Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nobody is safe anymore :P

To κακο ειναι πως εαν το δεις παλι δεν την γλυτωνεις, θα εισαι 1 εξτρα βδομαδα στο περιμενε...

Κανονικο first world problem!grin.png

10234712.jpg

Επεξ/σία από Gi0
  • Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ πάνω-κάτω. Κάνει καλή εισαγωγή στη νέα season, έχει 1-2 ιστορίες που κάνουν μπαμ ότι θα τις έχουμε να μας κουράζουν στη σεζόν χωρίς να έχουν ιδιαίτερη σημασία και

δίνει πολύ απότομα έμφαση στο θέμα της νέας season με τη θρησκεία. Από το πρώτο επεισόδιο έχουμε ξαφνικά το ζήτημα της θρησκείας για τον μικρό Harry, το πώς βλέπει ο Dexter τη θρησκεία, πώς ο Batista, πώς η Deb, πώς η καλόγρια και πώς οι νέοι serial killers. Σαν σφυροκόπημα με θρησκευτικούς προβληματισμούς ήταν -lol, αλλά μάλλον πρέπει να είμαι πιο επιεικής γιατί η season σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

Ο ηθοποιος που εκανε τον Trinity ειναι εξαιρετικος και γνωστος,βετερανος Αμερικανος ηθοποιος.Τον εχω δει σε πολλες ταινιες και μου αρεσει αρκετα.Προσωπικη μου αποψη,επαιξε καλα τον ρολο γιατι ειναι σταθερη αξια,αλλα δεν του ταιριαζε το σεναριο.Επισης ο τροπος που τον σκοτωνει στο τελος o Dexter ειναι mega fail.Για ενα serial killer σαν τον Trinity περιμενα μια στιγμη δρασης πιο δυνατη οπως μια αμφιρροπη συγκρουση που στο τελος να επικρατει με δυσκολια ο Dexter.

Δηλαδη νομιζω οτι αν και εδωσε πολλα με την ποιοτητα του σαν ηθοποιος,δεν μου αρεσε πολυ σαν Trinity δεν ταιριαζε τοσο το παρουσιαστικο του.O πατερας μου ηταν ηθοποιος και διδασκε στην Δραματικη καποτε μου ειχε πει οτι περα απο ταλεντο,πρεπει ενας ηθοποιος να ταιριαζει οπτικα για εναν ρολο αυτο που λενε στα Αγγλικα ''he must look the part''.

Ο Λιθγκοου είναι πράγματι πολύ δυνατός ηθοποιός -καλός και σε ρόλους <<κακού>> αλλά και σε κωμικούς ρόλους.Ποιος θυμάται το 3rd rock from the sun όπου έπαιζε έναν εξωγήινο?

Δημοσ.

το δα.

μ'αρεσε.

πολυ κιολας. :-D :rolleyes:

οι σκηνες με τον dexter να χορευει και τον αλλο να του λεει οτι σκοτωσε τη γυναικα του επειδη τα διαζυγεια ειναι ακριβα, ηταν ολα τα λεφτα!!!!!! :-D :-D

ο μικρος ειναι γλυκας :wub:

και ο γιος του tom hanks μ'αρεσε

Δημοσ.

πολυ ωραιο πρωτο επεισοδιο για την 6η σεζον

σποιλερ ανω των 18

η σκηνη που του πηρε πιπα η τρισα σε μια αιθουσα ηταν ολα τα λεφτα. και αυτη σκετη που..να, γδυθηκε την πηρε και εφυγε.

η αδερφη του μπατιστα εχω την εντυπωση οτι θα την δουμε topless σε καποιο επεισοδιο. εχει μικρο στηθος και μεχρι τωρα οσες τα εχουν μικρα μια σκηνη xxx τουλαχιστον υπαρχει(εκτος απο την ντεμπ)

Δημοσ.

Καλα, αυτο που μπορεσε να διασταυρωσει ο Ντεξτερ μετα κοπων και βασανων δεν μπορουσε να το κανει η Αστυνομια απο την πρωτη μερα? :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Πάλι στο ίδιο μοτιβο θα πάει? <_<

Ένας κεντρικός σουπερ κακός που θα κυνηγάει να σκοτώσει ενώ ενδιάμεσα θα σκοτώνει και διαφόρους άλλους μικρούς κακουλιδες.

Δεν ξέρω, νομίζω πως αν το πάει έτσι πάλι θα αρχίσει να κουράζει. Φέτος είναι η τελευταία σεζόν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...