Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ. Αλλά με εντυπωσίασε πολύ ο τρόπος που έδωσε ζωή στο χαρακτήρα ο ηθοποιός και τα χαρακτηριστικά που του πέρασε, σε σημείο που όχι απλά δε με πείραξε η επιλογή του, αλλά μου είναι και πολύ δύσκολο να φανταστώ κάποιον άλλον στη θέση του. ΥΓ. By the way, εκτός από τον Guinness, Lawrence Olivier.
benign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ. Αλλά με εντυπωσίασε πολύ ο τρόπος που έδωσε ζωή στο χαρακτήρα ο ηθοποιός και τα χαρακτηριστικά που του πέρασε, σε σημείο που όχι απλά δε με πείραξε η επιλογή του, αλλά μου είναι και πολύ δύσκολο να φανταστώ κάποιον άλλον στη θέση του. ΥΓ. By the way, εκτός από τον Guinness, Lawrence Olivier. Ναι τα πηγε πολυ καλα γιατι ο John Lithgow(Trinity)ειναι εξαιρετικος ηθοποιος.Αλλα υπαρχουν κι αλλοι εξισου καλοι με πιο διεστραμμενο look που ισως να ηταν πιο καλοι για τον ρολο. Ηθοποιοι σαν τους Guiness και Olivier δεν ειναι μετρο συγκρισης για αυτο που ειπα γιατι ειναι τεραστιου βεληνεκους.Αλλα για τους αλλους ,καλους αλλα οχι τεραστιους ηθοποιους,νομιζω οτι ειναι κανονας στην κινηματογραφια και εσυ που εισαι σινεφιλ,λογικα θα πρεπει να το εχεις ακουσει εκατονταδες φορες πως ρολοι δωθηκαν οχι μονο λογο ταλεντου αλλα και γιατι καποιοι σκηνοθετες πιστευαν οτι συγκεκριμενοι ηθοποιοι ταιριαζαν οπτικα περισσοτερο σε καποιους ρολους.
benign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Κατι τελευταιο για αυτην την σειρα,πω σου φαινεται η Carpenter στον ρολο της?(Σαν αδερφη του Dexter.)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Όπως έγραψα στην πληρέστατη ανάλυσή μου, κάκιστη.
salliara Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μα η γοητεια του Τρινιτυ ήταν οτι δεν του φαινόταν ο κιλερ που 'χε μεσα του! οχι? η Καρπεντερ μονο για εμιλυ ροουζ εκανε. για τπτ αλλο.
benign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ναι ουτε εμενα μου αρεσει,δινει την εντυπωση της χαζομπατσινας.Δεν πειθει οτι εχει το μυαλο η την προσωπικοτητα.Ξερεις ποια αλλη ηθοποιος θα μου αρεσε στον ρολο της που παιζει σε αλλη σειρα και κανει την ντετεκτιβ?Για να δω αν ταιριαζουν τα γουστα μας.(Για να σου δωσω ενα δυνατο hint,και να σου θυμισω το παλιο νημα που παιζαμε καποτε,το ''βρες την ταινια'', η Σαλλιαρα κατι εγραψε σχετικα προσφατα σε αυτο το νημα που σου δινει την ταυτοτητα της ηθοποιου στην οποια αναφερομαι.)
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά γιατί μαλώνετε; Serial killer που φαίνεται serial-killer δεν είναι για πολύ καιρό serial killer επειδή τον πιάνουνε αμέσως,ο ίδιος ο dexter αν των δεις είναι baby face-καλόπαιδο γιατί;Γιατί έτσι βολεύει την ιστορία μοιάζει εξωτερικά κανονικότατος άνθρωπος φέρεται σαν κανονικότατος άνθρωπος έχει φίλους και κοινωνική ζωή αυτά είναι τα στοιχεία που κάνουν την ιστορία τόσο τρομακτική ο dexter θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε όπως και ο trinity.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 salliara, συμφωνώ απόλυτα. Κάτι τέτοιο εννοούσα όταν έλεγα για στοιχεία που προσέδωσε ο ηθοποιός στο ρόλο. Ναι ουτε εμενα μου αρεσει,δινει την εντυπωση της χαζομπατσινας.Δεν πειθει οτι εχει το μυαλο η την προσωπικοτητα.Ξερεις ποια αλλη ηθοποιος θα μου αρεσε στον ρολο της που παιζει σε αλλη σειρα και κανει την ντετεκτιβ?Για να δω αν ταιριαζουν τα γουστα μας.(Για να σου δωσω ενα δυνατο hint,και να σου θυμισω το παλιο νημα που παιζαμε καποτε,το ''βρες την ταινια'', η Σαλλιαρα κατι εγραψε σχετικα προσφατα σε αυτο το νημα που σου δινει την ταυτοτητα της ηθοποιου στην οποια αναφερομαι.) Δε βλέπω τόσες πολλές δραματικές σειρές, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω. Δε θυμάμαι να έχω δει άλλη εκτός από αυτήν και το Lost. Η Evangeline Lilly θα μου έκανε πάντως για το ρόλο. Της ταιριάζει.
salliara Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 benign με εκαψες κι εμενα τωρα! εχω μηνες να παιξω βρες την ταινια :ο
benign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Προσωπικα δεν μαλωνω,απλα μου αρεσει να διαφωνω.Εχει τεραστια διαφορα.Μια γονιμη διαφωνια,ευγενικα συζητημενη,κανει τις πιο δυνατες φιλιες.Οταν αρχισεις και συμφωνεις σε ολα με καποιον ,τοτε η ζωη ειναι πληκτικη και ανουσια. Δεν ειπα ο ηθοποιος να κανει μπαμ οπτικα οτι ειναι serial killer αλλα να ειναι πιο δυναμικη προσωπικοτητα οπτικα,να ειναι λιγο πιο αγριοφατσα o Lithgow για μενα παντα,παραειναι ευγενικη φυσιογνωμια.Αλλα επειδη ειναι πολυ αξιολογος και εμπειρος ηθοποιος,σιγουρα εκανε καλη δουλεια. Λοιπον Manuel και Salliara αναφερομαι στην Emily Rose.(Κοιτα συμπτωση ονοματων!Παιζει στο Haven.Το συνιστω ειναι καλη σειρα.) http://www.imdb.com/title/tt1519931/
salliara Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 δεν το χω δει αυτό. παντως Ντεμπρα sucks. και δεν μ αρεσει η φάτσα της, και στον ρολο. μέχρι και η Κλεα Ντουβαλ(κακομοίρα απο καρνιβάλε) έκανε καλύτερη μπατσίνα (στο heroes)
benign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Λες να πηρε τον ρολο λογω του πρωην συζυγου της?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δε νομίζω ότι διαφωνεί κανείς πως δεν μαλώνουμε. Μια ωραία συζήτηση κάνουμε. Όπως είπε και ο benign, όσο υπάρχει ευγένεια, δεν υπάρχουν προβλήματα και όλα είναι ευχάριστα.
salliara Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Λες να πηρε τον ρολο λογω του πρωην συζυγου της? explain pls. δεν τα ξέρω τα κουτσομπολιά ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα