Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Και μετα το Ηouse και εδω leak?
Kasrith Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Και μετα το Ηouse και εδω leak? Nobody is safe anymore
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Nobody is safe anymore To κακο ειναι πως εαν το δεις παλι δεν την γλυτωνεις, θα εισαι 1 εξτρα βδομαδα στο περιμενε... Κανονικο first world problem! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2011 από Gi0
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίο το 1ο επεισόδιο, πιάνει και ωραίο θέμα. Αλιζγελ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνώ πάνω-κάτω. Κάνει καλή εισαγωγή στη νέα season, έχει 1-2 ιστορίες που κάνουν μπαμ ότι θα τις έχουμε να μας κουράζουν στη σεζόν χωρίς να έχουν ιδιαίτερη σημασία και δίνει πολύ απότομα έμφαση στο θέμα της νέας season με τη θρησκεία. Από το πρώτο επεισόδιο έχουμε ξαφνικά το ζήτημα της θρησκείας για τον μικρό Harry, το πώς βλέπει ο Dexter τη θρησκεία, πώς ο Batista, πώς η Deb, πώς η καλόγρια και πώς οι νέοι serial killers. Σαν σφυροκόπημα με θρησκευτικούς προβληματισμούς ήταν -lol, αλλά μάλλον πρέπει να είμαι πιο επιεικής γιατί η season σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί έτσι κι αλλιώς.
simaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ο ηθοποιος που εκανε τον Trinity ειναι εξαιρετικος και γνωστος,βετερανος Αμερικανος ηθοποιος.Τον εχω δει σε πολλες ταινιες και μου αρεσει αρκετα.Προσωπικη μου αποψη,επαιξε καλα τον ρολο γιατι ειναι σταθερη αξια,αλλα δεν του ταιριαζε το σεναριο.Επισης ο τροπος που τον σκοτωνει στο τελος o Dexter ειναι mega fail.Για ενα serial killer σαν τον Trinity περιμενα μια στιγμη δρασης πιο δυνατη οπως μια αμφιρροπη συγκρουση που στο τελος να επικρατει με δυσκολια ο Dexter. Δηλαδη νομιζω οτι αν και εδωσε πολλα με την ποιοτητα του σαν ηθοποιος,δεν μου αρεσε πολυ σαν Trinity δεν ταιριαζε τοσο το παρουσιαστικο του.O πατερας μου ηταν ηθοποιος και διδασκε στην Δραματικη καποτε μου ειχε πει οτι περα απο ταλεντο,πρεπει ενας ηθοποιος να ταιριαζει οπτικα για εναν ρολο αυτο που λενε στα Αγγλικα ''he must look the part''. Ο Λιθγκοου είναι πράγματι πολύ δυνατός ηθοποιός -καλός και σε ρόλους <<κακού>> αλλά και σε κωμικούς ρόλους.Ποιος θυμάται το 3rd rock from the sun όπου έπαιζε έναν εξωγήινο?
kk1991 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 το δα. μ'αρεσε. πολυ κιολας. οι σκηνες με τον dexter να χορευει και τον αλλο να του λεει οτι σκοτωσε τη γυναικα του επειδη τα διαζυγεια ειναι ακριβα, ηταν ολα τα λεφτα!!!!!! :-D ο μικρος ειναι γλυκας και ο γιος του tom hanks μ'αρεσε
john1987 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 DVDSCR.x264-soupucia οποιος βρηκε υποτιτλο ας μου στειλει link!
john1987 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Αγγλικους υποτιτλους βρηκε κανεις?μιλατε ρε
jemadux Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 αυτον τον μηνα ειδα το Dexter απο την αρχη μεχρι την 5η σαιζον καλη ειναι
gavros10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 πολυ ωραιο πρωτο επεισοδιο για την 6η σεζον σποιλερ ανω των 18 η σκηνη που του πηρε πιπα η τρισα σε μια αιθουσα ηταν ολα τα λεφτα. και αυτη σκετη που..να, γδυθηκε την πηρε και εφυγε. η αδερφη του μπατιστα εχω την εντυπωση οτι θα την δουμε topless σε καποιο επεισοδιο. εχει μικρο στηθος και μεχρι τωρα οσες τα εχουν μικρα μια σκηνη xxx τουλαχιστον υπαρχει(εκτος απο την ντεμπ)
tzinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 μαγκα μου, απο το ιντερνετ μπορεις να κατεβαζεις και τσοντες ξερεις!
4saken Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλα, αυτο που μπορεσε να διασταυρωσει ο Ντεξτερ μετα κοπων και βασανων δεν μπορουσε να το κανει η Αστυνομια απο την πρωτη μερα? :confused:
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Πάλι στο ίδιο μοτιβο θα πάει? Ένας κεντρικός σουπερ κακός που θα κυνηγάει να σκοτώσει ενώ ενδιάμεσα θα σκοτώνει και διαφόρους άλλους μικρούς κακουλιδες. Δεν ξέρω, νομίζω πως αν το πάει έτσι πάλι θα αρχίσει να κουράζει. Φέτος είναι η τελευταία σεζόν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα