Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο ηθοποιος που εκανε τον Trinity ειναι εξαιρετικος και γνωστος,βετερανος Αμερικανος ηθοποιος.Τον εχω δει σε πολλες ταινιες και μου αρεσει αρκετα.Προσωπικη μου αποψη,επαιξε καλα τον ρολο γιατι ειναι σταθερη αξια,αλλα δεν του ταιριαζε το σεναριο.Επισης ο τροπος που τον σκοτωνει στο τελος o Dexter ειναι mega fail.Για ενα serial killer σαν τον Trinity περιμενα μια στιγμη δρασης πιο δυνατη οπως μια αμφιρροπη συγκρουση που στο τελος να επικρατει με δυσκολια ο Dexter.

Δηλαδη νομιζω οτι αν και εδωσε πολλα με την ποιοτητα του σαν ηθοποιος,δεν μου αρεσε πολυ σαν Trinity δεν ταιριαζε τοσο το παρουσιαστικο του.O πατερας μου ηταν ηθοποιος και διδασκε στην Δραματικη καποτε μου ειχε πει οτι περα απο ταλεντο,πρεπει ενας ηθοποιος να ταιριαζει οπτικα για εναν ρολο αυτο που λενε στα Αγγλικα ''he must look the part''.

Συμφωνω σε ολα. Πιστευω οτι ο Keith Carradine που επαιζε τον Special Agent Frank Lundy θα ταιριαζε περισσοτερο να κανει τον Trinity, μαλιστα επαιξε τον serial killer σε μερικα επεισοδια του Criminal Minds και ηταν εξαιρετικος. Αντιστοιχα πιστευω οτι John Lithgow που εκανε τον Trinity θα ταιριαζε πιο πολυ να κανει τον Special Agent Frank Lundy.

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα. Πιστευω οτι ο Keith Carradine που επαιζε τον Special Agent Frank Lundy θα ταιριαζε περισσοτερο να κανει τον Trinity, μαλιστα επαιξε τον serial killer σε μερικα επεισοδια του Criminal Minds και ηταν εξαιρετικος. Αντιστοιχα πιστευω οτι John Lithgow που εκανε τον Trinity θα ταιριαζε πιο πολυ να κανει τον Special Agent Frank Lundy.

Δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα την σεζόν με τους ηθοποιούς που αναφέρεις στους αντίθετους ρόλους. Με τίποτα όμως.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα την σεζόν με τους ηθοποιούς που αναφέρεις στους αντίθετους ρόλους. Με τίποτα όμως.

Ο Keith Carradine επαιξε τον serial killer Criminal Minds στα επεισοδια

No Way Out

No Way Out, Part II: The Evilution of Frank

και ηταν εξαιρετικος, γι'αυτο λεω οτι θα ταιριαζε περισσοτερο να κανει τον Trinity. Βεβαια ο χαρακτηρας του στο Criminal Minds δεν αναπτυχθηκε τοσο οσο του John Lithgow στο Dexter γιατι επαιξε μονο σε ενα 45λεπτο και ενα 60λεπτο επεισοδιο αλλα μου αρεσε περισσοτερο σαν serial killer παρα σαν FBI Special Agent

Δημοσ.

Ισα ισα, ακριβως επειδη ο Λιθγκοου παιζει τον καλοσυνατο οικογενειαρχη και το παρουσιαστικο του δεν κανει για Τρινιτι, ηταν ΣΟΥΠΕΡ για τον ρολο του Τρινιτι οπως τον παρουσιαζε η σειρα

Δηλαδη θα ηταν μεγαλο ξενερωμα αν ο Τρινιτι ηταν...ποιος να σου πω, ο Ντανι Τρεγιο. Δηλαδη ποσο καραμπαμ θα ηταν μετα?Θα παιρναγε για οικογενειαρχης?

Και ο Καρανταιν ισως περναγε για Τρινιτι και οικογενειαρχης αλλα με το που το εβλεπες, θα ελεγες "Χμ, ναι, πιστευτο". Ενω με τον Λιθγκοου σε στοιχωνε, ελεγες "μα πως γινεται αυτος?"

Δημοσ.

Ισα ισα, ακριβως επειδη ο Λιθγκοου παιζει τον καλοσυνατο οικογενειαρχη και το παρουσιαστικο του δεν κανει για Τρινιτι, ηταν ΣΟΥΠΕΡ για τον ρολο του Τρινιτι οπως τον παρουσιαζε η σειρα

Δηλαδη θα ηταν μεγαλο ξενερωμα αν ο Τρινιτι ηταν...ποιος να σου πω, ο Ντανι Τρεγιο. Δηλαδη ποσο καραμπαμ θα ηταν μετα?Θα παιρναγε για οικογενειαρχης?

Και ο Καρανταιν ισως περναγε για Τρινιτι και οικογενειαρχης αλλα με το που το εβλεπες, θα ελεγες "Χμ, ναι, πιστευτο". Ενω με τον Λιθγκοου σε στοιχωνε, ελεγες "μα πως γινεται αυτος?"

Μα και με τον Carradine δεν θα ηταν καραμπαμ, δεν εχει τοσο αγρια φυσιογνωμια. Το αντιθετο μαλιστα, νομιζω οτι θα επαιζε πολυ καλα τον φιλησυχο οικογενιαρχη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί να έχω χαμηλές προσδοκίες από την 6η season, αλλά το poster το βρίσκω αρκετά πετυχημένο

s06dex.jpg

Μαζί σου. Δεν περιμένω πια πολλά, αλλα ενα καλό vibe το έχει...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βγήκε χθες το 6x01 σε DVDscreener (pre-air) για όσους δεν το πήραν χαμπάρι.

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα. Αυριο λογικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...