andrip Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα με το love story Dex-Deb με ενοχλεί πάρα πολύ. Μπορώ να φανταστώ γιατί έγινε - και ειδικότερα γιατί έγινε στα 2-3 τελευταία επεισόδια: στην επόμενη σεζόν θα πρέπει να χειριστούν το θέμα Dex-Deb και κάποιος σκέφτηκε την φαεινή ιδέα να είναι ερωτευμένη η Deb με τον Dex (omg, το γράφω και ακόμα δεν το πιστεύω ότι τόλμησαν τέτοια απειροfail μαλακία) ώστε να έχει έναν λόγο παραπάνω να τον... δεχθεί ως δολοφόνο. Λες και δεν φτάνει το ότι είναι αδέρφια, έζησαν 30 χρόνια σαν αδέρφια και, τέλος πάντων, ο ένας για τον άλλο ήταν σταθερή πυξίδα όλα αυτά τα χρόνια και ότι ο Dex της έχει σώσει 2-3 φορές τη ζωή σε κάθε σεζόν ξέρω γω. Όχι, ΕΠΡΕΠΕ το στόρι από υπερτραβηγμένο να γίνει κωμικοτραγικό. απόψεις είναι όλα γενικά και εννοείτε δεν κρίνω κάποιον απλά τη γνώμη μου λέω αυτό το παίξιμο με τον έρωτα σίγουρα είχε περάσει απο το μυαλό αρκετών. Ψυχολογικά δε, ΔΕΝ είναι κάτι αδύνατο. Δηλαδή δε γινεται η Ντεμπ να έχει μπλέξει με τον κάθε fail άντρα, απο serial killer μέχρι τον Λάντι που ήταν η ανάγκη για πατέρα. Για μένα οι σεναριογράφοι το τεκμηριώσαν ωραία. Σκέψου οτι μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που ο πατέρας της την είχε παντελώς χεσμένη (γι αυτό και ήθελε να κάνει ότι έκανε αυτός και είχε σκοπό να τον ξεπεράσει) και η μόνη ασχολία του όλη την ώρα ήταν ο Ντέξτερ. Μετά το θάνατό του μείναν οι δυο τους και ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στήριγμα που είχε. Καλά ε; Ποιός Γιάλομ και μλκίες Δε μου κακοφάνηκε αυτό. Αλλά εντάξει, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας. Σειρά βλέπουμε
tzinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 sorry κιολας αλλα ο πατος στο jericho ειχε αρχισει απο το 1το επεισοδειο της 1της σεζον(για μενα παντα)!! Στο δε prison break ειχε αρχισει απο το 1χ21!! Απο το 1χ22 και μετα ηταν φανερο οτι οι σεναριογραφοι ειχαν παθει καποιο ειδος ξεμωραματος, οπως βεβαια και το γνωστο κυνηγι θεαματικοτητας που παντα χαλαει οποια σειρα κανει λιγο θορυβο. Και οσο για το ντεξτερ πολλοι εδω μεσα εχουμε πει οτι επρεπε να ειχε τελειωσει η σειρα, να ειχε παρει μια αλλη στροφη πριν 2 σεζον περιπου και να ειχε μια καταληξη. Μην γενικευουμε αποψεις, εδω μιλαμε μεταξυ μας και ο καθενας εχει την δικια του, τι παει να πει μα αμα γινει ετσι ολοι παλι θα κραζατε οτι επρεπε να συνεχισει? Πως το δενεις κομπο και πως ξερεις οτι ολοι εδω που συζηταμε θα ειχαμε αυτην την αποψη? Οπως επισης ειναι δικαιωμα σου ακομα να διασκεδαζεις το ντεξ και να σε ικανοποιει, κανεις δεν επιβαλει στον αλλο να δεχτει οτι το ντεξ χαλασε, επεσε σε ποιοτητα, ειναι πλεον γτπ....η οτιδηποτε αλλο. Γουστα και πρωσοπικες αποψεις ειναι μονο. Γιατι ομως καθε φορα νοιωθει καποιος οτι θιγεται οτι του κακολογουν την σειρα και προσπαθει να πεισει τον αλλο, οτι οχι δεν εχει πεσει σε ποιοτητα και ειναι ακομα σουπέρ και διασκεδαστικη?? Και το ντεξ παντα εχει πεσει σε σχεση με αυτα που ειχαμε συνηθισει. Ειναι σαν να λεμε οτι μια σειρα που ηταν παντα στο 9-10 εχει πεσει στο 5-6, αυτο δεν την κανει σειρα του κωλου, αλλα οταν ειχες παντα ψηλα στανταρ, καλο σεναριο και φοβερο ακτιγκ, η στροφη στην μετριοτητα αφηνει παραπανω στιγμα.
andrip Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ναι δε λέμε κάτι διαφορετικό. Δεν είπα ΓΙΑΤΙ δε σας αρέσει βρε. Προσωπικά είπα οτι παρ'όλα τα flaws που υπάρχουν σεναριακά εμένα δε με πειράζουν, τη δική μου άποψη είπα. Όσο για το αν σταματούσε σε 1-2 σαιζόν η σειρά για μένα είναι δεδομένο οτι θα υπήρχαν γκρίνιες, προφανώς ΟΧΙ απο τα άτομα που δεν τους αρέσει τώρα, απο άλλα άτομα που πιθανώς να θέλαν να συνεχιστεί. Ε δε γίνεται αλλιώς. Απλά καμιά φορά ίσως θα πρέπει να μπαίνουμε λίγο και στη θέση των σεναριογράφων. Γράφεις μια σειρά (9 στις 10 φορές ΜΙΑ σαιζόν). Έχει και γαμώ τις επιτυχίες. Ε δεν είναι εύκολο να σταματήσεις όταν πέφτει και το μπαγιόκο Και εννοείτε πως έχει πέσει σε ποιότητα σε σχέση με την πρώτη σαιζόν (πάντα η αρχές με μια ΝΕΑ γκόμενα είναι οι καλύτερες χεχε). Απλά όχι τόσο που να πω δεν ξανασχολούμε (κάτι που έγινε με το heroes για να πω την άποψή μου κάπου στη 2η 3η σαιζόν, ούτε που θυμάμαι που το παράτησα χεχε) ΥΓ: Άλλο αν εσένα δε σου άρεσε το jericho, τέτοιος κακός χαμός παγκοσμίως εννοώ όχι στην Ελλάδα, δεν έχει γίνει για καμία άλλη σειρά επειδή σταμάτησε
konnak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ναι ρε συ andrip, όμως το The Wire ή το Sopranos ΔΕΝ έπεσαν, τα θυμάμαι με άπειρο σεβασμό και θέλω να τα ξαναδώ από την αρχή. Γιατί; Γιατί τα συνέχιζαν όσο είχαν κάτι να πουν και όχι μέχρι να τους πουν "παραδάκι γιοκ". Ή ήταν ικανότεροι αυτοί που τα έγραφαν. Αντίστοιχα, το Breaking Bad έχει απίστευτη δυναμική, αλλά η μόνη παραχώρηση που δέχθηκε να κάνει ο Gilligan είναι 3-4 επεισόδια παραπάνω στην τελευταία σεζόν. Αλλά ακόμα κι έτσι, θεωρώ ότι υπήρχαν καλύτεροι τρόποι να προχωρήσει το Dexter τις τελευταίες δυο σεζόν, δηλαδή δεν ήμουν πάντα υπέρ του να τελειώσει η σειρά στην 4η ή 5η σεζόν. Θα μπορούσε ας πούμε να τα κάνει τόσο σκατά που να πρέπει να πάει με άλλο όνομα π.χ. σε άλλη πόλη, τύπου Ripley. Θα μπορούσε να μπει φυλακή, και να τον συμβουλεύονται τύπου Χάνιμπαλ Λέκτερ. Τέλος πάντων, θα μπορούσαν να γίνουν πάρα πολλά αν η ικανότητα των σεναριογράφων το επέτρεπε. Δεδομένου ότι υπήρξαν σεζόν στο Dexter πραγματικά αριστουργηματικές, τείνω να πιστεύω ότι δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με την ίδια συγγραφική ομάδα. Πρακτικά, η μόνη εξέλιξη στο κεντρικό στόρι τις τελευταίες δυο σεζόν ήταν τα τελευταία 10'' του φινάλε, ενώ προσπάθησαν να κάνουν αντιπερισπασμό με το πιο χιλιοφορεμένο κλισέ την τελευταία δεκαετία - ουουου είναι διχασμένη προσωπικότητα, μιλάει με νεκρό - αλλά στην χειρότερη δυνατή εκτέλεσή του, αφού το είχαμε καταλάβει 2-3 επεισόδια πριν.
