timoboll Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 παιδια παντως καλο ηταν το episode εγω γελασα πολυ βασικα σε πολλες σκηνες
kuzko21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Πάλι στο ίδιο μοτιβο θα πάει? Ένας κεντρικός σουπερ κακός που θα κυνηγάει να σκοτώσει ενώ ενδιάμεσα θα σκοτώνει και διαφόρους άλλους μικρούς κακουλιδες. γελαω.
Kasrith Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μετά από αυτά τα νέα δυστυχώς δεν βλέπω φως στο τούνελ. Εντάξη μωρέ, αφού βρήκαν την χύνα με τα χρυσά αυγά, θα το πετάξουν ενα fast forward 15 χρονάκια, και θα αρχίζει ο μικρός στα βηματά του. Το χω τελικά για Hollywood...
timoboll Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εντάξη μωρέ, αφού βρήκαν την χύνα με τα χρυσά αυγά, θα το πετάξουν ενα fast forward 15 χρονάκια, και θα αρχίζει ο μικρός στα βηματά του. Το χω τελικά για Hollywood... κατι τετοιο βλεπω για φιναλε σειρας
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ωραίο το 2ο επεισόδιο, μ' αρέσει αρκετά όπως εξελίσσεται η σειρά.
Kasrith Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Παραείναι φλώρος ο Hanks... Παίζει όμως να κάτσει γάντι με τον χαζό-θρησκευτικό-"θύμα" ρόλο
gchris7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τι να κλάσει και το κακόμοιρο το Dexter όταν την ίδια μέρα έχει breaking bad. Αυτή η ιστοριουλα με τον παππού και τον γιο του Χανκς έχει ξεκινήσει ως απίστευτα βαρετή και ανούσια. Άντε να δούμε.
montexristos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εγώ απορώ που βρήκαν μωρό με τόσο διαβολικό ύφος(και συμπαθητικό ταυτόχρονα)! Σίγουρα θα γίνει serial killer όταν μεγαλώσει. ..και δεν εννοώ στη σειρά
tzinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ωραίο το 2ο επεισόδιο, μ' αρέσει αρκετά όπως εξελίσσεται η σειρά. συμφωνο, η προηγουμενη σεζον για μενα ξεκινησε καλα, αλλα κατεληξε χαλια, οποτε ειχα καιρο να ευχαριστηθω ντεξ. Νομιζω οτι κατι παει να γινει. ΑΛΛΑ ολως περιεργως συμφωνο και με αυτο! Αυτή η ιστοριουλα με τον παππού και τον γιο του Χανκς έχει ξεκινήσει ως απίστευτα βαρετή και ανούσια. Άντε να δούμε. Δεν με ενδιαφερε αν τον χανκς τον λενε χανκς και να θελω να τον θαψω γι αυτο. Αλλωστε η προηγουμενη σειρα του μου αρεσε αρκετα (The Good Guys) και του πηγαινε ο ρολος. Αλλα εδω δεν πειθει, εχει κλασικη φατσα συμπαθητικου καλουλη φλωρου, οπως και ο νταντις, ο οποιος ομως το παλεψε και ειχε το ταλεντο να παιξει και διαφορετικους ρολους (και αυτο βεβαι το καταφερε οχι απο την αρχη της καριερας του). Ο γιοκας δεν βλεπω να μπορει να σηκωσει δυσκολους διαφορετικους ρολους. Και το στορυ τους δεν μοιαζει ενδιαφερον, προς το παρον απλα σκωτονουν χωρις καποιο μπαγκραουντ περα απο το οτι ειναι καποιου ειδος θρησκευτικοι φανατιλες
john1987 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 tzino σκεψου ποιος ομως εκλεβε την παρασταση στο good guys Ε οχι οτι το Dexter ωχρια μπροστα στο Breaking Bad μην τρελλαθουμε.Εγω μαλλον προτιμω Dexter..
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 @tzinos έχω την αισθηση ότι σε καποιο επεισόδιο θα γίνει μεγάλο μπαμ με τους φόνους του γιου του Χανκς που όλως τυχαίως ονομάζεται και αυτός Χανκς (τυχαίο; Δεν νομιζω! ). Πιστευω ότι θα αποκαλυφθει σε καποιο από τα επόμενα επεισόδια ένα pattern Που χρησιμοποιει ο γέρος καθοδηγητης του γιου του Χανκς και ενα αρκετα creepy τελετουργικό φόνων.
timoboll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 tzino σκεψου ποιος ομως εκλεβε την παρασταση στο good guys Ε οχι οτι το Dexter ωχρια μπροστα στο Breaking Bad μην τρελλαθουμε.Εγω μαλλον προτιμω Dexter.. και τα 2 ειναι κορυφη απλα το ντεξτερ κουρασε λιγο το μπαντ δεν κουρασε ποτε
gchris7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μωρέ κορυφή είναι και για εμένα το Dexter αλλά πολύ επαναλαμβανόμενο. Κάθε σεζόν στο ίδιο μοτίβο με μονο κάποιες μικρές λεπτομέρειες να αλλάζουν. Νομίζω αρχίζει και κουράζει. Ακόμα αρχή είναι βέβαια, θα δείξει. Πάντως εμένα ο γιος του Χανκς μου κάνει μια χαρά για ψυχακιας με αυτή την σκατοφατσα που εχει... Ίσως επειδή δεν τον έχω ξανά δει σε άλλο ρόλο.
TheELF Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Και το στορυ τους δεν μοιαζει ενδιαφερον, προς το παρον απλα σκωτονουν χωρις καποιο μπαγκραουντ περα απο το οτι ειναι καποιου ειδος θρησκευτικοι φανατιλες Αυτό το πράμα λέγεται build-up αν τα ξέραμε όλα από την αρχή τα γιατί και τα πως ,ε τότε γιατί να καθόμασταν να την βλέπουμε την σειρά;; (κάτι τέτοια μόνο ο colombo τα έκαμνε) @tzinos έχω την αισθηση ότι σε καποιο επεισόδιο θα γίνει μεγάλο μπαμ με τους φόνους του γιου του Χανκς που όλως τυχαίως ονομάζεται και αυτός Χανκς (τυχαίο; Δεν νομιζω! ). Πιστευω ότι θα αποκαλυφθει σε καποιο από τα επόμενα επεισόδια ένα pattern Που χρησιμοποιει ο γέρος καθοδηγητης του γιου του Χανκς και ενα αρκετα creepy τελετουργικό φόνων. Ναι γιατί μέχρι τώρα με τα φίδια στο στέρνο και μηνύματα ραμμένα πάνω δεν είναι καθόλου ceepy,μια χαρά normal. (Εξάλλου μας το είπε ο adama ότι έρχεται το τέλος και δεν σώζεται και η αδερφή του hanks,τι γκαντεμιά) Μωρέ κορυφή είναι και για εμένα το Dexter αλλά πολύ επαναλαμβανόμενο. Κάθε σεζόν στο ίδιο μοτίβο με μονο κάποιες μικρές λεπτομέρειες να αλλάζουν. Νομίζω αρχίζει και κουράζει. Ακόμα αρχή είναι βέβαια, θα δείξει. Πάντως εμένα ο γιος του Χανκς μου κάνει μια χαρά για ψυχακιας με αυτή την σκατοφατσα που εχει... Ίσως επειδή δεν τον έχω ξανά δει σε άλλο ρόλο. Ε, εν τάξη αφού είναι serial-φονιάς τι να αλλάξει;;Δεν έχουν και πολλά περιθώρια για να κάνουν κάτι διαφορετικό,και τόσο που άντεξαν δηλαδή respect.
tzinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το πράμα λέγεται build-up αν τα ξέραμε όλα από την αρχή τα γιατί και τα πως ,ε τότε γιατί να καθόμασταν να την βλέπουμε την σειρά;; (κάτι τέτοια μόνο ο colombo τα έκαμνε) ελλααααα, ναι? Ενοειται οτι θα χτισουν την ιστορια σιγα σιγα, αυτο που λεμε ειναι οτι δεν φανταζει να εχει τρελες προοπτικες το στορυ σε συνδυασμο με την κακη εντυπωση που αφηνει ο μπουλουκοχανκς. Και επισης απο τους φονους που ηδη εχει κανει, ηταν αποτομοι, το διδυμο ειχε ελαχιστο screen time, δεν υπηρχε καποια κλιμακωση η ενδιαφερον. Το μονο που καταλαβαινουμε ειναι οτι ειναι θρησκοκαυλοι και κανουν φονους τυπου θυσιες. Αλλωστε μην ξεχνας οτι το ντεξ ειναι απο τις λιγες σειρες που αποκαλυπτει σημαντικα στοιχεια και πολλες φορες αρκετα νωρις (ειναι και λιγα επεισοδεια ανα σεζον). Εδω στην πρωτη σεζον ειχαν κανει το θεικο να αποκαλυψουν τον ice truck killer τουλαχιστον 3-4 επεισοδεια πριν το τελος. Το σιγουρο ειναι οτι ο ντεξ αυτη την σεζον θα εχει θρησκευτικες ανυσηχιες για το αν οι πραξεις του μπορουν να δικαιολογηθουν και να συγχωρεθουν, σιγουρα καπου θα δεθει με αυτα που θα αντιμετωπισει. Στην αρχη που παει να γραψει το παιδι στο σχολειο φρικαρει με τους σταυρους και τα διαφορα και αρχιζει να πεταει το ποσο αδιαφορος και ισως εναντια ειναι στις οποιεσδηποτε θρησκειες, αλλα ηδη αρχιζει και εχει δευτερες σκεψεις Ε, εν τάξη αφού είναι serial-φονιάς τι να αλλάξει;;Δεν έχουν και πολλά περιθώρια για να κάνουν κάτι διαφορετικό,και τόσο που άντεξαν δηλαδή respect. τι τι να αλλαξει, δηλαδη δεν εχεις δει ποσο εχει αλλαξει ο ντεξ απο την αρχη της σειρας? Απο στεγνος και αναισθητος και αποκομενος, πλεον ολη την ωρα μιλαει για την αδερφη του, τον γιο του, αγαπουσε την γυναικα του, τα παιδια της.....Αυτο το Build up το χασες? Η σειρα το πηγαινε αρκετα καλα, κλιμακωσε σωστα τον ντεξ, παρουσιασε ωραια τις αμφιβολιες του και τους εσωτερικους διαλογους του, αλλα καπου τα γαμησε και εμεινε στασιμη. Μπορουσε να παρει αλλα μονοπατια, αλλα οπως συνηθως την ξεχειλωνουν για να βγαλουν παραπανω σεζον και ακολουθουν συνεχεια πλεον το ιδιο στυλ. Περισυ ηταν καλη ευκαιρια για να γινει πανικος, να γινουν αποκαλυψεις, να φαει τρελα ζορια ο ντεξ και αντε μετα να βγαζε αλλη μια σεζον και να τελειωνε. Δεν χριεαζεται να ασχολειται μονο με ενα κεντρικο κακο καθε σεζον. Αλλα περισυ η σεζον ειχε αστεια εξελιξη. Για πολους (οπως και μενα) ειναι ισως η καλυτερη σειρα της 10ετιας, αλλα κινδυνευει να πεσει πολυ χαμηλα αν κανει αλλη μια σεζον σαν την περισυνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα