Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να το έχετε ήδη συζητήσει, αλλά εγώ στο trailer αυτό είδα για πρώτη φορά τον E.J. Olmos.

Πάνω-κάτω αυτός θα είναι ο βασικός λόγος που θα παρακολουθώ τη νέα season. Αν και δεν είμαι πλέον το ίδιο ενθουσιασμένος so far.

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο το τρειλερ προβλεπω περισσοτερη δραση

μην πιστεύεις στα τρειλερ :P

οχι νταξει, καλο ηταν αυτο. δυνατο!

Δημοσ.

Kas,

Σεβαστες οι επιφυλαξεις σου,εξαλλου το ολο θεμα ειναι πολυ προσωπικο γουστο απο ενα σημειο και μετα,και αυτο ειναι αναλογικο με την ψυχοσυνθεση και τα γουστα του καθενος.Ειπες,σωστα,οτι οι περισσοτεροι εδω στο insomnia διαφωνουν με τις ενστασεις μου για την 4η σεζον και την δολοφονια της Ριτας,αλλα σε αμερικανικα φορουμς,ειναι εντελως αντιστροφα τα πραγματα.Αλλα δεν εχω αυτες τις αποψεις επειδη ειναι η πλειοψηφια,σε fan forums του εξωτερικου,αλλα απλα επειδη συμφωνω μαζι τους.

Επισης αν διαβασεις την ψυχολογια των 50 πιο απαισιων serial killers παγκοσμια,σε ολο το ιστορικο ευρος, σε ολον τον πλανητη η και μονο στις ΗΠΑ ,αν δεις τις φατσες τους,κανουν μπαμ απο ενα μιλι μακρια οτι ειναι διεστραμμενοι και αλλο ενα εντυπωσιακα κοινο στοιχειο που ειχαν ηταν οτι ηταν αποκληροι κοινωνικα,με λιγους η μηδενικους φιλους,με κακη δουλεια,γενικα στο περιθωριο και αισθανονταν μισος για την κοινωνια.

Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι καποιος σαν τον Trinity δεν θα μπορουσε να ηταν,δεν ειπα οτι ηταν αδυνατο,απλα ειπα οτι δεν μου αρεσε η σκιαγραφηση του.Επισης τονισα οτι ο ηθοποιος που τον επαιξε ειναι πολυ εμπειρος και εξαιρετικος.Απλα προσωπικα ηθελα μια πιο Manson φατσα.

Ολες οι αποψεις σου στο θεμα του Dexter που συζητησαμε ειναι λογικες,απλα σε καποιες απο αυτες διαφωνω λογω κυριως γουστου προσωπικου.

Πλακα θα ειχε παντως να γινοταν ενα poll με θεμα: Εκαναν καλα κατα την γνωμη σας που σκοτωσαν την Rita στο φιναλε της 4ης σεζον, η επρεπε να βρεθει καποιο αλλο που να παρεμενε? :devil:

Δημοσ.
Επισης αν διαβασεις την ψυχολογια των 50 πιο απαισιων serial killers παγκοσμια,σε ολο το ιστορικο ευρος, σε ολον τον πλανητη η και μονο στις ΗΠΑ ,αν δεις τις φατσες τους,κανουν μπαμ απο ενα μιλι μακρια οτι ειναι διεστραμμενοι και αλλο ενα εντυπωσιακα κοινο στοιχειο που ειχαν ηταν οτι ηταν αποκληροι κοινωνικα,με λιγους η μηδενικους φιλους,με κακη δουλεια,γενικα στο περιθωριο και αισθανονταν μισος για την κοινωνια.

Για αυτό και τους πιάσανε :P ... για να μην σε πιάσουν πρέπει να φαίνεσαι αλλά και να φέρεσαι φυσιολογικά harry's code μεγάλε... -_-

Για το άλλο που λες,καλού κακού έπρεπε να γίνει ο dexter δεν μπορεί να παραμείνει dexter αν δεν παραμείνει μόνος του οποιοδήποτε επιρροή αρνητική ή θετική θα έχει σαν αποτέλεσμα ή να των πιάσουν(αφού μόνο μόνος του μπορεί να έχει «πλήρη έλεγχο» ) ή να «θεραπευτεί» κάτι που θα τελείωνε την σειρά.

Αυτό το θέμα ακολουθεί η σειρά από την αρχή κάθε χρόνο τα ίδια:

ο αδελφός του στην 1.σεζόν

η βρετανίδα(tournay) 2.σεζόν

ο Miguel 3.σεζόν

η rita 4.σεζόν

η «φως στην άκρη του τούνελ» lumen στην 5.σεζόν

και όσο θα συνεχίζεται η σειρά θα έχουμε το ίδιο τροπάριο dexter κάνει φίλο/φιλενάδα/γκόμενα/συνεργάτη και στην συνέχεια των/την χάνει.

Δημοσ.

Την Ριτα την ειχα ερωτευτει, ειδικα οταν απελευθερωθηκε. Απο ενα σημειο και μετα φωτιζε τη ζωη του Ντεξ και την οθονη του λαπτοπ μου με την παρουσια της. Θυμαμαι χαρακτηριστικα στα previously που την εδειχνε να σηκωνει το βλεμμα και να χαμογελαει. Απο εκει και περα ομως, Ο θανατος της ηθελε αρχ$δια και τα ειχαν και τους βγαζω το καπελο... ο,τι και να λεμε εμεις, οσο και να μας λειπει, ηταν gamechanger για τη σειρα που δυσκολα θα ξεπεραστει, εφοσον δεν τολμησαν περσι αυτο με την Ντεμπ, παρα εβαλαν αναμεσα μια κουρτινα... :eek:

• Moderators
Δημοσ.

Όντως ήταν πολύ τολμηρή κίνηση ο θάνατος της Rita. Έχω ήδη πει τι δεν μου άρεσε στον χαρακτήρα της (όπως εξελίχθηκε σε 3η και 4η season), αλλά ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα ώστε να θέλω να ξεγραφτεί από τη σειρά (και γενικά btw τη συμπαθούσα σαν χαρακτήρα και την λάτρευα σαν παρουσία :-) τον περισσότερο καιρό). Έτσι όπως υλοποιήθηκε η καταπληκτική 4η season και με τη συσσώρευση των λαθών από τον Dexter (που είχε αναλάβει πολύ περισσότερα από όσα μπορούσε να χειριστεί και δεν ήταν ο ζογκλέρ που προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του ότι ήταν), ταίριαζε απόλυτα αυτό το ταρακούνημα στο φινάλε, αυτή η στιγμή που η "τύχη" γυρνάει την πλάτη στον Dexter και πληρώνει για τα πασαλείμματα ("the messes are piling up").

Ωστόσο, να μην τα ξαναλέω για την 5η season, το aftermath του θανάτου της Rita το χειρίστηκαν απαράδεκτα. Κάκιστα για μένα, σε μια season που επίσης είχε και ένα σωρό άλλα προβλήματα (με όχι αμελητέο, τον main vilain που ...zzzzz -_- ). Και δεν νομίζω ότι μπορούν να εξιλεωθούν για αυτό στην νέα season (ή ότι τους νοιάζει να προσπαθήσουν).

Δεν ξέρω αν θέλω η Deb να μάθει για τον Dexter (αν και θα μπορούσαν να λείπουν τα τεχνάσματα της "παρολίγου" αποκάλυψης/ξεσκεπάσματος που έχουν αρχίσει να γίνονται κωμικά). Θα προτιμούσα να βρουν κάτι άλλο για να προχωρήσουν την ιστορία.

Δημοσ.

Kas,

Ολες οι αποψεις σου στο θεμα του Dexter που συζητησαμε ειναι λογικες,απλα σε καποιες απο αυτες διαφωνω λογω κυριως γουστου προσωπικου.

Πλακα θα ειχε παντως να γινοταν ενα poll με θεμα: Εκαναν καλα κατα την γνωμη σας που σκοτωσαν την Rita στο φιναλε της 4ης σεζον, η επρεπε να βρεθει καποιο αλλο που να παρεμενε? :devil:

Γιαυτό είμαστε εδώ, χαλαρή και ευχάριστη συζήτηση :-) Oι αντιπαραθέσεις και οι διαφορετικές απόψεις κάνουν την συζήτηση ποιο ενδιαφέρον.

Όσο για το poll, κάπου τριγυρνάει και ο μοντ του λαού εν ονόματι Σελλερς... Ας το βάλει :P

Ωστόσο, να μην τα ξαναλέω για την 5η season, το aftermath του θανάτου της Rita το χειρίστηκαν απαράδεκτα. Κάκιστα για μένα, σε μια season που επίσης είχε και ένα σωρό άλλα προβλήματα (με όχι αμελητέο, τον main vilain που ...zzzzz -_- ). Και δεν νομίζω ότι μπορούν να εξιλεωθούν για αυτό στην νέα season (ή ότι τους νοιάζει να προσπαθήσουν).

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ μετά την λήξη της 3ης (όχι σε τέτοιο βαθμό όπως τώρα βεβαια) και όμως με την 4η με στείλανε αδιάβαστο. Γιαυτό και μόνο δεν έχω χάσει κάθε ελπίδα για την σειρά. Συμφωνώ απόλυτα ο τρόπος που χειρίστηκαν τα γεγονότα στην 5η σεζόν ήταν απαράδεχτα.

Ξενερώνω λίγο με τους guest star που πια πάνε να ρίξουν της ελπίδες τους σε δυνατά ονόματα για να το κρατήσουν σε κάποιο επίπεδο, ενώ θα μπορούσαν και χωρίς τόσα ονόματα... Ο E.J. Olmos τους έφτανε πιστεύω, αλλα πήγαν και ψάρεψαν επίσης Mos Def και Colin Hanks (ήμαρτον δηλαδή).

Όπως και να χει, το promo/teaster απο το αρχικό πόστ μου έκανε αίσθηση. Λίγο η ατμόσφαιρα λίγο η τροπή πως την θρησκεία... Ανάλογα πως θα το χειρηστούν βεβαίως. Είδωμεν

Δημοσ.
:) just finished και τις 5 καλά αυτό με τους guest λολ δεν υπάρχει, υπάρχει σχετικό videaki μέσα στο comic-con που δέχονται και μία ερώτηση για αυτό το θέμα αν δεν κάνω λάθος anyway can't wait till october !!
Δημοσ.

Προσωπικά το τραιλερ μου άρεσε πολύ, μια εικασία που μπορώ να κάνω είναι ότι οι κύριοι ανταγωνιστές αυτής της σεζον θα σκοτώνουν ακριβώς όπως ο Ντεξτερ εγκληματίες αλλά επειδή πιστεύουν πως ο θεος τους παρακινει να το κάνουν πιστεύοντας πως είναι το σωστό.

Δημοσ.

Αυτο το αστειο που λεει για την Bangkok ειναι πολυ επιτυχημενο,δεδομενου του εντονου σεξοτουρισμου στην Ταυλανδη. :-D (Καταλαβατε ετσι?:devil:)

Δημοσ.

Ferguson και τα μυαλά στα κάγκελα...

Μουαχαχα με πρόλαβες, και εγώ εκεί εστίασα Εχω και ειστήρια για να τον δω παρασκευή :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...