Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Γιατι να κουραζει; 5 σεζον κυλησαν πολύ καλα.. Το θεμα ειναι να υπάρχει απο πίσω δυνατό στορι οπως στην 1, 2 και 4.
john1987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μεγαλο miscas o φλωρος γιος του Hanks παντως σε ρολο "κακου"..
Kasrith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μεγαλο miscas o φλωρος γιος του Hanks παντως σε ρολο "κακου".. Kαι εμένα με ξενερώνει. Έχει όμως δίπλα του δυνατό χαρτί και ίσως μας ξαφνιάσει..
TheELF Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μεγαλο miscas o φλωρος γιος του Hanks παντως σε ρολο "κακου".. Για φλώρο-θρήσκος,που κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό του,μια χαρά cast είναι.
marantonis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Για φλώρο-θρήσκος,που κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό του,μια χαρά cast είναι. Σωστο κι αυτο, ωστοσο μου δωθηκε η εντυπωση, στην πρεμιερα, οτι θα προκειται για τους λιγοτερο καλους (main) serial killers που εχουμε δει. Με την καμια δεν μπορω να πω με ασφαλεια. Θα δουμε.
john1987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Kαι εμένα με ξενερώνει. Έχει όμως δίπλα του δυνατό χαρτί και ίσως μας ξαφνιάσει.. Μωρε δυνατο χαρτι εχει διπλα του,απλα δε με πειθει σε οποιοδηποτε ρολο "κακου". Ξερω οτι βιαζομαι να κρινω απο το πρωτο επεισοδιο,αλλα για εμενα εκανε μπαμ η φλωροφατσα διπλα στον αλλον.Οι παραγωγοι κανουν καμμια χαρη στον μπαμπα Hanks μου φαινεται
konnak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μου φαίνεται ότι πάνε να κάνουν κάτι ανάλογο με αυτό που έκαναν στην 4η σεζόν με τον Τριάδα. Δε βλέπω να έχουν αποφασίσει να την τελειώσουν φέτος. Κρίμα. Όσον αφορά το επεισόδιο, ΟΚ, ενδιαφέρον, ευχάριστο, αλλά νιώθω ένα dejavu πλέον, seen this, done that, δεν έχω ιδιαίτερη κάψα για το επόμενο. Τι να πω, ίσως φταίει που το είδα στο καπάκι μετά τον δυναμίτη του Breaking Bad και να μου φάνηκε χλιαρό, αλλά ακόμα και η πρεμιέρα του House μου άρεσε περισσότερο. Αναμένω την συνέχεια.
Genatos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Γιατι να τελειωσει? Στην 10η σεζον ο Χαρισον παιρνει την θεση του πατερα του και ξεκιναμε απο την αρχη...
john1987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μου φαίνεται ότι πάνε να κάνουν κάτι ανάλογο με αυτό που έκαναν στην 4η σεζόν με τον Τριάδα. Δε βλέπω να έχουν αποφασίσει να την τελειώσουν φέτος. Κρίμα. Όσον αφορά το επεισόδιο, ΟΚ, ενδιαφέρον, ευχάριστο, αλλά νιώθω ένα dejavu πλέον, seen this, done that, δεν έχω ιδιαίτερη κάψα για το επόμενο. Τι να πω, ίσως φταίει που το είδα στο καπάκι μετά τον δυναμίτη του Breaking Bad και να μου φάνηκε χλιαρό, αλλά ακόμα και η πρεμιέρα του House μου άρεσε περισσότερο. Αναμένω την συνέχεια. Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Χρειαζεται κατι διαφορετικο η σειρα πλεον για να ανανεωθει.
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Χρειαζεται κατι διαφορετικο η σειρα πλεον για να ανανεωθει. Νομίζω ότι το χάσανε αυτό το τραίνο... Είχαν τέλεια ευκαιρία για να μας ξαφνιάσουν με κάτι διαφορετικό μετά την 4η, τώρα απλά θα βλέπουμε το ίδιο "template" κάθε σεζόν δυστυχώς.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω ότι το χάσανε αυτό το τραίνο... Είχαν τέλεια ευκαιρία για να μας ξαφνιάσουν με κάτι διαφορετικό μετά την 4η, τώρα απλά θα βλέπουμε το ίδιο "template" κάθε σεζόν δυστυχώς. Παντως το σκηνικο με την μικρη αδερφη του Μπατιστα, οπου του κανει μια "αδιαφορη" αναφορα στα συχνα νυκτοπερπατηματα του Ντεξτερ και τις βολτες που κανει στην βαρκα του, ισως οδηγησει σε καταστασεις 1ης σεζον (εαν θυμαμαι καλα) με τον Ντιουκς (ετσι δεν λεγοταν ο μαυρος αστυνομικος που ειχε παρει χαμπαρι τον Ντεξτερ?). Απλα τωρα ισως το προχωρησουν λιγο ακομα και εκτος απο τον Μπατιστα, τον παρει χαμπαρι και η αδερφη του για να ναι πιο εντονο.
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παντως το σκηνικο με την μικρη αδερφη του Μπατιστα, οπου του κανει μια "αδιαφορη" αναφορα στα συχνα νυκτοπερπατηματα του Ντεξτερ και τις βολτες που κανει στην βαρκα του, ισως οδηγησει σε καταστασεις 1ης σεζον (εαν θυμαμαι καλα) με τον Ντιουκς (ετσι δεν λεγοταν ο μαυρος αστυνομικος που ειχε παρει χαμπαρι τον Ντεξτερ?). Απλα τωρα ισως το προχωρησουν λιγο ακομα και εκτος απο τον Μπατιστα, τον παρει χαμπαρι και η αδερφη του για να ναι πιο εντονο. Μετά τα περσυνά, όπου είχαν τέλεια ευκαιρία για να τον πάρει χαμπάρι η Ντεμπ και τ σκάτωσαν δεν ελπίζω σε κάτι τέτοιο φέτος... Γιατί δλδ να φέρουν νεο χαρακτήρα στην ιστορία μόνο και μόνο για να τον πάρει χαμπάρι κάποιος? Ο μόνος λόγος που μουρχεται για να κάνουν κάτι τέτοιο είναι για να "γουστάρει" εκείνη και να το κρατήσει μυστικό. Έλεος αν γίνει κάτι τέτοιο....
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ο μόνος λόγος που μουρχεται για να κάνουν κάτι τέτοιο είναι για να "γουστάρει" εκείνη και να το κρατήσει μυστικό. Έλεος αν γίνει κάτι τέτοιο.... ..και να ενα υπεροχος τροπος για να παμε σε 7η σεζον με cliffhanger στο τελος της παρουσας
Kasrith Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ..και να ενα υπεροχος τροπος για να παμε σε 7η σεζον με cliffhanger στο τελος της παρουσας So simple Πρέπει να αλλάξουμε επάγγελμα εμείς μου φαίνεται..
finch Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Μετά από αυτά τα νέα δυστυχώς δεν βλέπω φως στο τούνελ. Εϊχανε μια καταπληκτική ευκαιρία μετά την τέταρτη σεζόν να κλείσουνε με μια πέμπτη σεζόν δυναμίτη και όλα πήγαν κατα διαόλου. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να το σώσουν κάπως φέτος αλλά προσωπικά το ενδιαφέρον μου έχει πέσει κατακόρυφα. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά λίγο δύσκολο. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2011 από finch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα