Προς το περιεχόμενο

Φυματίωση

Jonny Depp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η φυματιωση μεταδιδεται μεσω του αερα αρα οι πουτανες δεν εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να σε κολλησουν.

Οι μαυρουλες πορνες του κεντρου της Αθηνας παντως εχουν εντυπωσιακα ποσοστα aids και φυματιωσης, οσες σκανε σε νοσοκομεια ειναι οροθετικες και με σπηλαια.

Ο φιλος δε νομιζω να εζμπρωχνε με μασκα, δεν αποκλειεται να εχει ερθει σε επαφη με το μυκοβακτηριδιο...

Η καουρα ειναι οντως μαλλον ασχετη.

Δημοσ.

η φυματιωση μεταδιδεται μεσω του αερα αρα οι πουτανες δεν εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να σε κολλησουν.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tuberculosis η καουρα στο στομαχι δεν ειναι συμπτωμα της φυματιωσης και το ειτζ δεν κολλαει με προφυλακτικο αυτο το ξερουν ολοι.

οκ μάλλον δεν έχω φυματίωση.

Οσον αφορα τις ιερόδουλες έχω κολλήσει παρόλο που φόραγα προφυλακτικό, διάφορα βακτήρια κατά καιρούς (ureaplasma urealyticum,klebsiella spp,klebsiella pneumoniae)τα οποία τα χω βρει με εξέταση σπέρματος και τα χω θεραπεύσει με αντιβίωση,γι αυτό ανησυχω αν έχω κολλήσει aids.Σίγουρα δε κολλάει όταν φοράς προφυλακτικό?Πρέπει χει κάποια πληγή δηλαδή ,να αναμιχθεί το αίμα?

Δημοσ.

τα προφυλακτικα δεν ειναι 100% ασφαλη FYI.γιαυτο μερικοι συνιστουν να φοριουνται 2 προφυλακτικα στο πρωκτικο σεξ.

Δημοσ.

τα προφυλακτικα δεν ειναι 100% ασφαλη FYI.γιαυτο μερικοι συνιστουν να φοριουνται 2 προφυλακτικα στο πρωκτικο σεξ.

Ο ασφαλεστερος τροπος να σπασουν και τα δυο. Και μετα goodmorning happiness!

Δημοσ.

όχι δεν έχω κανει πρωκτικό ποτε.

Δημοσ.

γιατι να σπασουν;

Τριβεται το λατεξ, φευγει το λιπαντικο, και γινεται ανελαστικο. Δε θελει πολυ. Αν το προφυλακτικο φορεθει σωστα, δε χρειαζεται δευτερο.

Δημοσ.

Γιατι ειδικα στο πρωκτικο?

Δημοσ.

Το ότι δεν 100% ασφαλή αφορά τις πιθανότητες να σπάσουν,

Άμα δεν σπάσει, ναι είναι ασφαλές

Δημοσ.

επίσης φοβάμαι να κάνω το τεστ του aids γιατί άμα μάθω οτι έχω aids θα είναι η ζωή μου κόλαση και θα πάω να αυτοκτονήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...