Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Την τύπισσα δεν την έχω δει πουθενά (μόνο σε ένα επεισόδιο του Two and a Half Men). Καλό παρουσιαστικό έχει πάντως.

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

explain pls. δεν τα ξέρω τα κουτσομπολιά ;ρ

Δεν γνωριζεις οτι ο Michael C Hall ειναι πρωην συζυγος της?Μεχρι το 2009,μετα εκαναν αιτηση διαζυγιου απο κοινου.

Την τύπισσα δεν την έχω δει πουθενά (μόνο σε ένα επεισόδιο του Two and a Half Men). Καλό παρουσιαστικό έχει πάντως.

Αν εχεις χρονο δες κανενα επεισοδιο του Haven.Παιζει τον ρολο της αστυνομικου πολυ καλα.Της εξυπνης αστυνομικου.

Δημοσ.

ααα ναι. μα στην σειρά δεν γνωρίστηκαν υποτίθεται? παντρεύτηκαν μετα την 1η σεζόν νομίζω.

Δημοσ.

ααα ναι. μα στην σειρά δεν γνωρίστηκαν υποτίθεται? παντρεύτηκαν μετα την 1η σεζόν νομίζω.

Ναι σωστα.Οποτε μαλλον ακυρη η σκεψη μου στο συγκεκριμενο θεμα.:-D

Δημοσ.
Δεν ειπα ο ηθοποιος να κανει μπαμ οπτικα οτι ειναι serial killer αλλα να ειναι πιο δυναμικη προσωπικοτητα οπτικα,να ειναι λιγο πιο αγριοφατσα o Lithgow για μενα παντα,παραειναι ευγενικη φυσιογνωμια.Αλλα επειδη ειναι πολυ αξιολογος και εμπειρος ηθοποιος,σιγουρα εκανε καλη δουλεια.

Δεν ξέρω για εμένα μια χαρά σατανική φάτσα έχει ο lithgow πάντως(δηλαδή πιστεύω ότι ήταν καθαρά επιλογή του σκηνοθέτη(or whoever) να φαίνεται «φυσιολογικός» ).

bb_008JohnLithgow.jpg

Δημοσ.

Ο trinity ειναι απο τους πιο ταιριαστους ηθοποιους για τον ρολο τους που εχω δει. Εχει φατσα του κρυφοκακου οπου δλδ μπορει να φαινεται πολυ ευγενικος για καλυψη ενω μπορει να κανει και το σατανικο βλεμμα στις σκηνες που χρειαζεται. Η επιβεβαιωση ηρθε οταν μηνες αργοτερα σε μια αλλη σειρα εμφανιζεται ξαφνικα στην πορτα και παγωνει το αιμα μου!

Ασχετο ειδα την Lumen σε ενα εργο και εσπαγα το κεφαλι μου απο που την ηξερα... fffffffffuuuuuuuu

Δημοσ.

Ηταν σημαντικος χαρακτηρας στην πλοκη απο την πρωτη σεζον,ηταν πολυ αγαπητη στους fan της σειρας,οι οποιοι αντεδρασαν ασχημα στην αποφαση των σεναριογραφων να την βγαλουν εκτος.

Αλλα αποδυναμωσαν πολυ την πλοκη και την δυναμικη εξελιξης της σειρας,οπως φανηκε με την ελλειπη παρουσια της ηθοποιου που υποδυοταν την Stiles.

Επετρεψέ μου να διαφωνήσω σαυτά τα 2 points..

Η δυναμική εξέλιξη της σειράς δεν νομίζω σε εκείνο το χρονικό σημείο να είχε αποδυναμώσει, ίσα ίσα άνοιξαν πολλές πόρτες και ιδέες (βλ το θρεντ μετά το φινάλε που συζητούσαμε όλοι πιθανά σενάρια για την 5η) Άσχετα που τελικά μας απογοητεύσανε. Αυτό ήταν λάθος τους στην συνέχεια, όχι σε εκείνο το σημείο-φινάλε.

Όλοι είχαμε παραμείνει κάγκελο για να αντιδράσουμε "άσχημα" και όταν συνέλθαμε πια δεν νομίζω να υπήρχαν πολλοί που το είδαν με αρνητικό μάτι. Ναι μεν 'κρίμα' που χάθηκε η χαρακτήρας (και ηθοποιός) αλλα σαν big picture τους θαύμαζα πολύ που τόλμησαν και του δώσανε τέτοια τροπή

Π.χ.

Αυτό, (σποιλερ λόγο όγκου)

Έπρεπε να ακολουθήσει την 4η σεζόν, όχι την 5η όπου υποτίθεται ότι βρήκε μια ψυχική ισορροπία μέσω Lumen κτλ... Απλά κατάλαβαν τη μαλακία καναν με την 5η σεζόν και το πόσο απογοητευτική ήταν και προσπαθούν να το σώσουν.

Δημοσ.

H Julie Benz ανεφερε σε συνεντευξη της οτι την ειδοποιησαν λιγο πριν γυριστει το τελευταιο επεισοδιο οτι θα πεθαινε ο χαρακτηρας της ,και πως το γεγονος την σοκαρισε.Για μενα καποιος σκηνοθετης το επαιξε πολυ την προηγουμενη μερα της αποφασης(το βιολι του:devil:) η μπορει να ηθελαν να προμοταρουν την γκομενιτσα που επαιζε την Stiles.Ισως ο σεναριογραφος?(Γινονται και αυτα ως γνωστον στην show biz.)

Αυτό ίσως να το κάνανε γιατί δεν το είχαν πει καν στην ίδια, μη τυχόν και βγεί παραέξω και σποιλάρουν όλο τον πλανήτη?? Μου φαίνεται πολύ ποιο λογικό αυτό, παρα το "ήθελαν να προμοτάρουν την Stiles και έφαγαν κοτζάμ Rita 4αρων σεζών". :rolleyes:

Σε πληροφορω οτι η μεγαλυτερη πλειοψηφια των fan της σειρας δεν συμφωνησαν που εφυγε η Benz.Απο κει και μετα ειναι θεμα καθαρα προσωπικο,για μενα ηταν γκαφα που αποδυναμωσε την σειρα.Τις εννοεις ''αυτο που προσπαθω να κανω''?:-D

Μα και εδώ μέσα να κοιτάξεις, είσαι απο τους ελάχιστους που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο....

Δημοσ.

Αυτό ίσως να το κάνανε γιατί δεν το είχαν πει καν στην ίδια, μη τυχόν και βγεί παραέξω και σποιλάρουν όλο τον πλανήτη?? Μου φαίνεται πολύ ποιο λογικό αυτό, παρα το "ήθελαν να προμοτάρουν την Stiles και έφαγαν κοτζάμ Rita 4αρων σεζών".

Μα και εδώ μέσα να κοιτάξεις, είσαι απο τους ελάχιστους που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο....

gave dat bitch a murder. bitches love murders.

android.png

Δημοσ.

Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος περιμενα μια πιο δυναμικη φυσιογνωμια με πιο αδρα σκληρα χαρακτηριστικα για τον Trinity απο οτι ο ηθοποιος που τον ενσαρκωνε.Μια πιο σκατοφατσα ας πουμε,πιο αγριο τυπο φυσιογνωμικα.

:P ούτε και αυτό στέκει, αφού ήταν οικογενειάρχης άνθρωπος που βοηθούσε την κοινότητα και ήταν ενεργός μέλος σαυτήν. Με καλύψανε TheELF+tr3quart1sta :P

Μα η γοητεια του Τρινιτυ ήταν οτι δεν του φαινόταν ο κιλερ που 'χε μεσα του!

οχι? :huh:

Α γεια σου!

(επανωτά ποστς τώρα γιατι τρέχω να σας προλάβω :P Μια μέρα και φύγατε 6 σελίδες μπροστά)

Δημοσ.

απο το τρειλερ προβλεπω περισσοτερη δραση(μακαρι δλδ. γιατι στον τελευταιο κυκλο χαζοβαρεθηκα) κεντρικο θεμα ο jeasus? η νταντα δε ν ειχε κανει εναν σταυρωμενο δωρο στο μωρο οταν επιασε δουλεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...