andrip Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ναι δεν τις έχω δει τις σειρές αυτές (αν και το wire είναι στο to do list) αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις. Συμφωνώ για τις εναλλακτικές, αλλά και πάλι δεν ήταν κάτι τόσο άθλιο που να πω το σταματάω. Υποψιάζομαι το ίδιο και οι περισσότεροι. Τώρα θα περιμένουμε κανένα 8μηνο τόσο που θα έχουμε ξεχάσει τι είναι ντεξτερ και τσουπ θα δούμε κάποτε s07e01 και θα χαρούμε χεχε\ το οτι ήταν νεκρός ο προφεσορας το υποψιάστηκα μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει η σκηνή ίσως φταίει οτι τα βλέπω το βράδυ τα επεισόδια ξάπλα στο κρεβάτι κι οτι δεν είμαι τόσο υποψιασμένος
anthony_88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ενταξει, ολοφανερα αυτη η σεζον ηταν και παλι στα επιπεδα της 5ης, ειδικα απο τη μεση και μετα. Ας το βαλουμε ολοι στο μυαλο μας, οτι πλεον το Ντεξτερ δεν ειναι ο τηλεοπτικος οργασμος που γνωρισαμε και αγαπησαμε αλλα ενα κατι σαν.. Ντεξτερ και ας πορευτουμε ετσι. Οποιος δεν μπορει να δεχτει να βλεπει τη σειρα ετσι οπως την εχουν κανει, πολυ απλα την σταματαει. Το θεμα ειναι οτι, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ακομα και ετσι παραμενει σε αξιοσεβαστα επιπεδα και τουλαχιστον το fallout της τελευταιας σκηνης, αξιζει να περιμενουμε να δουμε πώς θα το χειριστουν. Τωρα, αν τα τριαλαλι τριαλαλο συνεχιστουν και του χρονου, υπαρχει προβλημα... Παντως, εχω ελπιδες για κατι καινουριο και καλο, κατι σαν ανακαμψη της τελευταιας στιγμης, που θα αλλαξει το στιλ και το υφος της σειρας ενδεχομενως. Μονο ετσι θα μπορεσει να προσφερει κατι καινουριο στις 2 σεζον που απομενουν.
tzinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 konnak ευγε αγορι μου! συμφωνουμε απολυτα. Και βεβαια και σε αυτο Τέλος πάντων, για μένα τα σκάτωσαν τελείως εκεί στην ομάδα Dexter. Είναι κρίμα γιατί, όπως και σε κάθε άλλη σειρά που στην πάροδο του χρόνου έχασε το δρόμο της*, με αυτόν τον κατήφορο αμαυρώνουν και τον πρότερο καλό βίο. Όσο καλές και αν ήταν οι σεζόν 1,2 και 4, η σειρά Dexter πλέον δεν είναι τόσο ψηλά στην εκτίμησή μου σαν σύνολο. ΟΚ, θα την βλέπω και του χρόνου λογικά - ελπίζω να μην είναι ακόμα χειρότερη η επόμενη σεζόν - αλλά πλέον δεν υπάρχει ούτε το μισό ενδιαφέρον να δω τι και πώς θα γίνει. Αυτο ειναι που ποναει περισοτερο, ειχαμε μια σειρα που θαυμαζαμε, που ηταν σκοτεινη και εξυπνη, ευρηματικη...μπλα μπλα...ολα σε τοπ επιπεδο....