Προς το περιεχόμενο

εξαφανιζονται τα περιεχομενα της task bar

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

probliuma.png

Υστερα απο καθε restart εξαφανιζονται τα παραπανω.Πρεπει να κανω αποσυνδεση να βαλω τον κωδικο μου για να ξαναβγουν.

Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο;

edit:εννοειται πως στην εικονα εχει γινει αποσυνδεση μετα απο reboot.Απλα την εβαλα γιατι δεν θυμαμαι πως λεγονται τα εικονιδιακια κατω δεξια.

Δημοσ.

Εννοείς πρέπει να πατήσει το βελάκι που δείχνεις για να τα δεις και πάλι; Ή λείπουν όλα;

Αν το πρώτο τότε δεξί κλικ πάνω σε ένα απο τα εικονίδια και κάπου λέει notification area αν θυμάμαι καλά (ή διαφορετικά Control Panel\All Control Panel Items\Notification Area Icons

Και τικάρεις κάτω το Always show all icons and notifications on the taskbar

Δημοσ.

Εννοείς πρέπει να πατήσει το βελάκι που δείχνεις για να τα δεις και πάλι; Ή λείπουν όλα;

Αν το πρώτο τότε δεξί κλικ πάνω σε ένα απο τα εικονίδια και κάπου λέει notification area αν θυμάμαι καλά (ή διαφορετικά Control Panel\All Control Panel Items\Notification Area Icons

Και τικάρεις κάτω το Always show all icons and notifications on the taskbar

Οχι βασικα δεν το εξηγησα εγω καλα.Ξεκιναω το pc και ολα κατω που σε αυτη την εικονα φαινονται ειναι εξαφανισμενα(μονο του ηχου μενει).Αφηνει ενα κενο για καθε ενα που επρεπε να ναι εκει.Οταν παταω το βελακι παλι βγαινει ενα τετραγωνακι ασπρο.

Κατι σαν bug ειναι.Ειναι και σπαστικο.

Δημοσ.

To είχες από την αρχή ή στο ξαφνικό; Κανένα έλεγχο μπας και είναι κάποιος ιός έχεις κάνει;

Δημοσ.

Σχεδον απο την αρχη.Μολισ εγραψα ενΑ στικακι NETGEAR wirelless.Απο τοτε μου αρχισε

Τι εννοείς έγραψες; Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για Stickaki Με το οποίο έχεις Internet στο pc ναι;

Δημοσ.

Τι εννοείς έγραψες; Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για Stickaki Με το οποίο έχεις Internet στο pc ναι;

Nαι.Εκανα install.

Δημοσ.

Nαι.Εκανα install.

Τότε κάτι παίζει με τους drivers ίσως...

Περίμενε κάποιον που να έχει ασχοληθεί να σου απαντήσει...

Δημοσ.

Eιναι σιγουρα οι drivers της tp-link(εβγαλα το netgear που με αυτο αρχισε το προβλημα).Eφαγα ενα απογευμα να ψαχνω τους drivers που δεν κανανε κιολας απο την ιδια την εταιρια και παλι τα ιδια...pffff...

Δημοσ.

Φτάξε έναν νέο χρήστη, & δές εάν γίνεται το ίδιο.

Θα το δοκιμασω μολις επιστρεψω απο διακοπες!

android.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φτάξε έναν νέο χρήστη, & δές εάν γίνεται το ίδιο.

Εφτιαξα εναν νεο χρηστη και τα φορτωσε κανονικα οπως επρεπε.

τι να κανω τωρα ομως με το name μου,τις προσωπικες ρυθμισεις στον ηδη λογαριασμο;

edit:

Βρηκα λυση υστερα απο πολυ ωρα

http://www.sevenforums.com/tutorials/13102-notification-area-icons-reset.html

κατεβασα το .bat αρχειο,ανοιξε η κονσολα,εκανα restart και εφτιαξε!

Ελπίζω να βοηθησει κανεναν αλλον μελλοντικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...