο εγγύηση δίνει αλλά και 2 χρόνια να δίνει (είναι κάτι που θα λάμβανα υπόψη μου σοβαρά) είναι 30 ευρώ ακριβότερος...

Δημοσ.

Ξέρουμε εαν ο επεξεργαστής είναι κολλημένος στη μητρική σε αυτό το laptop; Αν όχι, τότε σε 2 χρονάκια τον αλλάζεις και είσαι μια χαρά!

Δημοσ.

Ξέρουμε εαν ο επεξεργαστής είναι κολλημένος στη μητρική σε αυτό το laptop; Αν όχι, τότε σε 2 χρονάκια τον αλλάζεις και είσαι μια χαρά!

Δεν ξερω αν ειναι πανω στην μητρικη...αλλα δεν ειναι καθολου ευκολo να αλλαξεις cpu...ασε που δεν συμφερει κιολας...

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι πανω στην μητρικη...αλλα δεν ειναι καθολου ευκολo να αλλαξεις cpu...ασε που δεν συμφερει κιολας...

Cpu ευκολα αλλαζεις, καρτα γραφικων ειναι που δεν αλλαζει ευκολα αλλα και δεν συμφερει!

Δημοσ.

Κόιτα, αυτή τη χρονική στιγμή είναι ασύμφορο να αλλάξεις τον P6200 ακόμα και με έναν i3 αφού θα τον βρείς γύρω στα $230. Σε κανα δυό χρονάκια όμως μπορεί να βρείς ακόμα και i5 με πολύ καλύτερη τιμή οπότε αν του βάλεις άλλο 1GB και καλύτερο σκληρό, με αυτή την κάρτα γραφικών που έχει, θα σου κρατήσει για αρκετό καιρό. Πραγματικά value for money...

Δημοσ.

Μα δε εχει bluray.

Αμα δεν έχει Blu-Ray τότε Sorry αλλά δεν θα πάρω..

1000 μνήμη;

1000αρα = 1066Mhz ταχύτητα :P

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα περιμενες απο laptop των 369 ευρω να εχει και blu ray????

Δημοσ.

1000αρα = 1066Mhz ταχύτητα :P

Πηραν πολλοι αλλοι ομως. ;)

Διαφορα 1066 μνημης με 1333;

Καμια..

Δημοσ.

Cpu ευκολα αλλαζεις, καρτα γραφικων ειναι που δεν αλλαζει ευκολα αλλα και δεν συμφερει!

Ναι, καλά, όταν θα πας να αλλάξεις cpu, δεν θα υπάρχει πια ή θα είναι πανάκριβη σε σχέση με τις δυνατότερες τρέχουσες.

Και για μητρικη βεβαίως είναι αδιανόητη η αλλαγή.

Δεν παίζει αυτό το σενάριο στην πράξη, η εξέλιξη είναι πολύ πιο γρήγορη από τις ανάγκες μας και αργά ή γρήγορα τις υπερκαλύπτει με νέα προιόντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...