και την ειχαμε ολοι στο τοπ των πρωτιμησεων. Ειπα για μενα ηταν το νο1. Αλλα πλεον εχει χαλασει το ονομα της, μπορεις πλεον να υποστηριξεις οτι το ντεξ ειναι κορυφη, ειναι φοβερη δουλεια, ειναι γαματη σειρα?? Με 2 τοσο κακες σεζον και με προοπτικες και για αλλες. Εγω δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα σε καμια σεζον μεχρι το τελος της 4ρτης, διοτι βλεπω οτι αρκετοι εχουν μια σεζον απο 1-4 που θεωρουν λιγο κατωτερη απο τις αλλες τρεις. Αλλα και παλι δεν ηταν ουτε κατα διανοια κοντα στο χαλι τις 5-6. Οπως το λες, η σειρα ντεξτερ πλεον δεν ειναι τοσο ψηλα στην εκτιμηση μου. Μου χαλαει την γενικη εικονα που δεν κρατησε και λιγο. Γιατι ειναι μικρο κατορθωμα να εχεις 4 σεζον τοσο καλες?? Τα πραγματα ειχαν παρει τον δρομο τους, καθε σεζον ο ντεξ ειχε προβληματισμους, εφτοιαχνε χαρακτηρα, δεσμους, ανεπτυσε αισθηματα....κτλπ...ολα μπορουσαν να φτασουν σε μια κλιμακωση και να εκλεινε σε 5-6 φοβερες σεζον με αποκαλυψεις και συγκρουσεις. Ειναι τοσο σημαντικο οτι θα βγαλουν 8?? και στην πορεια το ξεφτυλησανε? και ναι υπαρχουν πολλες σειρες που κρατησαν επιπεδο για πολλα χρονια και οι περισοτερες ειπαν μια ολοκληρωμενη ιστορια. wire, shield, sopranos, φανταζομαι το 6 feet under (δεν το χω τελειωσει), το OZ (αν και με κουρασε στην πορεια, ειχε σταθερο επιπεδο για τουλαχιστον 5 σεζον), ακομα και κωμοδιες οπως το scrubs(ποιο δυσκολο το εχω να κρατησεις το ενδιαφερον σε κωμοδια για τοσα επεισοδεια)! @Andrip, σορυ αλλα κυριως προλαβαινω το κακο που αναμενεται. Καθε φορα που πεφτει αρνητικη κριτικη σε μια σειρα, εχουμε πολεμους μετα οπου ο ενας προσπαθει να πεισει τον αλλο. Δεχτον οτι απλα αναφερες την αποψη σου, ισως προτρεχα εγω. το τζερικο ηταν μια ευκολη σειρα, αμερικανια και ευρειας καταναλωσης. Μια σειρα συμφορας και καταστροφης οπου οι καλοι ανθρωποι προσπαθουσαν να επιβιωσουν. Πεταξανε τα αοριστα μυστηρια τους που σπανια δικαιολογουν η αναπτυσουν, απλα αιωρουνται στο φλου, και μετα καθε επεισοδειο γινοταν και 5 αναποδιες που επρεπε η κοινωτητα να συσπειρωθει και να ξεπερασει. Βαλε μεσα τα καθε οικογενιακα δραματα και ζουμια, και τους εμετικους διαλογους και κυρηγματα που εβγαζε ο εκαθωστε ηρωας (δημαρχος, ο γιος του, η μανα του, η πεθερα του, η κατσικα του χωριου,...ο αλλος ο βλακας ο αντιδημαρχος.....και απο κατω οι κατοικοι της πολης σαν τα ζομπι ακουγαν και ακολουθουσαν ευλαυικα...). Τα ιδια σκατα ηταν και το falling skyes αλλα αντι για ravems ειχαν εξωγιηνους. Τα ιδια σκατα ειναι και το τερανοβα, αλλα αντι για ραβενς η εξωγιηνους...εχουν δεινοσαυρους και τους sixers! Μια χαζη μοδα που ισως ξεκινησε απο το λοστ και τους others. κλασικη συνταγη, συμφορες, ηρωες που λυνουν τις καθε συμφορες, χαζη κοινωτηατα που συσπειρωνεται, αντιστασιακη ομαδα που εχουν κοντρα, και φαμιλυ δραμα αλλλα ντισνευ ενδιαμεσα. Μονο που στο τζερικο υπηρχε και εντονο το πατριωτικο στοιχειο, του στυλ εμεις και ο υπολοιπος ανυπαρκτος κοσμος, που το εκανε ακομα χειροτερο. Και συνηθως ολες αυτες οι σειρες εχουν αχωνευτο καστ. Τωρα πες μου, πως διαολο εγινε χαμος παγκοσμιος να συνεχεισει και μετα δεν ανανεωθηκε? ηταν τοσο χειροτερη η 2ρη σεζον απο την πρωτη?? η καποια στιγμη το βαριετε και ανοιγει τα ματια του ο κοσμος και βλεπει οτι πεφτει παραμυθι και ξεχειλωμα?
timoboll Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ΥΓ: Άλλο αν εσένα δε σου άρεσε το jericho, τέτοιος κακός χαμός παγκοσμίως εννοώ όχι στην Ελλάδα, δεν έχει γίνει για καμία άλλη σειρά επειδή σταμάτησε το twin peaks φιλε 10 φορες μεγαλύτερος χαμός
andrip Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 το twin peaks φιλε 10 φορες μεγαλύτερος χαμός έχεις απόλυτο δίκιο και ΠΟΛΥ πιο ωραίο απο το jericho, ε δεν τα θυμόμαστε και όλα
timoboll Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 έχεις απόλυτο δίκιο και ΠΟΛΥ πιο ωραίο απο το jericho, ε δεν τα θυμόμαστε και όλα εε είναι βεβαια λίγο αστείο να συγκρίνουμε το jericho με μια από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών p.s.γίνετε διαμαρτυρία κάθε χρόνο που σταμάτησε
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ θα πω ότι συμφωνώ με tzino και konnak στην κριτική τους για τη season και την πορεία που δείχνει να παίρνει το Dexter. Έχει κατέβει σκαλιά η σειρά, ξεκινώντας από την 5η, και ειδικά σε αυτή τη season. Κάποτε θα έλεγα εύκολα πως "ακόμα και ένα κακό επεισόδιο Dexter είναι κλάσεις ανώτερο από σχεδόν οτιδήποτε άλλο παίζει στην TV", αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον. Το σενάριο νομίζω ώρες-ώρες ότι γράφεται στο πόδι, τίγκα σε παραλογισμούς και μη ρεαλιστικές καταστάσεις, ρίχνοντας μερικά πυροτεχνήματα για εντυπωσιασμό, αλλά με ελάχιστη σκέψη για τα επακόλουθα στην ιστορία. Παρακολουθώ τη σειρά από τότε που ξεκίνησε, δέχτηκα το βασικό premise και κάποια τραβηγμένα σενάρια, γιατί η σειρά είχε κάτι να πει, έβρισκε φρέσκιες ιδέες και υπηρετούσε 1-2 σαφή θέματα σε κάθε season (1η-4η), εξέλισσε τους χαρακτήρες της με συνέπεια σε ό,τι τους είχε συμβεί (πχ αυτό που έγινε φέτος με τον Quinn σε σχέση με το πού τον είχαμε αφήσει πέρσι, ήταν απαράδεκτο). Φέτος το γύρισαν στις εύκολες λύσεις και χιλιοδοκιμασμένες συνταγές από άλλες κατώτερες σειρές αλλά και στο αναμάσημα υπόθεσης και διδαγμάτων από το ίδιο το Dexter (σε κάποια φάση τα επεισόδια άρχισαν να θυμίζουν επικίνδυνα κάτι που είχαμε ήδη δει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ στην 4η season). Κι αυτό που έγινε στο φινάλε, που έδωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη - την οποία όμως την ανέβαλλαν εσκεμμένα έως εντελώς άγαρμπα εδώ και κάποιες season (με αποκορύφωμα το φινάλε της 5ης) , στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα... ήταν στα όρια του εξοργιστικού τεχνάσματος. Μια season που δεν οδήγησε πουθενά, δεν είχε θέμα να ασχοληθεί για το μεγαλύτερο μέρος της, ούτε αξιόλογους χαρακτήρες πέρα από Dex και Deb, σκοτώνει χρόνο με ανοησίες στο φινάλε και αφιερώνει 15 δευτερόλεπτα για να καταλήξει (από το πουθενά) στο "του χρόνου θα έχει ενδιαφέρον όμως" *wink*. Anyway, παραθέτω και το σχόλιο μου από το το grtvsubs για να μην ξαναγράφω τα ίδια. Το βρήκα μεγάλη ασυναρτησία το φινάλε. Με την αποκάλυψη στο τέλος για αντιπερισπασμό από το κακό σενάριο και ξεκάρφωμα. Μόνο που ούτε το γράψιμο ούτε οι κατευθύνσεις που πήραν οι χαρακτήρες υπόσχονται ότι θα είναι καλή η συνέχεια. Είναι και το προηγούμενο με το κακό follow-up του θανάτου της Rita... Gamechanger αποκαλύψεις στα τελευταία δευτερόλεπτα season είναι εύκολες λύσεις. Και αν σε άλλες σειρές αυτό είναι το μοτίβο τους, στο Dexter μια χλιαρή season με ένα gamechanging φινάλε στα 10 τελευταία δευτερόλεπτα, είναι πολύ κακό σημάδι για το πώς σχεδιάζεται και γράφεται πλέον η σειρά. Δεν προσπαθούν και πολύ... Ενδιαφέρον για μένα θα είχε, εδώ που φτάσαμε, και με δεδομένο το "παρολίγον ατύχημα" στο φινάλε της 5ης, να δίναν την αποκάλυψη όχι στα τελευταία δευτερόλεπτα του φινάλε, αλλά σε ενδιάμεσο επεισόδιο και να αποδείκνυαν ότι όντως υπήρχε σκέψη πίσω από αυτή την τροπή. Όχι στο άσχετο, και ενώ οι ιστορίες της season ήταν άλλα ντ'άλλον (και ξεφούσκωσαν άδοξα), πετάμε και αυτό για το wtf factor. Και από χαρακτήρες όταν λέμε ποιοι έμειναν που η σειρά ασχολείται (σχετικά) σοβαρά μαζί τους; Μόνο Deb και Dex... γιατί οι υπόλοιποι πλέον δεν αξίζουν καν να σκεφτείς αν έχουν κάποια ιστορία/ρόλο με κάποιο βάρος στη σειρά. Και από αυτούς τους δύο ο μεν Dex σώζεται από συγκυρίες και τύχη, αλλά γενικότερα εκτίθεται συνέχεια και κάνει γκάφες που το σενάριο τις αγνοεί ή τις παραβλέπει, και η Deb έπεσε στα δίχτυα του έρωτα με τον *αχεμ* αδερφό της -που πάντα τον ποθούσε. Δεν άφησε κάτι όρθιο η season.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 υπαρχει περιπτωση η ανακοινωση για δυο επιπλεον σεασον να ειναι ηταν κατι ξαφνηκο και οι σεναριογραφοι να εμειναν ξεκρεμαστει και να αναγκαστηκαν να αλλαξουν το σεναριο και να τα μπαλωσουν οπως οπως για να βγουν και αλλες δυο σεασον?? γιατι αν ειναι ετσι,εξηγουνται πολλα,αλλα μας αφηνει και μετην ελπιδα..πως οι επομενες θα ειναι καλυτερες μιας και θα τα σχεδιασουν καλυτερα.. παντως να λεμε και την πραγματα οπως ειναι..το στορυ του ντεξτερ δεν τραβαει για 8 σεσον..αρα φαινεται οτι παει για τραβηγμα απο τα μαλλια.. εγω πιστευω οτι στο τελος της 5ης επρεπε η ντεμπ να μαθει για τον ντεξτερ και να μην φυγει εκει με την κουρτινα..σαυτην να γινει 'ο χαμος'και να τελειωσει..
tzinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως τελικα απο καποιο σημειο και μετα τελειωσανε εντελως οι ιδεες απο τα βιβλια και αρχισαν οι δημιουργοι της σειρας να περνουν αποκλειστικα δικο τους μονοπατι?? Εχω διαβασει σχεδον το μισο πρωτο βιβλιο και μπορω να πω οτι η 1τη σεζον με μικροδιαφορες στους χαρακτηρες (πχ τον ανχελ που δεν ειχε πολυ ρολο στο βιβλιο) ηταν πιστη στο βιβλιο. Βιβλια ξερω οτι εχουν κυκλοφορησει τουλαχιστον 3 και επισης νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα δεν τα ακολουθουνε ακριβως, ΑΛΛΑ φανταζομαι οτι για καμποσες σεζον περνανε ιδεες και ακολουθουσανε ενα τροπο γραφης και αναδιπλωσης χαρακτηρων. Ισως καπου οι writers να πηραν τελειως την σειρα στα χερια τους και να αρχισαν να γραφουν τις παπαριες που βλεπουμε εδω και 2 σεζον. Αν καποιος τα εχει διαβασει ολα τα βιβλια ας μας πει.
DKNI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μετριοτατο φιναλε με καργα προβλεπομενο cliffhanger καποια στιγμη Το μεγαλο μειονεκτημα του Ντεξ ειναι οτι αρχιζει να απευθυνεται σε ηλιθιους, δλδ καποια πραγματα δεν εχουν λογικη και παρα ειναι plot devices που πρεπει να εισαι χαζος για να τα προσπερασεις. Αυτο δεν το ειχε παλια, ηταν πολυ καλα δομημενη σειρα. Tωρα μονιμως εχω την φραση "Ελεος, πως δεν..."
polonos1313 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 δεν εβρισκα λογω να βρεθει η ντεμπ στην σκηνη. Αλλα ξαφνικα μπενει και βλεπει τον ντεξ να σκοτωνει τον βλακακο. Ο λόγος που πήγε η Ντεμπ ήταν οτι μετά την συζητησή της με την ψυχολόγο ήθελε να βρει τον Dexter για να του εκφράσει τα συναισθήματα της και πήγε στην εκκλησία διότι γνώριζε οτι ο Dexter θα ήταν εκεί για να συλλέξει στοιχεία μιας και του το ανέθεσε η ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα