Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί τέτοια προθυμία να ακούσετε ένα (πιθανό) spoiler που εκ των προτέρων έχω υπονοήσει ότι είναι φόλα; Anyway, απάντησα στο pm του vlachaquito, οπότε μπορείτε πλέον να ενοχλείτε και αυτόν Επίσης, μια βόλτα από forums που σχολιάζουν το παρόν επεισόδιο ή πιθανολογούν πάνω στο preview του επόμενου, και θα το δείτε φάτσα φόρα...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 αυτο που λεω πιο πανω ειναι μαλλον..και δεν καταλαβαινω την μυστικοπαθεια.. αλλα το βλεπω και λιγο υπερβολικο σεναριο..
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 δεν καταλαβαινω (...) Πέρα του ότι είναι ηλίθιο σενάριο που πιθανόν να μην ισχύει καν, δεν θέλω να εκτροχιαστεί η συζήτηση σε εντελώς άκυρο μονοπάτι. Εμένα πχ δεν μου άρεσε καν που το διάβασα και είδα να συζητείται σοβαρά. Με προκατέβαλε αρνητικά για τα επόμενα επεισόδια, εξού και η δήλωση περί shift+delete αν ισχύει.
marantonis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 wtf. Ειμαι ο μονος που του αρεσε (και) το 10ο επεισοδιο.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αν εξαιρεσεις το 1ο δεκάλεπτο που ειναι μακραν το χειρότερο των 6 σεζον το υπόλοιπο επεισόδιο ήταν καλό.. Επίσης η ευκολία με την οποια γίνονται καποια πραγματα στο Ντεξτερ υπήρχε από την 1η σεζον.
flik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Καλά δεν νομίζω να είναι απο τα χειρότερα, αλλά εδώ δεν έγιναν με ευκολία, έγιναν πραγματικά πρόχειρα. Πάντα όλα του καθόντουσαν του Dexter, πάντα ήταν πρώτος απο το υπόλοιπο τμήμα κτλ, αλλά τώρα, όντως, πρατράβηξε. Με 2 καλά επεισόδια πάει για μέτρια σεζόν, αλλά δεν ξέρω θα έλεγα πως θα είναι η χειρότερη αν είναι καλά τα 2 τελευταία.
Kasrith Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αν εξαιρεσεις το 1ο δεκάλεπτο που ειναι μακραν το χειρότερο των 6 σεζον το υπόλοιπο επεισόδιο ήταν καλό.. Επίσης η ευκολία με την οποια γίνονται καποια πραγματα στο Ντεξτερ υπήρχε από την 1η σεζον. Όχι και καλό ρε συ, τόσα κουφα έγιναν
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Εγ παντως την σιερα την βλεπω για να παιρναω καλα και να μου περναει η ωρα.Αυτα καταφερνει να τα κανει.Ναι ,γνωριζω οτι το εχουν τραβηξει πολυ,οτι γινονται πολλες αμερικανιες,αλλα εμενα ακομα μαρεσει ο ντεξτερακος. Δηλαδη αν λετε αυτα για τον ντεξτερ ,για το fritz τιπρεπει να πειτε με τα 50 παραλληλα συμπαντα να ουμε?].
spyroskonst Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Καλά κι εσύ ξέφυγες με το fritz. Ότι ας πούμε ένας επιστήμονας συμμετείχε σε 4 δισεκατομύρια πειράματα (ενώ άλλοι καταπιάνονται σε ένα για όλη τους την ζωή), αυτό πώς δικαιολογείται? Μια μεγάλη μπαρούφα είναι το fritz απο την αρχή, αλλά ήδη είμαστε way off topic. Μου άρεσε το 10 επεισόδιο. Ναι ήταν πρόχειρο, αλλά αν εξαιρέσεις τα ψυχολογικά της Nτεμπ που αρχίζουν να κουράζουν, το υπόλοιπο πήγαινε γρήγορα με πολλές εναλλαγές. Τουλάχιστον δεν βαριόμουν, σε αντίθεση με άλλα επεισόδια του στυλ "Ντεμπ σε αγαπώ και θέλω να σε παντρευτώ". Και γνώμη μου ήδη προετημάζεται το έδαφος του δολοφόνου για την επόμενη σεζόν και αυτός πιστεύω πως θα είναι ο προγραμματιστής που θίχτηκε απο τον ντέξτερ & αρχίζει να δείχνει τον πραγματικό εαυτό του. Όσο για τον Χανκς, δεν έχω λόγια. Μεγαλύτερο κεφτέ λαπά δολοφόνο δεν μπορούσαν να βρουν. Μάλλον οι υπεύθυνοι casting πρέπει να είχαν πάρει κάτι εκείνη την μέρα.
timoboll Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 όταν μπαίνει στο σκάφος και λέει γεια σου πόρνη έκλαψα p.s pm και σε μενα ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
john1987 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Αστειες σκηνες και ατακες.Βεβαια αυτα με whore τα ελεγε και ο Gellar
anthony_88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Και εγω, δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε. ΟΚ, καταλαβαινω τι λετε, αλλα η σειρα ειναι ακομα αρκετα διασκεδαστικη. Απλα εχει καταντησει λιγο σαν τους Power Rangers, που μεσα σου θες να πεθανουν διαολε, αλλα παντα τελευταια στιγμη γλυτωνουν.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 αυτο ελεγα και εγω πριν δω το 10..αλλα το 10 με χαλασε πολυ.. ισως απο την αλλη να μας εχει απογοητευση ο κυκλος και βρισκουμε παντου αρνητικα..και πραγματα που παλια δεν τα προσεχαμε να τους δινουμε μεγαλυτερη σημασια τωρα.. αλλα παλια δεν θυμαμαι να ηταν ετσι..τεσπα και γιανα μην λεμε μονο τα αρνητικα μια σκηνη που μου αρεσε τρελα και γελασα ηταν εκει που μιλουσε ο ντεξτερ με μια κοπελιτσα μου ανοιξε την πορτα(την κορη του γομενου τησ πορνης) και εχωνε αβερτα..εκει γελασα..
bosei Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Για μένα η σειρά πλέον έχει ξεφύγει σε σχέση με το ρυθμό που την έχουμε συνηθήσει...παλαιότερα θα βλέπαμε το Dexter να έκανε πάμπολλες παρακολουθήσεις για να σιγουρευτεί ότι αυτός που "πρέπει" να πεθάνει είναι σίγουρα αυτός...ενώ πλέον βλέπουμε να γίνονται πολλά λάθη λόγω διάφορών κακών εκτιμήσεων είτε επειδή δεν τηρεί τόσο πολύ τους "κανόνες" κι έτσι μέσα σε ένα επεισόδιο μπορεί να καταλήξει στον "ένοχο". Πράγμα που προφανώς κοστίζει...
anthony_88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το θεμα ειναι καποια στιγμη να κοστισει πραγματικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα