Skull monkey Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Γεια σας, είμαι 19 χρονών και ψάχνω για δουλειά. Άμα ξέρετε κανένα site(εκτός από το xe.gr) που να έχει αγγελίες για δουλειά κτλ, παρακαλώ κάντε το post. Θα το εκτιμήσω πάρα πολύ!
xri_ni Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Συμπασχουμε ...αλλα λυση δε βρικσουμε...απο σαιτ παντως εγω εχω απογοητευτει γιατι εχουν καταλκηστει απο απατεωνες!Και οι σοβαρες δουλειες εχουν εκατονταδες(για να μη παρα πανω) υποψηφιους!Σε εφτιαξα τωρα εεεε? Παντως αν γκουγκλαρεις θα βρεις αρκετα τετοια σαιτ οπως το kariera.gr!
agent_smith Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 skywalker.gr http://www.icapcareer.gr/online/el-GR/Home καλη τυχη
Skull monkey Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Συμπασχουμε ...αλλα λυση δε βρικσουμε...απο σαιτ παντως εγω εχω απογοητευτει γιατι εχουν καταλκηστει απο απατεωνες!Και οι σοβαρες δουλειες εχουν εκατονταδες(για να μη παρα πανω) υποψηφιους!Σε εφτιαξα τωρα εεεε? Παντως αν γκουγκλαρεις θα βρεις αρκετα τετοια σαιτ οπως το kariera.gr! Τι θα πρέπει να προσέχω για να αποφύγω τέτοιους απατεώνες δηλαδή??
DhZou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 να μη ψαρώνεις από αγγελίες που δείχνουν too good to be true.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 να μη ψαρώνεις από αγγελίες που δείχνουν too good to be true. Ψάχνω κι εγώ για δουλειά, και με προβληματίζει τόσο πολύ αυτό το πράγμα, που έχω διαπιστώσει ότι αποκλείεται να βρω κάτι έστω και υποφερτό μέσω ίντερνετ. Οτιδήποτε μου φαίνεται "α, εδώ κάτι γίνεται", αμέσως σκέφτομαι ότι λογικά πρόκειται για απάτη. Και δε λέω ότι όλα αυτά είναι απάτες, αλλά προσωπικά δυσκολεύομαι να τα εμπιστευτώ. Οπότε η μόνη περίπτωση να βρω δουλειά μέσω ίντερνετ, είναι να βρω κάτι αρκετά κάτω του μετρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.