john1987 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Οπως παντα συμφωνουμε Τζινο αλλα θεωρω οτι εισαι λιγακι υπερβολικος,περυσι δεν ειχε πεσει οσο φετος η ποιοτητα κατ'εμε. Επισης,οντως το filler μπορει να μην ειναι βαρετο,αλλα παντα εννοειται ως βαρετο (πχ the fly απο breaking bad). Εμενα μου αρεσε αρκετα ως χαρακτηρας ο brother Sam. Παραδειγμα σειρας που εγινε για ντοματες ειναι το Prison Break και οχι το Dexter,προς το παρον τουλαχιστον Τα λεγαμε απο την αρχη ενα τοσο ιδιαιτερο στορυ δεν μπορει να τραβηξει 8 σαιζον,δεν ειναι ουτε House (serialised) ουτε Lost που επεσε πολυ φυσικα αλλα εβαλε απειρα subplots και θεματα μεσα. Επισης,οι διαλογοι του Ντεξτερ με τον πατερα του εχουν αρχισει να κουραζουν.Τα ιδια και τα ιδια.
anthony_88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα εγω θεωρω την 6η στα επιπεδα της 3ης μεχρι στιγμης, ξεκαθαρα καλυτερη απο την πεμπτη, που ειχαμε μια Λουμεν που ειχε σπασει τα νευρα ολων και εναν κακο που ηταν ολο φρου φρου και αρωματα αλλα απο ουσια τιποτα. Για να μην αναφερθω στην τραγικη σκηνη με την Ντεμπρα και την κουρτινα, που λιγο ελειψε να στοιχισει τη ζωη της οθονης της τηλεορασης μου.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δε ξέρω τι έχετε πάθει όλοι, εγώ με΄χρι στιγμής είμαι σοτ 6ο επεισόδιο και θεωρώ τη σεζόν όχι καλή αλλά αξιοπρεπέστατη. Στα επίπεδα της 3ης δηλαδή. Για ντομάτες όπως πολύ σωστά είπε κάποιος πιο πριν ήταν το Prison Break στις 2 τελευταίες σεζόν.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Mεχρι το 6-7 είναι καλο, Μετα χαλάει κάπως.
Zugzwang Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Επισης,οντως το filler μπορει να μην ειναι βαρετο,αλλα παντα εννοειται ως βαρετο (πχ the fly απο breaking bad). Ακριβώς αυτό εννοούσα, παρόλο που δεν το διατύπωσα σωστά. Ξέρω ότι ο "σωστός" ορισμός του filler είναι αυτό που λέει το όνομά του, γεμίζει δηλαδή τον τηλεοπτικό χρόνο με sub-plots που συνήθως είναι άσχετα με τη βασική πλοκή της σειράς. Έγραψα αυτά που έγραψα στο προηγούμενο post γιατί κατά βάση είναι βαρετά και δεν ενδιαφέρουν κανέναν (όπως το love story ΛαΓκουέρτα-Έιντζελ, όπως είπα). Περι φιλερ, φιλερ δεν ειναι απαραιτητα το κατι βαρετο, αλλα ποιο πολυ το κατι ανουσιο που απλα υπαρχει για να γεμιζει χρονο στο επεισοδειο. [...] Ο μονος σκοπος που εξυπηρετουσε ειναι να ανοιξει λιγο το εδαφος στο θεμα θρησκεια για τις βλακειες του ψυχακια χανκς. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά δεν είναι λίγο αντιφατικά αυτά; Θέλω να πω, όντως συνέβαλλε σε κάτι η ιστορία: να ανοιξει λιγο το εδαφος στο θεμα θρησκεια για τις βλακειες του ψυχακια χανκς, όπως είπες. Να σου πω, tzino, ότι συμφωνώ απόλυτα με τα post που έχεις κάνει σε προηγούμενες σεζόν του Ντεξ -όπως και με του Praetorian- και εννοείται πως έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεις την απογοήτευσή σου, μιας και δικαιολογημένα είχες τον πήχη τόσο ψηλά. Απλά τώρα κράζεις τη σειρά λες και είναι η τελευταία σειρούλα. Δηλαδή αν διάβαζε κάποιος μόνο τα πρόσφατα post σου χωρίς να την έχει δει, δε θα έμπαινε καν στον κόπο ενώ αντίθετα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά που απλά ήταν καλύτερη στο παρελθόν.
Kasrith Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Επισης,οντως το filler μπορει να μην ειναι βαρετο,αλλα παντα εννοειται ως βαρετο (πχ the fly απο breaking bad). Αμάν ρε συ, κόλλημα με το fly... Δεν ήταν ούτε βαρετό, ούτε filler το fly.
spyroskonst Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 είμαι ο μόνος εδώ μέσα που... χάρηκε με τον θάνατο του fillerάτου χαρακτήρα brother sam? Πώς γίνεται να απολαμβάνατε τους διαλόγους περί θρησκευτικής πίστης, ιδίως όταν ακριβώς τα ίδια τα έχουμε δει επαναλλημένα σε άλλες ταινίες & σειρές?
tzinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβώς αυτό εννοούσα, παρόλο που δεν το διατύπωσα σωστά. Ξέρω ότι ο "σωστός" ορισμός του filler είναι αυτό που λέει το όνομά του, γεμίζει δηλαδή τον τηλεοπτικό χρόνο με sub-plots που συνήθως είναι άσχετα με τη βασική πλοκή της σειράς. Έγραψα αυτά που έγραψα στο προηγούμενο post γιατί κατά βάση είναι βαρετά και δεν ενδιαφέρουν κανέναν (όπως το love story ΛαΓκουέρτα-Έιντζελ, όπως είπα). Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά δεν είναι λίγο αντιφατικά αυτά; Θέλω να πω, όντως συνέβαλλε σε κάτι η ιστορία: να ανοιξει λιγο το εδαφος στο θεμα θρησκεια για τις βλακειες του ψυχακια χανκς, όπως είπες. Να σου πω, tzino, ότι συμφωνώ απόλυτα με τα post που έχεις κάνει σε προηγούμενες σεζόν του Ντεξ -όπως και με του Praetorian- και εννοείται πως έχεις κάθε δικαίωμα να εκφράζεις την απογοήτευσή σου, μιας και δικαιολογημένα είχες τον πήχη τόσο ψηλά. Απλά τώρα κράζεις τη σειρά λες και είναι η τελευταία σειρούλα. Δηλαδή αν διάβαζε κάποιος μόνο τα πρόσφατα post σου χωρίς να την έχει δει, δε θα έμπαινε καν στον κόπο ενώ αντίθετα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά που απλά ήταν καλύτερη στο παρελθόν. εχεις δικιο, ειναι λιγο αντιφατικα και μαλιστα το προσεξα καθως το εγραφα λολ! Σκεφτομαι αρα εξυπηρετει ενα σκοπο......Ειναι ομως μια χαμενη ευκαιρια και ενα στορυ που δεν βγηκε. Ο ντεξ με τον πατερ ποτε δεν προχωρησαν και εμβαθυναν τις συζητησεις, ο πατερ δεν του προσφερε τιποτα και οποιες σκεψεις ειχε ο ντεξ εξανεμιστηκανε σε δευτερολεπτα. Δεν πηγε εκει που περιμεναμε. Τι ητανε δηλαδη?? μια εισαγωγη στην θρησκεια? πρωτη φορα ακουγε ο ντεξ οτι υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν? παπαριες αχρειαστες αφου δεν απεδωσαν καρπο. Βεβαια αν το σκεφτεις οι περισοτερες ιστοριες εχουν καποιο μικρο η μεγαλο αποτερο σκοπο. Πχ λαγκουερτα με ανχελ και με τον διοικητη εχουν περαστει σαν φιλερς, αλλα ειναι κεντρικα στορυ που πεζουν εδω και καιρο και εχουν συνεισφερει αποτελεσμετα του στυλ η ντεμπ πηρε προμοσιον, ο ανχελ δεν πηρε, η λαγκουερτα ειναι καριολα και τρωει θεσεις....μπλα μπλα. Εμεις δεν νοιαζομασταν και βγαζαμε σπυρακια για το ρομανσο......αλλα καπου οδηγησε. Οποτε ειναι φιλερ και αυτο? Μην κολαμε εκει, το ζουμι ειναι οτι το στορυ με τον πατερ δεν προχωρησε σωστα και ηταν απο τα λιγα καλα πραγματα στην σεζον. Στο θεμα της ποιοτητας της σειρας, φυσικα τα σχολια μου εχουν και δοση υπερβολης και γραφικοτητας λογω και μεγαλης απογοητευσης. Αλλωστε δεν γραφω στους νιου γιορκ ταιμς, αλλα στο ινσομνια. Ουτε ειμαι και το ευαγγελιο που θα ακολουθησει καποιος αν θελει να δει το ντεξ η αλλη σειρα. Πρωσοπικες αποψεις ειναι και απλα πολλα ατομα εδω μεσα ξερουμε το στυλ του καθενος και εμπιστευομαστε κρισεις. Για μενα ο τροπος γραφης και αποδοσης εχει χαζεψει αρκετα τις τελευταιες 2 σεζον. Και περισυ και φετος υπηρχαν καλες στιγμες παρολα αυτα οι σεζον ηταν αποτυχιες, λογω της χαζομαρας και προχειροτητας στο σεναριο, κατι που δεν εβγαζε παλια ο ντεξ. Περισυ το θετικο ηταν οτι η ηθοποιος που εκανε την λουμεν ηταν πολυ καλυτερη απο οτι περιμεναμε. Φετος αρχικα εμοιαζε να πηγενει πολυ καλα, δεν το λεω και εγω στις προηγουμενες σελιδες? οσω ακομα ειχαμε μπραδερ σαμ και ειχαμε απορια για γκελερ/χανκς τα σχολια ηταν θετικα.....αλλα το γαμησανε. Επισης ο χανκς ειναι τρισχειροτερος απο την λουμεν. Δεν με νοιαζει αν θελουν να το πανε 8 σεζον και το ξεχειλωνουν, προβλημα τους. Εγω κρινω τι βλεπω. Μακαρι μετα τον θανατο της ριτας να γινοτανε ο χαμος και να ηταν μια τελικη σεζον με αποκαλυψεις. Το πριζον ητανε για ντοματες απο το επεισοδειο 1χ21 και μετα! Απλα απο εκει και περα οσω προχωρουσε τοσω ποιο ηλιθιο γινοταν
DKNI Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειδα το φιναλε, σημερα μαλλον αλλα και μονο οτι ειδα το 11ο χθες (ιδια μερα που βγαινει το φιναλε) λεει πολλα για το ποσο διεκπεραιωτικα το βλεπω Συμφωνω για Σαμ, δλδ μας δειξανε οτι προσφερε στον Ντεξ μια αλλη οδο, το φως κτλ κτλ και ξαφνικα, τσουπ, Sorry, ακυρο, False Alarm, οχι δεν θα παει στο Φως, bye bye. Για 6-7 επεισοδια δειχνανε μια αλλη προοπτικη για να μην παει τελικα ποτε ο Ντεξτερ προς τα εκει Τιμη και Δοξα στην 1η σειρα που θα δειξει τον κακο εκει που εχει δεσει τον καλο και φυσικα ακουει θορυβο απο το "ιππικο" που ερχεται να μην σταματαει αλλα να τον πυροβολαει. Δηλαδη ο DDK γιατι ακριβως δεν πυροβολησε τον Μπατιστα? Τι αλλαξε που ακουσε αμαξι? Ή μετα με ποια λογικη αναψε τη φωτια αντι να πυροβολησει? Μην πει κανεις "για να κερδισει χρονο να διαφυγει" Σε 10'' την εσβησε ο Κουιν τη φωτια, περισσοτερο αποτι εκανε ο ιδιος να την αναψει, ασε που αν ο Κουιν εβελεπε εναν πυροβολημενο Μπατιστα θα φρικαρε και σιγα μην τον κυνηγουσε (ασε επιπλεον που ο Μπατιστα επειδη εζησε ειπε στον Κουιν απο που εφυγε ο DDK, ασχετο που αυτος προτιμησε πρωτα να λυσει τον Μπατιστα Και βεβαια το σερι ηλιθιων επιλογων συνεχιζεται δλδ ο Μαθιους σκεφτηκε πρωτα τη Ντεμπ οτι τον εδωσε, την ιδια Ντεμπ που του ειπε το βραδυ "θα το κανω γαργαρα" και δεν ειχε κανενα κερδος -ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ που να παρει - και οχι τη ΛαΓκουερτα που του εφαγε τη θεση!! Ελεος Το προβλημα του Ντεξτερ ειναι οτι α) αρχιζει να απευθυνεται σε χαζους ενω δεν ηταν παντα ετσι β) δεν σκοτωνει καποιον major χαρακτηρα. Δεν εχεις πια αγωνια
assasins Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τιμη και Δοξα στην 1η σειρα που θα δειξει τον κακο εκει που εχει δεσει τον καλο και φυσικα ακουει θορυβο απο το "ιππικο" που ερχεται να μην σταματαει αλλα να τον πυροβολαει. Δηλαδη ο DDK γιατι ακριβως δεν πυροβολησε τον Μπατιστα? Τι αλλαξε που ακουσε αμαξι? Ή μετα με ποια λογικη αναψε τη φωτια αντι να πυροβολησει? Μην πει κανεις "για να κερδισει χρονο να διαφυγει" Σε 10'' την εσβησε ο Κουιν τη φωτια, περισσοτερο αποτι εκανε ο ιδιος να την αναψει, ασε που αν ο Κουιν εβελεπε εναν πυροβολημενο Μπατιστα θα φρικαρε και σιγα μην τον κυνηγουσε (ασε επιπλεον που ο Μπατιστα επειδη εζησε ειπε στον Κουιν απο που εφυγε ο DDK, ασχετο που αυτος προτιμησε πρωτα να λυσει τον Μπατιστα http://www.youtube.com/watch?v=NG-Z6-nFQBo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ποιος περιμένει τώρα την επόμενη season μετά από αυτό το cliffhanger!!?!?!?!?!?!
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 πολυ καλο το τελευταιο επεισοδιο..καμια σχεση με τις αλλες πιπες που βλεπαμε τοσο καιρο.. μου αρεσε απο την αρχη μεχρι το τελος το επισοδειο..(το οποιο τελος αν και ψιλοαναμενομενο να συμβει κατι τετοιο..δεν παβει να ειναι αρκετα ενδιαφερον..) τουλαχιστον ξεκιναει ο επομενος κυκλος με καλες προοπτυκες..
Kasrith Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 πολυ καλο το τελευταιο επεισοδιο..καμια σχεση με τις αλλες πιπες που βλεπαμε τοσο καιρο.. μου αρεσε απο την αρχη μεχρι το τελος το επισοδειο..(το οποιο τελος αν και ψιλοαναμενομενο να συμβει κατι τετοιο..δεν παβει να ειναι αρκετα ενδιαφερον..) τουλαχιστον ξεκιναει ο επομενος κυκλος με καλες προοπτυκες.. Δεν το έχω δει ακόμα, αλλα πως σας πιάνουν έτσι κορόιδα ρε με ένα cliffhanger? Και φέτος ξεκίνησε με καλές προοπτικές αλλα μας φλώμωσαν στις παπαριές και της βλακείες φέτος (μετά την μέση της σεζόν) και τα σώνουν όλα με ένα φινάλε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα