tzinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 οκ, μακραν το χειροτερο επειοδιο ΟΛΗΣ της σειρας!! δειρ ιζ τζαστ του ματς χανκς!!
john1987 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια εχει γινει μια πλεκτανη εναντιον μου,δεν παρακαλαω απο τον πιλοτο να πεθανει ο Χανκς?!!!Και μου τον βαζουν τωρα σχεδον σε ολο το επεισοδιο!Ελεος με το casting της season 6!
swstost Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις είδα το 10ο. Ένα πράγμα μόνο: Colin Hanks - πιο ατάλαντος πεθαίνεις...
Kasrith Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Τόσο χάλια είναι ρε? Τώρα βρήκα ευκαιρία να αραξω να το δω..
john1987 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εγω τα λεγα απο το πρωτο επεισοδιο!Οποιοσδηποτε ρολος περαν του φλωρου ειναι αταιριαστος για τον Hanks. Εκει στην εκκλησια σε καποια φαση πηρε μια εκφραση μωρου παιδιου που του πηραν το παιχνιδακι. Επισης,γενικα η ολη δραση εχει αρχισει να γινεται λιγακι ανεγκεφαλη,σαν προχειρη μου φαινεται,απλα τα κανουν λιγο πουτανα για να δωσουν ενταση.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 θα περιμενω να τελειωση ο κυκλος για να πω..μηπως και τα δικαιολογησουν ολα αυτα που συμβαινουν.. που δηλαδη μονο να βλεπει ονειρο ή να τρελαθηκε τα δικαιολογουν..λες και βλεπεις ραμπο εχει καταντηση.. α)ο χανκς τον πιανει και δεν των σκοτωνει απλα φευγει.. β)ο δεξτερ ξεφευγει μεσα σε 10 δευτερολεπτα και εχει και την ανεσει να βαλει αποτυποματα του γκελερ και να εξαφανησει το πτωμα που ποτε δεν μας εδειξε πως.. γ)ο ντεξτερ ειναι στο ανθρωποκτωνιων(εχοντας και καποια εμπειρια και τα μεσα) και ο χανκς κατεφερε να βρει πρωτος την πορνη(πως το εκανε???).. δ)ο χανκς ερχεται σε επαφη με καποιον απο το μπλοκ(ενα μπλοκ που το παρακολουθει η αστυνομια..)και το περνει χαμπαρη μονο ενας δημιουργος παιχνηδιων.. ε)ο ντεξτερ μπουκαρει παντου ανενοχλητος λες και ειναι φαντασμα..(καλα ειδικα αυτο) ζ)ο χανκς ειναι ενας ψυχακιας που καταφερνει να ειναι ενα βημα πιο μπροστα απο τον συπερντεξτερ .η)η ντεμπρα πενρει τηλεφωνο στου ανθοπωλιο και της λενε τα παντα..μονο και μονο επειδη ειπε πως ειναι απο την αστυνομια.. θ)ολα ερχοντε βολικα παντα..ο ντεξτερ ξερει τη μαρινα,ο ντεξτερ λεει κατι για γκομενες και το λυμενικο των περνει στα σοβαρα,νευριαζεται κλοτσαει κατι σακουλες και βρισκει το αεριο που θα χρησημοπιησει ο χανκς,ο φυλλακας καπνιζει τσιγαρο .. ι)στην μαρινα ο ντεξτερ αναιβοκατευαζει πτωματα με την αγκυρα..εχει ενα πτωμα και δεν τον νοιαζει μια πως θα το εξαφανησει..και παιρνει και την αστυνομια.. και ολα αυτα σενα επεισοδιο..και εχω ξεχασει κιαλλα μαλλον.. αλλα συμβαινουν πολυ υπερβολικα πραγματα..και πολυ προχειρα επισης..
john1987 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνουμε απολυτα Ahigh_forvalue!Δε χρειζεται να αναλυσεις,φαινεται καθαρα το ποσο τρυπιο ειναι το σεναριο και η δραση.
vlachaquito Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ωραια τα λεει ο φιλος απο πανω. πολυ προχειροδουλεια.. για να μην πουμε οτι βρηκε ο χανκς αυτους τους 2 παρακμιακους τυπους και τους ειπε 2 κουβεντες και αμεσως να σκοτωσουν την κοπελα. ουτε μυγα να ηταν.. για μενα, ο μοναδικος πλεον τροπος να σωθει η χρονια ειναι καποιος major πρωταγωνιστης να ανακαλυψει την ταυτοτητα του dex. κατα προτιμηση η deborah.. αλλιως...
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 για μενα, ο μοναδικος πλεον τροπος να σωθει η χρονια ειναι καποιος major πρωταγωνιστης να ανακαλυψει την ταυτοτητα του dex. κατα προτιμηση η deborah.. αλλιως... ΥΠΟΘΕΣΗ Κατι τετοιο παιζει να γινει με τη βοηθεια της ψυχολογου..Αλλα δεν νομιζω να γινει στα επομενα 2 επεισοδια.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ με το tzino, πολύ κακό το επεισόδιο για Dexter. Κάπου χάνεται η μπάλα, ενώ πλέον έχω την εντύπωση ότι οι σεναριογράφοι λειτουργούν με πολύ short-term μνήμη όσον αφορά τον Dexter και την συμπεριφορά/αντιδράσεις του, παρακάμπτοντας σημαντικά γεγονότα που έχουν σημαδέψει τη ζωή του στις season από 1-4 (...). Δεν πιστεύω ότι σώζεται η season, ούτε καν με αυτό που λέει ο vlachaquito (το οποίο δεν είναι καν κάτι που θέλω να συμβεί σε season finale πλέον). Αλλά τουλάχιστο αυτό το υποθετικό σενάριο το προτιμώ από το ... αααάλλο που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες (δεν πρόκειται να το κάνω spoil εδώ, αλλά κάποιοι σίγουρα θα το έχετε ήδη δει). Σε εκείνη λοιπόν την περίπτωση... shift + delete και τέρμα οριστικά το Dexter για μένα.
Kasrith Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Αλλά τουλάχιστο αυτό το υποθετικό σενάριο το προτιμώ από το ... αααάλλο που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες (δεν πρόκειται να το κάνω spoil εδώ, αλλά κάποιοι σίγουρα θα το έχετε ήδη δει). Σε εκείνη λοιπόν την περίπτωση... shift + delete και τέρμα οριστικά το Dexter για μένα. Για λέγε για λέγε! Πραγματικά τρελή μουφίτσα το επεισόδιο... Ο Hanks για ποιό λόγο να κυνηγήσει την πόρνη, αφού έδωσε ήδη εκείνο το ταμπλό? Άσχετα ότι την βρήκε και όλας, που ήταν εντελώς κουφό αφου την βρήκα τύφλα στα docks, και δεν έπρεπε να ξέρει ποια είναι και που είχε ο γκόμενος της (!) yiacht... Ότι ναναι
Ahigh_forvalue Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 το σεναριο εχει καποια σχεση με αιμομυξια??ενταξη δεν ειναι πραγματικα αδερφια αλλα εχουν μεγαλωσει σαν αδερφια.. κοιτα αν γινει αυτο εχω βασιμες υποψιες οτι οι σεναριογραφοι το χουν ριξει στα ναρκωτικα
vlachaquito Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 praetorian εχεις πμ.. περιμενω απαντηση.. ΤΩΡΑΑΑΑΑ
king2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Στείλε και απο εδώ να δούμε και αυτή την άλλη υποθετική κατάληξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα