Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ο λόγος που πήγε η Ντεμπ ήταν οτι μετά την συζητησή της με την ψυχολόγο ήθελε να βρει τον Dexter για να του εκφράσει τα συναισθήματα της και πήγε στην εκκλησία διότι γνώριζε οτι ο Dexter θα ήταν εκεί για να συλλέξει στοιχεία μιας και του το ανέθεσε η ίδια.

Πολύ ωραία

-τί ωραία δηλαδή, έβαλαν εμβόλιμο τον ξαφνικό έρωτα της Deb για τον Dex για να οδηγήσουν στην αποκάλυψη του φινάλε-. Άσχετα αν πηγαίνει να κάνει ερωτική εξομολόγηση σε ένα χώρο που πριν μερικά επεισόδια έπαθε κρίση και κόντεψε να καταρρεύσει/ξεράσει.

Αλλά έστω. Και πάλι τότε, γιατί ο Dexter να στήσει το δωμάτιο εκτέλεσης του Travis σε τόπο και χρόνο όπου δήλωσε ο ίδιος ότι θα βρίσκεται και μάλιστα για επίσημη δουλειά αστυνομίας; Για να μπορούν να έρθουν και άλλοι να γίνει πάρτυ; Περίμενε ότι θα του τηλεφωνήσουν πριν περάσουν για ένα γεια;

Πόσο πιο εκτός χαρακτήρα πάει αυτός ο βαθμός τσαπατσουλιάς στη δράση του;

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν έχω κοιμηθεί μιας και είχα κάτι δουλειές να κάνω και βρήκα ως ευκαιρία να δω τα δύο τελευταία επεισόδια του Dex (μιας και δεν τα είχα δει). Εντάξει, νομίζω στο 20λεπτο του τελευταίου επεισόδιου κοιμήθηκα και ξύπνησα λίγο πριν συναντήσει ο Dex τον Travis. Απλά θα πω ένα 'ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ' στο πως κατέληξε η σειρά. Κρίμα

Αμ το άλλο στο προτελευταίο επεισόδιο; Ο Angel προσπαθούσε σαν τρελός στο κρεβάτι να λυθεί όταν παλιότερα τον είχε δέσει ο Travis κι ο Dex μέσα στην βαρκούλα και λύθηκε σαν αστραπή και γλίτωσε από το μπουμ. Ρε ναιιιιιιι σου λέω, σε λίγο θα τον δούμε να κάνει και κάνα Superman :P

Δημοσ.

Συμφωνω σε γενικες γραμμες με konnak (κλασικα) και tzino,ωστοσο το επιχειρημα οτι οταν μια σειρα τραβαει για πολλες σαιζον πεφτει νομοτελειακα ειναι αρκετα ισχυρο.

Το The Wire ειχε 5 σαιζον οποτε δεν μπορεις να πεις οτι τραβηξε τοσο πολυ,επισης δεν ειχε το στοιχειο της δρασης τοσο εντονο,ουτε ηταν τοσο εμπορικο ωστε να κανει εκπτωσεις στην ποιοτητα.

Το Sopranos (6 σαιζον) φυσικα αρχισε να πεφτει κατακορυφα απο την 4η σαιζον και μετα.

Tα Alias και Lost μετα απο την 3-4η σαιζον αρχισε ο κατηφορος κτλ.Στο Six Feet Under το ιδιο.

Μπορω να αναφερω πολλα παραδειγματα,σε καθε περιπτωση παντως,το ποσο ψηλα μπορει να κρατηθει μια σειρα για πολλες σαιζον εχει σχεση με τον αρχικο σεναριακο σχεδιασμο και το concept οπως και το αν ειναι serialised ή οχι.

Σε μια σειρα ομως που δεν εχει αυτονομα επεισοδια και εχει ενα τοσο ιδιαιτερο σεναριο δεν ειναι δυνατον να κρατησεις το θεατη για 8 σαιζον,οσες το..House.

Οπως και στο Breaking Bad παροτι συμφωνω οτι μεχρι τωρα ειναι αρτιες ολες οι σαιζον εχουν διαφανει σημαδια που προμηνυουν plot holes και αμερικανιες στο μελλον.Να δουμε ποσο θα το τραβηξουν και αυτο,προσωπικα πιστευω οτι επρεπε να τελειωσει φετος.

Προφανως οπως λεει και ο τζινος μετα απο ενα σημειο στερευουν απο ιδεες,και ειναι λογικο.Εκτος αν πχ ειμαστε στο Lost οπου εχουν ανοιξει δεκαδες μετωπα και βαζουν ο,τι να ναι στο σεναριο.

Επισης,θελω καταληγοντας να πω οτι το cliffhanger χαραμιστηκε σεναριακα,και για μενα ειναι κορυφαια στιγμη στη σειρα η οποια επρεπε να δοθει μετα απο πολυ σασπενς και προς το τελος της σειρας κιολας.Τωρα γνωριζοντας οτι θα τραβηξει αλλες 2 σαιζον καταλαβαινουμε ποσο θα ευτελισουν το συγκεκριμενο γεγονος.

Δημοσ.

Πολύ ωραία

-τί ωραία δηλαδή, έβαλαν εμβόλιμο τον ξαφνικό έρωτα της Deb για τον Dex για να οδηγήσουν στην αποκάλυψη του φινάλε-. Άσχετα αν πηγαίνει να κάνει ερωτική εξομολόγηση σε ένα χώρο που πριν μερικά επεισόδια έπαθε κρίση και κόντεψε να καταρρεύσει/ξεράσει.

Αλλά έστω. Και πάλι τότε, γιατί ο Dexter να στήσει το δωμάτιο εκτέλεσης του Travis σε τόπο και χρόνο όπου δήλωσε ο ίδιος ότι θα βρίσκεται και μάλιστα για επίσημη δουλειά αστυνομίας; Για να μπορούν να έρθουν και άλλοι να γίνει πάρτυ; Περίμενε ότι θα του τηλεφωνήσουν πριν περάσουν για ένα γεια;

Πόσο πιο εκτός χαρακτήρα πάει αυτός ο βαθμός τσαπατσουλιάς στη δράση του;

Αυτο ακριβως εννοω

Το πως βρεθηκε η Ντεμπ, οκ. Λογικο. Αλλα οτι πρεπει να εισαι να χαζος ο θεατης για να μην πει "καλα, αυτος εστησε σκηνικο εκει που ηξερε η Ντεμπ οτι θα ειναι?"

Νωριτερα πρεπει να δεχτω οτι κανεις δεν μπηκε στο σπιτι να δει την τοιχογραφια με τον Ντεξ και κυριως οτι ο Ντεξτερ εσπασε αθορυβα εναν τοιχο με τη φατσα του!

παλιοτερα τετοια δεν ειχαμε, τωρα απευθυνονται σε γιωταδες

@john

Το Breaking Bad δεν θα το τραβηξουν, απο περσυ εχουν ανακοινωσει οτι η 5η θα ειναι η τελευταια σεζον (και κατα τη γνωμη μου σωστα καθως δεν εχουμε δει ακομα την μεγαλη κοντρα που θελουμε, δεν θα ηθελα να σταματησει εδω)

Δημοσ.

κατά την γνώμη μου το μόνο κενό και μεγάλο μάλιστα στην όλη υπόθεση είναι

πως αποφάσισε ο Ντέξτερ να τεμαχίσει τον κακό στο συγκεκριμένο μέρος την συγκεκριμένη στιγμή γνωρίζοντας ότι η αδερφή του ήξερε ότι θα είναι εκεί.

ελπίζω να το μπαλώσουν στην επόμενη σαιζόν.

Δημοσ.

κατά την γνώμη μου το μόνο κενό και μεγάλο μάλιστα στην όλη υπόθεση είναι

πως αποφάσισε ο Ντέξτερ να τεμαχίσει τον κακό στο συγκεκριμένο μέρος την συγκεκριμένη στιγμή γνωρίζοντας ότι η αδερφή του ήξερε ότι θα είναι εκεί.

ελπίζω να το μπαλώσουν στην επόμενη σαιζόν.

3 πραγματα παιζει να γινουν:

1. Να τα μπαλωσουν στο στυλ, επρεπε να πεθανει και δεν ηθελαν παει να δικαστει κλπ.. Κανει και τη συλληψη η Ντεμπρα και ειναι ολα καλά από το 2ο επεισοδιο και μετα..

2. Να εχουμε παιχνιδακια αναμεσα σε Ντεμπρα και Ντεξ στο στυλ δεν ξερω αν πρεπει να συλλάβω τον αδερφο μου που ειμαι και ερωτευμενη μαζι του, να μπλεξυμε με τα ψυχολογικά της Ντεμπ δηλαδη...

3. Να προσπαθήσει να τον συλλάβει. Να γινει και ερευνα σπίτι του και να βρουν κατι που πέρασε απαρατήρητο, το χέρι της κουκλας από τον icetrack killer ;)

Μονο στο 3ο σενάριο θα έχει καποιο ενδιαφέρον, αλλά νομίζω οτι θα πανε προς το 2ο με λίγο από το 3ο :P

O επόμενος μεγάλος κακός θα ειναι ο Ψηλος, ο βοηθος του Μασουκα.

Δημοσ.

1. Να τα μπαλωσουν στο στυλ, επρεπε να πεθανει και δεν ηθελαν παει να δικαστει κλπ.. Κανει και τη συλληψη η Ντεμπρα και ειναι ολα καλά από το 2ο επεισοδιο και μετα..

2. Να εχουμε παιχνιδακια αναμεσα σε Ντεμπρα και Ντεξ στο στυλ δεν ξερω αν πρεπει να συλλάβω τον αδερφο μου που ειμαι και ερωτευμενη μαζι του, να μπλεξυμε με τα ψυχολογικά της Ντεμπ δηλαδη...

3. Να προσπαθήσει να τον συλλάβει. Να γινει και ερευνα σπίτι του και να βρουν κατι που πέρασε απαρατήρητο, το χέρι της κουκλας από τον icetrack killer ;)

Μονο στο 3ο σενάριο θα έχει καποιο ενδιαφέρον, αλλά νομίζω οτι θα πανε προς το 2ο με λίγο από το 3ο :P

1. δεν παίζει να πάει φυλακή ο Ντέξτερ απο το πρώτο επεισόδιο της νεας σαιζόν γιατί στα υπόλοιπα τι θα μας δείχνει?

2. μάλλον αυτό θα γίνει ανάμεσα στα άλλα.

3. δεν νομίζω για τον ίδιο λόγο με το 1

Δημοσ.

1. δεν παίζει να πάει φυλακή ο Ντέξτερ απο το πρώτο επεισόδιο της νεας σαιζόν γιατί στα υπόλοιπα τι θα μας δείχνει?

2. μάλλον αυτό θα γίνει ανάμεσα στα άλλα.

3. δεν νομίζω για τον ίδιο λόγο με το 1

1. ΩΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ! Θα γίνει σε φάση prison break όλη η σαιζόν στη φυλακή. Σε ένα χρόνο θα έχει καθαρίσει όλο το σωφρονιστικό ίδρυμα, η καλύτερή του, θα γίνει σε φάση "Ο ένοχος καταδικάζεται σε ισόβια στη φυλακή που είναι ο Ντεξτερ". mrgreen.pngmrgreen.png

Δημοσ.

οοοπς δεν εθεσα σωστά το 1.. Δεν εννοουσα να συλλάβει το Ντεξτερ αλλά να μην κρυψουν το πτωμα του Χανκς και να πουν ότι και καλά το βρηκαν στην εκκλησια...

Τωρα γιατι εγραψα σύλληψη ειναι ενα μυστηριο :P

Δημοσ.

οοοπς δεν εθεσα σωστά το 1.. Δεν εννοουσα να συλλάβει το Ντεξτερ αλλά να μην κρυψουν το πτωμα του Χανκς και να πουν ότι και καλά το βρηκαν στην εκκλησια...

Τωρα γιατι εγραψα σύλληψη ειναι ενα μυστηριο :P

μάλλον αυτό θα γίνει... δεν νομίζω να το στείλει ο Ντέξτερ εκεί που το στέλνει συνήθως γιατί έτσι θα καρφωθεί ότι έχει κάνει και άλλους φόνους στο παρελθόν.

Δημοσ.

μάλλον αυτό θα γίνει... δεν νομίζω να το στείλει ο Ντέξτερ εκεί που το στέλνει συνήθως γιατί έτσι θα καρφωθεί ότι έχει κάνει και άλλους φόνους στο παρελθόν.

Eγω πιστευω ότι θα γινει το 2ο σενάριο, θα ειναι ολη η σεζόν βασισμένη σε παιχνιδακια ψυχολογίας μεταξυ Ντεπ και Ντεξτερ, ισως της αποκαλυψει και τους φόνους και μετά θα έχει το βαρος της ευθυνης για το αν θα τον συλλάβει ή αν θα τον αφησει.

Παντως το χερι θα παιξει καποιο ρόλο αρκετά σημαντικό στις εξελιξεις της 7ης σεζόν, οπως και ο βοηθός του Μασουκα που θα περάσει από το τραπέζι του Ντεξ..

Δημοσ.

Ρε παιδια τωρα συζητατε αν η Ντεμπ

θα μαθει την πραγματικη φυση του Ντεξ ή οχι; Εννοειται οτι ο Ντεξ θα της μιλησει για τον πρωτερο βιο του. Ειναι δυνατον να πεισει την Ντεμπ οτι ηταν ενα one time thing αυτο με τον Τραβις και ολο το τελετουργικο που ειδε μπροστα στα ματια της; Αν η Ντεμπ δεν συνδυασει και την αντιστοιχη θεση στην οποια βρεθηκε στην πρωτη σεζον, στο τραπεζι του Ρουντι - Ντεξτερ και δεν καταλαβει με τι εχει να κανει απο τα πρωτα δευτερολεπτα του Interaction της 7ης σεζον, τοτε θα ειναι μεγαλο fail, ενα ακομα απο τα πολλα

Δημοσ.

Tα Alias και Lost μετα απο την 3-4η σαιζον αρχισε ο κατηφορος κτλ. Στο Six Feet Under το ιδιο.

What? Το SFU ανέβηκε (απο το ήδη υψηλό επίπεδο) στα τελευταία 2 σεζόν...

Μην είσαι τόσο σίγουρος, γιατί και μετά την 4η βγάζαμε πιθανά σενάρια, και λέγαμε σίγουρα ένα απο αυτά θα γίνουν και μας το γύρισαν τελείως στην 5η

Ρε παιδια τωρα συζητατε αν η Ντεμπ

θα μαθει την πραγματικη φυση του Ντεξ ή οχι; Εννοειται οτι ο Ντεξ θα της μιλησει για τον πρωτερο βιο του. Ειναι δυνατον να πεισει την Ντεμπ οτι ηταν ενα one time thing αυτο με τον Τραβις και ολο το τελετουργικο που ειδε μπροστα στα ματια της; Αν η Ντεμπ δεν συνδυασει και την αντιστοιχη θεση στην οποια βρεθηκε στην πρωτη σεζον, στο τραπεζι του Ρουντι - Ντεξτερ και δεν καταλαβει με τι εχει να κανει απο τα πρωτα δευτερολεπτα του Interaction της 7ης σεζον, τοτε θα ειναι μεγαλο fail, ενα ακομα απο τα πολλα

Πλεόν απο την σειρά θα το περίμενα και αυτό...

Δημοσ.

το πιο αρχιδατο σεναριο ειναι

να την σκοτωσει και τερμα,παμε για αλλα..ολα τα αλλα ειναι μλκς..

φοβαμε κατι ομως..μηπως ο ερωτας της ντεπ εχει σκοπο να τα φτιαξουν τελικα και "η αγαπη τους" να διωξει τον dark passenger του ντεξτερ :-D ..γιατι μην μου πειτε πως ενω ξερει η ντεμπ.. ο ντεξτερ θα μπορει να σκοτωνει..αυτο απλα δεν γινετε..εγω θεωρω το εξεις λοιπον αν τα μαθει ολα η ντεμπ(και δεν κανουν καμια παπαρια παλι και πουν πως ειναι πρωτη φορα που σκοτωνει..πως θα το δικαιολογησουν?? τι σχεση εχει αυτος με τον χανκς??)η θα τον καταδωσει ή θα την σκοτωσει..οτιδηποτε αλλο αποτελει λογο για κοψιμο της σειρας..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...μηπως ο ερωτας της ντεπ εχει σκοπο να τα φτιαξουν τελικα και "η αγαπη τους" να διωξει τον dark passenger του ντεξτερ :-D ...

:eek:

Ένα πιθανό σενάριο κατά την γνώμη μου:

Η Ντεμπ φρικάρει και αρχίζει κλασικά την κλάψα. Ο Ντεξτερ πανικοβάλλεται και της ρίχνει μια με την σύριγγα. Την κλειδαμπαρώνει κάπου και προσπαθεί να της εξηγήσει πως έχει η κατάσταση και μπλα μπλα μπλα.

Η Ντεμπ λοιπόν θα αγνοείτε για όλη την σεζόν και πιθανόν όλοι να νομίζουν ότι ευθύνεται ο DDK. Ο Μπατιστα παίρνει την θέση της Ντεμπ, ο Κουιν σοβαρεύει και όλοι μαζί ψάχνουν να βρούνε τον DDK για να βρούνε και την Ντεμπ.

Επεξ/σία από gchris7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...