KilliK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ξαναπηγαινε σε γιατρο,και σε τριτο και σε τεταρτο.εδω προκειται για την υγεια σου.
doctorkostis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 η φυματιωση μεταδιδεται μεσω του αερα αρα οι πουτανες δεν εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να σε κολλησουν. Οι μαυρουλες πορνες του κεντρου της Αθηνας παντως εχουν εντυπωσιακα ποσοστα aids και φυματιωσης, οσες σκανε σε νοσοκομεια ειναι οροθετικες και με σπηλαια. Ο φιλος δε νομιζω να εζμπρωχνε με μασκα, δεν αποκλειεται να εχει ερθει σε επαφη με το μυκοβακτηριδιο... Η καουρα ειναι οντως μαλλον ασχετη.
Jonny Depp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 η φυματιωση μεταδιδεται μεσω του αερα αρα οι πουτανες δεν εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να σε κολλησουν. http://en.wikipedia.org/wiki/Tuberculosis η καουρα στο στομαχι δεν ειναι συμπτωμα της φυματιωσης και το ειτζ δεν κολλαει με προφυλακτικο αυτο το ξερουν ολοι. οκ μάλλον δεν έχω φυματίωση. Οσον αφορα τις ιερόδουλες έχω κολλήσει παρόλο που φόραγα προφυλακτικό, διάφορα βακτήρια κατά καιρούς (ureaplasma urealyticum,klebsiella spp,klebsiella pneumoniae)τα οποία τα χω βρει με εξέταση σπέρματος και τα χω θεραπεύσει με αντιβίωση,γι αυτό ανησυχω αν έχω κολλήσει aids.Σίγουρα δε κολλάει όταν φοράς προφυλακτικό?Πρέπει χει κάποια πληγή δηλαδή ,να αναμιχθεί το αίμα?
Jonny Depp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 απο την σεξουλική επαφή,αφου βρέθηκαν στο σπέρμα.Αλλά φορούσα προφυλακτικό,πάντα φορούσα
Marria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Αυτο το thread πρεπει να το διαβασουν οσοι πηγαινουν σε οικους ανοχης
KilliK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τα προφυλακτικα δεν ειναι 100% ασφαλη FYI.γιαυτο μερικοι συνιστουν να φοριουνται 2 προφυλακτικα στο πρωκτικο σεξ.
doctorkostis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τα προφυλακτικα δεν ειναι 100% ασφαλη FYI.γιαυτο μερικοι συνιστουν να φοριουνται 2 προφυλακτικα στο πρωκτικο σεξ. Ο ασφαλεστερος τροπος να σπασουν και τα δυο. Και μετα goodmorning happiness!
Jonny Depp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τα προφυλακτικα δεν ειναι 100% ασφαλη FYI.γιαυτο μερικοι συνιστουν να φοριουνται 2 προφυλακτικα στο πρωκτικο σεξ. όχι δεν έχω κανει πρωκτικό ποτε.
doctorkostis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 γιατι να σπασουν; Τριβεται το λατεξ, φευγει το λιπαντικο, και γινεται ανελαστικο. Δε θελει πολυ. Αν το προφυλακτικο φορεθει σωστα, δε χρειαζεται δευτερο.
Marria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τα προφυλακτικα δεν ειναι 100% ασφαλη FYI.γιαυτο μερικοι συνιστουν να φοριουνται 2 προφυλακτικα στο πρωκτικο σεξ. Γιατι ειδικα στο πρωκτικο?
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τα προφυλακτικα δεν ειναι 100% ασφαλη FYI.γιαυτο μερικοι συνιστουν να φοριουνται 2 προφυλακτικα στο πρωκτικο σεξ. Το ότι δεν 100% ασφαλή αφορά τις πιθανότητες να σπάσουν, Άμα δεν σπάσει, ναι είναι ασφαλές
Jonny Depp Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 επίσης φοβάμαι να κάνω το τεστ του aids γιατί άμα μάθω οτι έχω aids θα είναι η ζωή μου κόλαση και θα πάω να αυτοκτονήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.