assasins Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 πολυ καλο το τελευταιο επεισοδιο..καμια σχεση με τις αλλες πιπες που βλεπαμε τοσο καιρο.. μου αρεσε απο την αρχη μεχρι το τελος το επισοδειο..(το οποιο τελος αν και ψιλοαναμενομενο να συμβει κατι τετοιο..δεν παβει να ειναι αρκετα ενδιαφερον..) τουλαχιστον ξεκιναει ο επομενος κυκλος με καλες προοπτυκες.. Εμενα δεν μου αρεσε καθολου, το ειδα ολο σε FastForward
xavier Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 και εμενα...πιο προβλεψιμο δεν γινεται...και το D+D ειναι απλα τραγικο...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 εμενα παντως μου αρεσε απο την αρχη το επεισοδιο..και να μην ειχε το τελος που εχει.. μου φανηκε καλο επεισοδιο..απλα δεν ειμαι προκατελημενος αρνητικα οταν παω να δω κατι..αλλωστε εγω ειμαι απο τους πρωτους που εκραζε τη σεασον..αλλα αυτο το επεισοδιο μου αρεσε..σαν συνολο η σεασον ειναι η χειροτερη..επισης ο καθενας εχει την αποψη του..αρα δεχομαι οτι δεν σας αρεσε.. οσο για το πως μας πιανουν κοροιδο..αυτος δεν ειναι ο σκοπος αλλωστε???να μου σερβιρουν κατι που θα μου αρεσει..ασχετο με το τι ειναι αυτο..εγω ικανοποιηθηκα απο αυτο που ειδα..δεν βλεπω καποιο κοροιδο εδω.. Εμενα δεν μου αρεσε καθολου, το ειδα ολο σε FastForward επισης αυτο τι μας δειχνει τωρα??θα σου πω εγω.. οτι το FastForward του τελευταιου επεισοδειου του ντεξτερ δεν ειναι καλο..χρησιμο για οσους θελουν να το δουν σε FastForward.. και εχω και μια απορια εχεις δει ποτε κατι σε FastForward που τελικα να σου αρεσε??μαλλον οχι και να σου γιατι?? ειδες ενα επεισοδιο με σκορπιες πληροφοριες... και σου φαινεται μηπως και περιεργο οτι δεν σου φανηκε καλο??
tzinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ειδα μερικα θετικα μυνηματα, οποτε το ξεκιναω με μια πολυ μικρη ελπιδα. Αμεσως αμεσως χαντακωνεται αυτη και αρχιζω να αναρωτιεμαι, που σκατα ειδαν την μεγαλη βελτιωση?? Ας το παω ενα μικρο play by play οπως το βλεπω.... Ξεκιναμε με τον ντεξ να τον αναμαζωνει ενα ισπανικο καραβι με λαθρομεταναστες. Πρωτη χαζη/κιτς και κακα εκτελεσμενη σκηνη με τον ντεξ να καρφωνει τον τυπα και να συνεχιζει ανεμελος. Υποθετω οτι το σκηνικο στην θαλασσα ηταν το αναμενομενο lake of fire οπου ο μουροχαυλος χανκ ειπε οτι πηγε οπως ακριβως ηθελε και οτι αυτο ηταν το σχεδιο απο την αρχη. Μα τον ντεξ δεν τον ηξερε πριν αρχισει τις μαλακιες, ουτε το χε σιγουρο οτι καποια στιγμη θα τον ακολουθουσε στην θαλασσα για να κανει το σκηνικο. Αν δεν κανω λαθως ο ντεξ εστειλε το βιντεο με τροπο ωστε να φαινεται το ονομα του καραβιου και να τον τραβηξει εκει. Επισης αν δεν ειχε αναπνευσει ο ντεξ μικροποσοτητα απο το δηλητηριο ο φλωρατζας θα ταν νεκρος αφου θα του την ειχε πεσει ο ντεξ. Αρα πως αμεσως μετα ριχνει βενζινα στην θαλλασα και του βαζει φωτια και του λεει ολλα πηγαν οπως τα σχεδιασα?? Θα μας τρελανεις ρε μαγκα? που σκατα τα σχεδιασες ολα αυτα που αμα οι σενρογραφοι δεν κανανε την μια βολεψια πισω απο την αλλη, δεν θα τον ξεμοναχιαζες στην θαλασσα ποτε?? Και ποσο γκαγας εισαι να μην περιμενεις 5 λεπτακια να βεβαιωθεις οτι οντως πνηγηκε? Μετα εχουμε ενα νεο τοπο εγκληματος με τη ζωγραφια. Προφανως καποιος εχει μπει μεσα, εχει βρει τα πτωματα, εχει βαλει τις αστυνομικες ταινιες....κτλπ. Και παει ο ντεξ, ρωταει τον ανχελ μπηκες μεσα? του λεει οχι (μονο αυτος)....και μπενει μονος του ο ντεξ ερευνα τον χωρο και σφυροκοπαει τον τοιχο χωρις κανεις να παρει πρεφα και χωρις κανεις να εχει δει οτι αρχικα δεν ηταν ετσι??? τζιζους!! Και εντελος εκτος χαρακτηρα του ντεξ να παρει τετοιο χαζο ρισκο, μπορει να του βγενει....αλλα και παλι μονο επειδη το προχειρογραψαν ετσι...διοτι αλλοις ειναι χαζο. Προλαβαινει και περνει και την χαρτοζωγραφια διοτι θελουμε αλλον ενα ηλιθιο τροπο για να μπορεσει ο ντεξ να ειναι ενα βημα μπροστα απο την αστυνομια. Και ως δια μαγειας ο μουρο-χανκ-βλος του ειχε αφησει σημαδι οτι θα ειναι σε πυλωνα φωτος....τουτεστιν ουρανοξυστη που λαμπει. Αντε παλι ντεξ το βρηκες γατουρο. Μετα παει ο psychomoran ο χανκ στο σπιτι του ντεξ. Εδω δεν καταλαβα εχει ακομα την εντυπωση οτι τον εχει φαει?? Και αν ναι παει ετσι ανεμελα στο σπιτι του που σαν μελος της αστυνομιας παιζει και να φυλασετε/παρακολουθειτε, να εχει καμερες...η οτιδηποτε. Θα μου πεις νωρις ειναι, μαλλον ειναι μολις χθες που τον εφαγε...αλλα δεν παυει να ναι police και η αδερφη του η αρχιμπατσινα. Μαλιστα ηδη μας ειπαν οτι ειχαν παρει σημα για το καραβι του, αρα αμα δεν τον ειχαν βρει...θα γινοταν πανικος. Και αφου μπενει λοιπον στο σπιτι....εχουμε αλλο ενα δειγμα της φοβερης ερμηνειας του αρχιβλακα. Με μια εκφραση μειγμα του εχω ευκοιλια- φουσκωνο τα μαγουλακια-ξυνιζω την μουρη.....οποτε αυτο με κανει ψυχακια δολοφωνο!! Και μετα περπαταει σαν ρομποτ για να παει να μπει στο δωματιο λες και του βαλανε kraftwerk στο background! Η σκηνη ειναι τοσο τραγικη και για τον π0υτσο που παρατηρηστε τι γινετε.....ο χανκ κρυβεται...η ομορφουλα φωναζει του μικρου ¨οκ φευγουμε'...και μπενει απο την πορτα, ακουγεται αμεσως θορυβως οτι κλεινει και τωρα υποτιθεται οτι βγηκε απο το σπιτι. Ε μετα ο χανκς ακολουθει την ιδια διαδρομη, μπενει στην ιδια πορτα ....αλλα αυτος μπενει σε ενα δωματιο (ισως του μικρου....περπαταει και βλεπει και αλλο δωματιο)!! Η κεντρικη πορτα του σπιτιου ειναι εντελος σε αλλο σημειο! Τι να πω....ολο το σκηνικο με την θυσια ηταν μαλακιουλα. Ο αστυνομος βλεπει ενα παιδακι στην ταρατσα...τι συνηθησμενο....δεν αναφερει τιποτα στον ασυρματο....αρχιζει να πλησιαζει το ενα παιδακι σαν χεσμενος....αρα η νοιωθεις οτι κατι δεν κολαει αρα αμεσως το λες στον ασυρματο....η πας γρηγορα στο παιδακι αφου δεν φοβασαι. Μετα ο ντεξ φτανει την καταλληλη ωρα, με την συριγγα δεν καταλαβα πως την γλυτωσε....αλλα ηταν φανερο οτι ο χανκ ειχε το πανω χερι, εχεις το παιδι στα χερια....απειλεισε τον...ριξε ενα κοψιματακι στο μαγουλο....χεζετε ο ντεξ και κανει οτι θες. Αλλα εδω υποχορουσε αυτος λολ! Και τελος η σκηνη στο τραπεζι με τον χανκ τυλιγμενο. Συνεχιζετε το κακο ακτιγκ και οι χαζοι διαλογοι, φτανει ποια χεστηκαμε για το τελος του κοσμου....δεν εχει ενδιαφερον. Φατον να τελειωνουμε, περιμενω να δω που σκατα ειναι το κλιφχαγκερ, διοτι αν και φανταζομουν καποια αποκαλυψη, δεν εβρισκα λογω να βρεθει η ντεμπ στην σκηνη. Αλλα ξαφνικα μπενει και βλεπει τον ντεξ να σκοτωνει τον βλακακο. Ε λοιπον ηταν κατι που το ζητουσαμε και το περιμαναμε και υπηρχαν τοσες ευκαιριες και μπορουσε να εχει απειρο σασπενς και δραμα και καταφερανε να το ξεφτιλισουν και αυτο. Η ντεμπ ξαφνικα ειναι ερωτευμενη με τον ντεξ, η μαλακο η ψυχιατρος την πειθει που κακη ωρα να χει γαμω το αρλεκιν της μεσα, και ετσι απο το πουθενα η ντεμπ ανακαλυπτει τον ντεξ, διοτι εχουμε καψει τοσα χαρτια και ο κοσμος εχει απογοητευτει, ας του δωσουμε κουλο κλιφχαγκερ και βλεπουμε του χρονου τι παπαριες θα γραψουμε. τραγικη σεζον.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Η επόμενη σεζόν προβλέπεται να είναι μεγαααααλη πατάτα Παιχνιδάκια μεταξυ D + D κλπ... Εκτός και αν αποφασισουν να τους δώσουν την μη αναμενωμη τροπή και αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον η σειρα..
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί λέτε επόμενη σεζόν,δεν είναι το mid season finale αυτό? Απο χειμώνα θα τελειώσει wtf?
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ναι. Του χρόνου το φθινόπωρο πάλι, με νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες.
thomasG4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί λέτε επόμενη σεζόν,δεν είναι το mid season finale αυτό? Απο χειμώνα θα τελειώσει wtf? Από τότε που ξεκίνησε η σειρά, πάντα 12 επεισόδια ήταν. Προς τι η έκπληξη;
swstost Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Όσο έχω αποθεώσει παλαιότερες σεζόν σε φίλους κλπ, τόσο μεγάλη είναι η απογοήτευση για αυτή που μόλις τελείωσε. Είναι σαφές ότι η ποιότητα έχει πέσει δραματικά και συνεχίζεται απλώς για να συνεχίζεται (ratings κτλ) και για κανένα άλλο λόγο. Τέλος πάντων, τα είπαν και άλλοι φίλοι παραπάνω. Οι σειρές φαίνεται πως είναι όπως οι σχέσεις. Αν το τραβάς από τα μαλλιά και το προχωράς με το ζόρι δεν βγαίνει πουθενά...
Kasrith Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ναι. Του χρόνου το φθινόπωρο πάλι, με νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες.
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Από τότε που ξεκίνησε η σειρά, πάντα 12 επεισόδια ήταν. Προς τι η έκπληξη; Είδα όλες τις σεζόν σε packs και δεν παρατήρησα πόσα ήταν τα επεισόδια,μέχρι τώρα that is.
andrip Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 εντάξει ρε παιδιά. Πως θα γίνει μία σειρά να κρατήσει ΥΨΗΛΑ στάνταρ για 6 σαιζόν; ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! Αν την κόβαν στη δεύτερη - τρίτη σαιζόν θα έκραζε όλος ο κόσμος γιατί το σταμάτησαν. Είμαστε αχόρταγοι! Παιζόταν κάποτε το jericho το τελειώσαν σε μία σαιζόν και δώστου μετά petitions όλος ο κόσμος, και μετά απο αρκετά χρόνια γυρίστηκε 2η σαιζόν... ΠΑΤΟΣ! Το ίδιο και με το prison break (η 1η σαιζόν είναι μάλλον η καλύτερη σαιζόν σε οποιαδήποτε σειρά έχω δει) το τελειώσαν, μετά ανακοινώσαν οτι συνεχίζει, αποτέλεσμα; Ψιλοπατάτες σαιζόν. Προσωπικά αυτό που βλέπω το ευχαριστιέμαι. Τι περίμενα να δω δλδ; Το ασύλληπτο σενάριο χωρίς ψεγάδια; Το μπαμ έγινε με τη Ρίτα εκεί που ΔΕΝ το έβλεπε ΚΑΝΕΙΣ να έρχεται. Απο κει και πέρα και η φετινή σαιζόν πέρασε μια χαρά. Με πάρα πολλά λάθη ναι, που κολλούσαν για να βγεί απλά το σενάριο αλλα και τι έγινε; Μην ξεχνάτε και την περιπέτεια που πέρασε στην κανονική ζωή ο Ντέξτερ. Το κλου για μένα φέτος ήταν η ηθοποιία της Ντεμπ. Για κάποιο λόγο μου άρεσε πολύ περισσότερο απο άλλες σαιζόν, ίσως γιατί την έβαλαν και λίγο περισσότερο στο επίκεντρο σε σχέση με προηγούμενες σαιζόν.
katsikoula Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ είχα να νιώσω έτσι από το επεισόδιο που βλέπουμε οτι γυρίζει σπίτι ο Ντέξτερ και βρίσκει την γυναίκα του νεκρή στην μπανιέρα... και όπως έχει προαναφερθεί η ηθοποιός που κάνει την Ντεμπ είχε φοβερή ερμηνεία φέτος.
konnak Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το χειρότερο season finale τολμώ να πω σε όλη τη σειρά, το δε αποκαλυπτικό cliffhanger το περιμέναμε κάποια στιγμή, αλλά έτσι όπως δόθηκε τελικά ήταν μεγάλη απογοήτευση. Καθόλου δουλεμένη η σκηνή, καθόλου σχεδιασμένα τα γεγονότα, απλά μάλλον όταν άρχισαν να γράφουν το στόρι της σεζόν είπαν "λοιπόν, στο φινάλε, στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα, θα δει η Ντεμπ τον Ντεξ να σκοτώνει. Και στην επόμενη βλέπουμε". Όλο το ενδιάμεσο ανούσιο, είναι τραγικό να βαριέμαι τα 5-10 τελευταία λεπτά του season finale του Dexter, κρίμα γιατί δεν το φανταζόμουν ότι θα συνέβαινε ποτέ, όσο μέτριες και αν ήταν οι σεζόν 3 και 5, τουλάχιστον τα φινάλε τους διατηρούσαν μία αρμόζουσα σοβαρότητα. Μια σκηνή που την περιμέναμε 6 σεζόν έγινε όσο πιο νερόβραστα και αδιάφορα γινόταν. Και τώρα αρχίζει το θάψιμο (μέχρι τώρα ήταν κριτική). Το θέμα με το love story Dex-Deb με ενοχλεί πάρα πολύ. Μπορώ να φανταστώ γιατί έγινε - και ειδικότερα γιατί έγινε στα 2-3 τελευταία επεισόδια: στην επόμενη σεζόν θα πρέπει να χειριστούν το θέμα Dex-Deb και κάποιος σκέφτηκε την φαεινή ιδέα να είναι ερωτευμένη η Deb με τον Dex (omg, το γράφω και ακόμα δεν το πιστεύω ότι τόλμησαν τέτοια απειροfail μαλακία) ώστε να έχει έναν λόγο παραπάνω να τον... δεχθεί ως δολοφόνο. Λες και δεν φτάνει το ότι είναι αδέρφια, έζησαν 30 χρόνια σαν αδέρφια και, τέλος πάντων, ο ένας για τον άλλο ήταν σταθερή πυξίδα όλα αυτά τα χρόνια και ότι ο Dex της έχει σώσει 2-3 φορές τη ζωή σε κάθε σεζόν ξέρω γω. Όχι, ΕΠΡΕΠΕ το στόρι από υπερτραβηγμένο να γίνει κωμικοτραγικό. Επειδή πραγματικά τα τελευταία 4-5 επεισόδια έχουν γίνει ένα κάρο σεναριακές συμβάσεις απίστευτης ελαφρότητας που δεν έχω καν όρεξη να αναλύσω, συν την απίστευτα λάθος κατεύθυνση που παίρνει το στόρι της σειράς, θεωρώ ότι πραγματικά πρέπει να έχει αλλάξει η συγγραφική ομάδα - ή να έχει ξεμωραθεί! Δηλαδή το μόνο που έκαναν φέτος είναι να παίξουν το στανταράκι αποκάλυψη στην Deb, μιλάμε όλη η σεζόν για μένα είναι 10 δευτερόλεπτα, δοσμένα με όρεξη δημοσιοϋπαλληλική, χύμα και ξερά, χωρίς να αξιοποιηθούν καθόλου πιο πριν για χτίσιμο αγωνίας ή ατμόσφαιρας, ούτε καν έκπληξη δεν προκάλεσε το όλο στήσιμο, π.χ. να δούμε τον Dex να σκοτώνει κανονικά και μετά ξαφνικά να καταλάβουμε ότι τον είδε η Deb. Τέλος πάντων, για μένα τα σκάτωσαν τελείως εκεί στην ομάδα Dexter. Είναι κρίμα γιατί, όπως και σε κάθε άλλη σειρά που στην πάροδο του χρόνου έχασε το δρόμο της*, με αυτόν τον κατήφορο αμαυρώνουν και τον πρότερο καλό βίο. Όσο καλές και αν ήταν οι σεζόν 1,2 και 4, η σειρά Dexter πλέον δεν είναι τόσο ψηλά στην εκτίμησή μου σαν σύνολο. ΟΚ, θα την βλέπω και του χρόνου λογικά - ελπίζω να μην είναι ακόμα χειρότερη η επόμενη σεζόν - αλλά πλέον δεν υπάρχει ούτε το μισό ενδιαφέρον να δω τι και πώς θα γίνει. * Για να προλάβω όσους μηδενιστές σπεύσουν να τονίσουν "έλα μωρέ, κάθε σειρά που πάει πάνω από 3-4 κύκλους χαλάει", έχω κάποιες λέξεις-κλειδιά για αναζήτηση: The Wire, Sopranos, Mad Men, The Shield, Breaking Bad (σε 4 vs. 4 το χει χαλαρά το Dexter - δεν είχε καμία καν μέτρια - ενώ μπορώ να πω με σιγουριά ότι με την 5η και τελευταία θα μπει και αυτή στο πάνθεον), κ.τ.λ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα