timoboll Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 για τον power ranger dexter τι έχετε να πείτε?
timoboll Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 για τον power ranger dexter τι έχετε να πείτε?
Zugzwang Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 H σεζόν δε μου φαίνεται τόσο κακή όσο κάποιοι συμπαθείς συμφορουμίτες λένε. Είδα μαζί με το αγόρι μου ξανά τις σεζόν 1, 2, 3, 4 και 5 (γιατί δεν τις είχε δει εκείνος) και ειλικρινά δε μου φαίνεται τόοοσο μεγάλη διαφορά. Σαφέστατα δεν είναι στα επίπεδα της πρώτης και της τέταρτης αλλά, τώρα που τις έχω πρόσφατες, νομίζω είναι καλύτερη της πέμπτης πχ. Μπορεί και της τρίτης. Πιστεύω ότι θα έπαιρνε αρκετά καλύτερες κριτικές στο φόρουμ αν είχαμε έναν καλύτερο ηθοποιό στο ρόλο του DDK αντί του πραγματικά πολύ κακού Χανκς (συμφωνώ με όσους έκραξαν το πρώτο 10λεπτο του 10ου επεισοδίου). Προσωπικά έχω πάψει να περιμένω αποκάλυψη του Dex και έχω πάψει να εκπλήσσομαι/ξενερώνω με το πόσο βολικά του έρχονται τα πράγματα ή με τη μη ρεαλιστικότητα του σεναρίου σε πιθανά -ατιμώρητα- λάθη του. Απλά δε με ενδιαφέρουν πια, με δεδομένο ότι η σειρά έχει τουλάχιστον 2 σεζόν ακόμα, επικεντρώνομαι στην ενδιαφέρουσα τελετουργία των βασικών σίριαλ κίλερ της κάθε σεζόν και απλά το απολαμβάνω. Αντιλαμβάνομαι και ενοχλούμαι απ' την εμπορικότητα που έχει μπει στη σειρά αλλά, ρεαλιστικά ή μη, τα σκηνικά με τα 4 άλογα και την κοπέλα στο θερμοκήπιο ήταν συγκλονιστικά. Ούτε κι εγώ ελπίζω σε κάποιο τρομερό φινάλε αλλά στο κάτω-κάτω απ' τις 5 σεζόν μέχρι τώρα μόνο οι 2 είχαν τέτοιο. Άκυρο ps: με το μόνο που ψιλοξενερώνω είναι ότι μάλλον ο γάμος του Hall και της Carpenter ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο. Αν και λίγο διεστραμμένο, δεν είναι εντελώς παράλογο ως σενάριο αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο που στην πρώτη τους σεζόν ως χωρισμένοι, που ακόμα και η ίδια σκεφτόμουν πόσο αμήχανο θα 'ταν για εκείνους να υποδύονται τα αδέλφια στη σειρά, το σενάριο να θέλει να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους! Είναι πιθανό βέβαια και οι σεναριογράφοι να επωφελούνται από αυτό (αν δείτε διάφορα άρθρα και τα views στο youtube σε βίντεο του ζευγαριού, θα καταλάβετε) αλλά μάλλον ήταν στημένο εξαρχής
john1987 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Για μενα ολο το στορυ ... με τους θρησκοληπτους serial killers ειναι αστειο,και προκαλει μονο φθηνο εντυπωσιασμο μεσω των εντυπωσιακων crime scenes. Προφανως η περσινη ειναι καλυτερη σαιζον,αν και μας τα επρηξαν λιγο με τη Lumen Προσυπογραφω το ποστ ενος χρηστη πιο πανω που αποκαλει τον Ντεξτερ power ranger. Επισης μολις τον ειδα στη βαρκα λεω ενταξει κουλαρε 2 σαιζον ακομα εχουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ρε JOHN έλεος! Δεν είσαι χθεσινός! Τι spoiler είναι αυτά που πετάς έτσι;!
timoboll Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 η επομενη season θα μας δείχνει το πως ο dexter απέκτησε τις ιδιότητες του κάσπερ, του flash, του karate kid και του mentalist
tzinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 η σειρα εχει καταντησει greys anatomy....meets teenage mutant ninja turtles. ειναι ιδεα μου η μηπως το εχει ξεφτιλισει και ο μιχαλακης ο σι χαλ? Καποιες σκηνες σκεπτικισμου και παρανοιας που βγαζει μοιαζουν πλεον γραφικες, ειναι σαν να κοροιδευει το ρολο του η το σεναριο που του δινουν! Η γινεται εις γνωσην του ή απλα επειδη το σεναριο ειναι πλεον αστοιο και προχειρο παρασερνει και την περσονα του ντεξ να φαινεται λιγο κλοουν πλεον! Θελω να πω οτι παλιοτερα εκανε μια σκοτεινη σκεψη ο ντεξ, επερνε ενα μορφασμο και φαινοτανε οντως ο νταρκ πασετζερ μεσα του. Τωρα κανει μια γκριματσα και με τις μαλακιες που λεει ποιο πολυ σου ρχεται να κλασεις στα γελια παρα να σκεφτεις τι παιζει στον μυστηριο κοσμο του μυαλου του, δεν νοιωθεις τους προβληματισμους του, την διψα του για αιμα, τις ανυσηχιες για το αν ειναι ενα κοινωνικο εκτρωμα που προσπαθει να παιξει το παιχνιδι της κοινωνιας, αν οντως εχει αισθηματα.....μπλα μπλα. Και ναι οκ, ολα αυτα καλυφθηκαν στις πρωτες σεζον....απλα ο ντεξ απο τοτε που πεθανε η γυναικα του δεν εξελιχτηκε καθολου οπως επρεπε. Οι εσωτερικοι διαλογοι του παψανε να εχουν ενδιαφερον. Εξαρση δεν ηρθε ποτε, αποκαλυψεις ποτε, τιποτα συγκλονιστικο. Οι κακοι εχθροι του γινανε καραγκιοζηδες. Για μενα η σειρα τελειωσε εκει και οι σεναριογραφοι το ξεφτιλισανε μετα. Χαμενη ευκαιρια
john1987 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ρε Τζινο αφου θελουν να βγαλουν 8 σαιζον τι περιμενεις.Φοβαμαι ιδια καταληξη και στο Breaking Bad. Σορυ για τα σποιλερς,αν κ δε νομιζω οτι προδωσα κατι. Μηπως ολη η σαιζον θα μας φαινοταν κλασεις πανω αν δεν ειχαν τον πανιβλακα Χανκς και ειχαν εναν Τρινιτυ ξερω γω στη θεση του?
tzinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 οσω και να μας χαλαει ο χανκς στην τελικη δεν φταιει αυτος που η σεζον ειναι μαπα. Διοτι ξεκινησε αρκετα καλα, αν δεις τα σχολια στην αρχη υπηρχε ενδιαφερον. Απλα το ολο θρησκευτικο στορυ δεν εξελιχτηκε καθολου καλα και απο μυστηριωδες και εξτριμ με τις αναπαραστασεις και τον προφεσορα, εγινε χανκοκωμοδια με φαντασματα και διχασμενες προσωπικοτητες. Επισης ο πατερ ευλαμπιος με το συνεργειο αμαξιων πηγε αδικα και δεν προσφερε τιποτα στον ντεξ, ηταν το μεγιστο φιλερ. Απο εκει που υπηρχε ενας σκεπτικισμος για την θρησκεια και εκανε και διαφορους παραλληρισμους και συνδεσεις με τις πραξεις του ο ντεξ και αναρωτιοταν για τις θεοτητες γενικα, ξαφνικα ολα περασανε στο φλου και αρχισε να κυνηγα τον βουτηηρομπεμπε. Δεν εμβαθυνανε καθολου στο θεμα θρησκεια και ολα ηταν μια προφαση για την παρανοια του χανκς. Τουτεστιν η σεζον πηγε κατα διαολου και οχι απαραιτητα λογω ακτινγκ του χανκς.
konnak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά η σεζόν δίνει την εντύπωση ότι όταν έγραφαν τα επεισόδια 1-4 δεν είχαν ιδέα τι θέλουν να γίνεται στα 7-11. Πράγμα τραγικό, όταν υποτίθεται ότι σχεδιάζεις μια σεζόν κάνεις ένα γενικό plot line. Μάλλον θεώρησαν ότι οι θρησκόληπτες μαλακίες θα δημιουργούσαν από μόνες τους ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι ακόμα και τους πορωμένους με θρησκείες, βίβλους, κ.τ.λ. τους άφησαν παγερά αδιάφορους τα διάφορα θρησκευτικά ταμπλό.
Zugzwang Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 @tzinos Μάλλον ορίζουμε διαφορετικά την έννοια filler. Filler για μένα είναι όταν αυτό που βλέπεις στη σειρά είναι απόλυτα βαρετό, λες "άντε να τελειώσει αυτή η σκηνή", ανεξάρτητα αν έχει κάποια συνέπεια στο μέλλον ή όχι. Το υπέρτατο filler ήταν φυσικά η σχέση Angel-La Guerta. Αλλά όχι και ο Brother Sam! Μπορεί όντως να έβαλε για πολύ λίγο σε σκέψεις τον Dex και μετά να δρούσε σα να μην υπήρξε ποτέ αλλά οι περισσότεροι απολαύσαμε τους διαλόγους μεταξύ τους. Γενικά στα τελευταία post νομίζω ότι υπερβάλλεις αρκετά, είναι κρίμα να δημιουργείς τέτοιο κλίμα για μια σειρά που είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής, παρά την πτώση που έχει σημειώσει εν συγκρίσει με τις πρώτες σεζόν. ps: μπορεί να μην έχω μάθει εγώ σωστά τον ορισμό του filler, αλλά έτσι τον έχω στο μυαλό μου.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Φοβαμαι ιδια καταληξη και στο Breaking Bad. Για το Breaking Bad δεν ανησυχώ ακόμα. Μια season έμεινε (και επίσημα) και υπάρχει δρόμος να καλύψει σε σχέση με τον τελικό στόχο της σειράς. Μηπως ολη η σαιζον θα μας φαινοταν κλασεις πανω αν δεν ειχαν τον πανιβλακα Χανκς και ειχαν εναν Τρινιτυ ξερω γω στη θεση του? Δεν το νομίζω. O Lithgow ήταν εξαιρετικός στην 4η season, αλλά και η season ήταν πολύ πιο καλογραμμένη, αντιμετωπίζοντας το θέμα του οικογενειάρχη Dexter που προσπαθεί να βρει χρόνο για τον Dark Passenger και να βολέψει πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη, κάνοντας απανωτές χοντράδες που τελικά πλήρωσε βαριά τη στιγμή που πίστευε ότι θα ξεμπέρδευε χωρίς επιπτώσεις. Αλλά η αναφορά στον Trinity σίγουρα δεν είναι τυχαία. Η season έχει πλέον πολλές παραπομπές στην 4η (ειδικά ως προς το πώς λειτουργεί ο Dexter, τις απερισκεψίες του, το πείσμα του και τις μαλ... επιπολαιότητές του) Απλα το ολο θρησκευτικο στορυ δεν εξελιχτηκε καθολου καλα και απο μυστηριωδες και εξτριμ με τις αναπαραστασεις και τον προφεσορα, εγινε χανκοκωμοδια με φαντασματα και διχασμενες προσωπικοτητες. Επισης ο πατερ ευλαμπιος με το συνεργειο αμαξιων πηγε αδικα και δεν προσφερε τιποτα στον ντεξ, ηταν το μεγιστο φιλερ. Απο εκει που υπηρχε ενας σκεπτικισμος για την θρησκεια και εκανε και διαφορους παραλληρισμους και συνδεσεις με τις πραξεις του ο ντεξ και αναρωτιοταν για τις θεοτητες γενικα, ξαφνικα ολα περασανε στο φλου και αρχισε να κυνηγα τον βουτηηρομπεμπε. Δεν εμβαθυνανε καθολου στο θεμα θρησκεια και ολα ηταν μια προφαση για την παρανοια του χανκς. Τουτεστιν η σεζον πηγε κατα διαολου και οχι απαραιτητα λογω ακτινγκ του χανκς. Κι εγώ με αυτό συμφωνώ. Πήγαν να πιάσουν πίστη, θρησκεία, θρησκοληψία, και πέρασαν και δεν ακούμπησαν τελικά. Εστίασαν σε μια ανατροπή (της οποίας το follow-up ήταν από τα χειρότερα σε σειρά), θυσίασαν νωρίς ένα χαρακτήρα που φαινόταν να έχει κάποιο impact στην ιστορία (Brother Sam) -και άμεσα ο Dexter γύρισε στα δικά του πιστεύω, και η σεζόν κατέληξε σε γνώριμα μονοπάτια Dexter VS DDK: Fight! Επίσης είναι και αυτό που λέει ο konnak. Υπάρχει η θρησκοληψία του DDK αλλά όπως το χειρίζονται δεν προσφέρεται για κάποιο προβληματισμό ή ανάλυση. Σχεδόν παίζει στο background. Ok, πολλοί τρελοί στον κόσμο, ΝΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ. Και τέρμα.
timoboll Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 το breaking bad μέχρι στιγμής είναι top σε όλα τα θέματα και θα τελειώσει top
tzinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 @tzinos Μάλλον ορίζουμε διαφορετικά την έννοια filler. Filler για μένα είναι όταν αυτό που βλέπεις στη σειρά είναι απόλυτα βαρετό, λες "άντε να τελειώσει αυτή η σκηνή", ανεξάρτητα αν έχει κάποια συνέπεια στο μέλλον ή όχι. Το υπέρτατο filler ήταν φυσικά η σχέση Angel-La Guerta. Αλλά όχι και ο Brother Sam! Μπορεί όντως να έβαλε για πολύ λίγο σε σκέψεις τον Dex και μετά να δρούσε σα να μην υπήρξε ποτέ αλλά οι περισσότεροι απολαύσαμε τους διαλόγους μεταξύ τους. Γενικά στα τελευταία post νομίζω ότι υπερβάλλεις αρκετά, είναι κρίμα να δημιουργείς τέτοιο κλίμα για μια σειρά που είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής, παρά την πτώση που έχει σημειώσει εν συγκρίσει με τις πρώτες σεζόν. ps: μπορεί να μην έχω μάθει εγώ σωστά τον ορισμό του filler, αλλά έτσι τον έχω στο μυαλό μου. δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να λεω οτι ειναι μια αριστη σειρα απο την στιγμη που στα ματια μου εδω και 2 σεζον εχει χαλασει παρα πολυ. Προ καιρου ειχαμε κανει ενα θεμα με ψηφοφορια για τις καλυτερες μας σειρες. Ε στο δικο μου τοπ 10 το 1το ηταν ο ντεξ, την θεωρουσα την καλυτερη σειρα στα χρονια που βλεπω τηλεοραση! Και εχω δει πολλλεεεεςςςς σειρες. Αλλα πηρε μια τροπη που δεν μου αρεσει, επεσε σε ποιοτητα και πλεον τις βρισκω πολλα ελατωματα. Οι πρωτες 4 σεζον ναι, οι δυο τελευταιες ειναι για ντοματες. οχι σαπιες τελειως, αλλα καλωμεστωμενες! Βλεπετε ακομα και ειναι καλυτερη απο αλλες σειρες δεχτον, αλλα εχει κατεβει πολυ σε ποιοτητα. Περι φιλερ, φιλερ δεν ειναι απαραιτητα το κατι βαρετο, αλλα ποιο πολυ το κατι ανουσιο που απλα υπαρχει για να γεμιζει χρονο στο επεισοδειο. Μια ιστορια που δεν βγαζει πουθενα, που δεν εξελισεται. Και καπως ετσι ειδα την ιστορια με τον πατερ, ο ηθοποιος ειναι συμπαθης, οι σκηνες με τον ντεξ και οι διαλογοι τους απο τις καλυτερες στην σεζον......αλλα ενω σε προετοιμαζε για κατι διαφορετικο, τελικα περασε στο φλου. Ο μονος σκοπος που εξυπηρετουσε ειναι να ανοιξει λιγο το εδαφος στο θεμα θρησκεια για τις βλακειες του ψυχακια χανκς. Αρα ητανε φιλερ, εμοιαζε κεντρικο στορυ....αλλα ηταν μια ευκολεια για να δεχτουμε την αναδυση του τερατος ντεξ vs psychomoran hanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα