Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Τις θυμαστε ή οχι; Ακομα και ταινιες που μου αρεσαν αρκετα, αλλα εχουν περασει αρκετα χρονια δυσκολευομαι να τις θυμηθω. Για να μη μιλησω για τις υπολοιπες που ηταν μετριες και δε θυμαμαι απολυτως τιποτα! Ειναι φυσιολογικο;
salliara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Όλες ολες οχι, τις περισσότερες νομίζω πως ναι. Και δεν θυμαμαι βασικα πραματα οπως ο αριθμος ταυτοτητας μου ή πόσα λεπτα να αφηνω να βράσει το αυγό. Για πες, τι ειναι καλυτερο? Εαν εχεις γενικά 100χιλιαδες πράματα να θυμασαι, δεν ειναι απλα φυσιολογικο, ειναι λογικό να τις ξεχνάς!
Technology fan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Εγώ τις θυμάμαι ναι, όχι τίτλο ή το ποιοι παίζουν αλλα αν μου δείξεις μία σκηνή θα μπορώ να σου πω αν την έχω ξαναδεί ή οχι.
christiana78 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ουτε κι εγώ εκτός κι αν μου είχε κάνει εντύπωση για κάποιο λογο ή είναι πάρα πολύ καλή.Μπορεί να ξέρω οτι την έχω ξαναδει γιατί βλέπω κάτι που μου την θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τα πάντα και συνήθως ούτε το τέλος κάτι που με βολεύει γιατί ξαναβλέπω ταινίες μυστηρίου ή στυλ who did it και δεν βαριέμαι Απο την άλλη εγώ γενικά έχω χάλια μνήμη και δεν ξέρω αν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα....
kk1991 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 δυστηχως ναι... ακομα και τις αθλιες δε θυμαμαι τιτλους γενικα παντως μονο τι γινετε... εχω κατσει πολλες φορες να δω ταινια που ο τιτλος δε μου λεει τιποτα και μολις δω το πρωτο 5λεπτο μου 'ρχεται φλασια τυπου 'α,την ειδα τοτε γινεται αυτο'....
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Εγώ πάλι, συνήθως θυμάμαι τίτλους, πρωταγωνιστές και μπόλικες σκηνές. Συχνά και από ταινίες που δε μου άρεσαν. Η εξαίρεση είναι να μη θυμάμαι και προσωπικά αυτό είναι το κριτήριό μου για το πόσο μου άρεσε μια ταινία. Αφενός αν με απασχολεί για καιρό, αφετέρου τι μου έχει μείνει από αυτήν μετά από μερικά χρόνια.
kate23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εγώ έκατσα πριν λίγο καιρό και προσπάθησα να γράψω όλες τις ταινίες που έχω δει. Μέχρι στιγμής έχω γράψει καμιά 400ρια αλλά σίγουρα μου έχουν διαφύγει μερικές. (που ελπίζω να θυμηθώ )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 πάνω κάτω ναι...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εγώ έκατσα πριν λίγο καιρό και προσπάθησα να γράψω όλες τις ταινίες που έχω δει. Μέχρι στιγμής έχω γράψει καμιά 400ρια αλλά σίγουρα μου έχουν διαφύγει μερικές. (που ελπίζω να θυμηθώ ) Έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Βρες κάποιο χόμπι.
kate23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Βρες κάποιο χόμπι. Χαχαχα! Βρε, δεν κάθομαι όλη μέρα μπροστά στο pc και σκέφτομαι. Όταν θυμάμαι κάποια, την σημειώνω συνήθως στο κινητό μου και μετά την προσθέτω!
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 ναι αλλα γιατι να το κανεις αυτο? ανοιξε ενα λογαριασμο στο ιμδβ και σημειωνε τες εκει!
takjar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Τις θυμάμαι και γω "όλες". Με την έννοια ότι εάν μου πεις τον τίτλο στα αγγλικά θα σου πω εάν την έχω δει, ακόμα και εάν δεν ξέρεις ηθοποιούς και όνομα ταινίας εάν μου περιγράψεις λίγο το story και πάλι μπορώ να καταλάβω και να σε οδηγήσω στο να μου πεις τα σωστά πράγματα για να καταλάβω εάν μιλάς για κάποια ταινία που έχω δει. Οπότε ναι θυμάμαι τις ταινίες που έχω δει. Ίσως να μην θυμάμαι να τις περιγράψω σωστά και πλήρως, ας πούμε ποιος θυμάται να περιγράψει την ταινία Elephant Man που την είδε πριν 15 χρόνια σε ασπρόμαυρη εκδοχή (θυμάμαι την υπόθεση, αλλά όχι λεπτομέρειες). Ούτε θυμάμαι να ξεχωρίσω κάποια ταινία από τις ταινίες-sequel της τηλεόρασης, των μπάτσων σχολή κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.