Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει αν και το περιμέναμε καλο επεισόδιο. επίσης και ότι με τον φλώρο κάτι παίζει το σκεφτόμασταν κι αυτό άντε να δούμε

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως για τη σεζόν έχω πλέον αρκετά άσχημη γνώμη, ακόμα και το τελευταίο επεισόδιο

που ουσιαστικά μάθαμε αυτό που ξέραμε και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι η σούπερ-ντούπερ αποκάλυψη ήταν... neh, χλιαρό και κακογραμμένο. Οι σκηνές βγάζουν μία προχειρότητα, οι διάλογοι μια τσαπατσουλιά. Δεν με κρατάει πλέον η σειρά και ούτε κατά διάνοια δε με συναρπάζει, θεωρώ ότι ο Ντέξτερ σε αυτή τη σεζόν κάνει Ο,ΤΙ να ναι, πιάνει φιλία με ένα παλικάρι που έχει σκοτώσει με έναν άλλον (τουλάχιστον αυτό νόμιζε) τόσους ανθρώπους, ο άλλος δε ρωτάει ποιος είσαι εσύ, γιατί με βοηθάς, ο Ντέξτερ εκτίθεται συνεχώς, με μαχαίρια, γάντια, ενέσεις, μέρα μεσημέρι πηγαίνει βρίσκει υποψήφια θύματα, φέρνει αντικείμενα προσωπικής του έρευνας (για δικά του θύματα) και τα παρατάει στο γραφείο του, δεν φυλάγεται, κ.τ.λ. Θυμάμαι στην 4η σεζόν έκανε λιγότερα λάθη και υποτίθεται ότι μετά αυτά τα λάθη τον καταδίκασαν σε εκείνο το φινάλε. Επίσης νομίζω βλέπω στο πρόσωπο του Hall μια απογοήτευση, ο ίδιος μπορεί να ερμηνεύσει καταπληκτικά, και θέλει, αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα του λέει "μα τι μαλακίες γράφουν οι απαράδεκτοι". Η ιστορία είναι πλέον τόσο τραβηγμένη που είναι για γέλια, εκεί που τα έλεγε η Ντέμπ στην ψυχολόγο λέω θα σκάσει στα γέλια. Αυτή η σκηνή μου θύμισε Lost, που κάποτε κάποιος είχε πει εν τάχει τι είχε γίνει και ήταν τραγικά τραβηγμένο και αστείο. Τέλος πάντων, ας τελειώσει και αυτή η σεζόν όπως τελειώσει, αν και όσο και αν σας φανεί περίεργο δεν τη θεωρώ πλέον καλύτερη από την προηγούμενη. Πλέον για μένα ακόμα και η 3η > 6η, τουλάχιστον τότε υπήρχε κάτι να σε αγχώνει, τώρα έχει απέναντί του τον φλώρο με τα μυτερά αυτιά - πόσο cliffhanger να είναι, σαν να παίζει μονό ο Διαμαντίδης με τον Μπακατσιά... Κρίμα που το Dexter κατάντησε έτσι, να ανοίγω browser όσο παίζει.

Δημοσ.

βασικα κ εγω πλεον με forward την βλεπω τη σειρα

και καλα ειχαμε επεισοδιο-αποκαλυψη ολης της σεζον , και τι εγινε? μονο ο υπνος δε με πηρε

αγωνια 0 , και για το οτι ξερουμε οτι παει και για ακομα μια σεζον ακομα(ακουσα κατι και για 2 ακομα? δεν ειμαι σιγουρος) οποτε εχει ψωμι δε παιζει να τον πιασουν , κ αν τον πιασουν παλι θα εχουμε καμια σεζον εξτρα

οσο αφορα την σεζον αυτη και το τελευταιο επεισοδιο μου φαινεται σεναριο γραμμενο στο 10 λεπτο

κ αυτο το λεω γιατι δεν γινεται αφου στις αλλες σεζον εχει δει τι γινεται οταν εμπιστευεσαι αλλους (τοτε με εκεινον τον εισαγγελεα) , τι γινεται οταν μπλεκεσαι πολυ (τοτε που σφαξε ο αλλος το Ριτακι , εχει δει τι γινεται οταν εισαι χυμα και δεν προσεχεις(τοτε που τον καταλαβε ο ντουκς) και παρολαυτα κανει οτι να ναι και επαναλαμβανει επι 6η σεζον τα παντα για τον dark passenger που κουβαλαει...

κατσε ρε μαστορα εχεις παρει δοκτωρα στους φονους και σεναριακα σε εμφανιζουν να πηγαινεις χυμα στο κυμα?

ps: για το λοστ λες εκεινη τη σκηνη που μεσα σε 20-30 δευτερολεπτα εξηγησε ο μαικλ στους αλλους οτι οι φωνες που ακουγαμε επι 6 σεζον ηταν τελικα "καποια αλανια που παγιδευτηκαν οι ψυχες στους στο νησι γιατι ηταν πολυ κακα παιδια?"

Δημοσ.

παιδια μην τα ισοπεδονουμε ολα..ναι!! ειναι η χειροτερη σεασον ναι!!και με διαφορα..αλλακαι παλι ειναι dexter εχει μια στανταρ ποιοτητα..βλεπεται ευχαριστα..εγω ποτε δεν κοιταξα να δω ποτε τελειωνει..ουτε browsers ανοιγω..ουτε βαριεμαι..το οτι εδωσαν δυο κυκλους ακομα ειναι σιγουρο πως δεν ειναι καλο για το συνολο της σειρας..αφου οι ιδεες τελειωνουν και πλεον αυτο που επρεπε να μας απασχολει τωρα επρεπε να ειναι ποσο κοντα ειναι στο να των πιασουν ή και να των εχουν πιασει ή να εχει αποκαλυφθει σε καποιους..και οχι να βλεπουμε για ακομα μια φορα το ιδιο πραγμα απλα ξανα ζεσταμενω και χειροτερο..

Δημοσ.

για εμενα μια χαρα τα παει για 6η σεζον, νταξ μπορουσαν να το παιξουν καλυτερα το τουιστ, αλλα παλι καλα...

και δεν ειμαι κανας φαν, απλα το βλεπω, ποτε δεν ξετρελαθηκα με το ντεξτερ αλλα οπως λεει και ο φιλος απο πανω, κρατιεται σε αρκετα καλα στανταρ...

Δημοσ.

Ναι κύριοι, εδώ φτάσαμε... Να συγκρίνουμε της σεζόν του Dex με της άθλιες προηγούμενες. Κρίμας

Δημοσ.

μια χαρα ειναι η σοζεον,πολυ καλυτερη απο την τελευταια.

το μονο πραγμα που σωζει την σεασον ειναι να γυρισει η λουμεν :rolleyes: ..η προηγουμενη εμενα μου αρεσε παντως και πολυ..

Δημοσ.

καλή σκροφίτσα η Λούμεν. Πρώτα χρησιμοποίησε τον Ντέξτερ για να πάρει την εκδίκησή της, και μετά... "ω συγνώμη, δεν μπορώ να μείνω μαζί σου γιατί έφυγε η μαυρίλα απο μέσα μου". Έπρεπε να την πετάξει στο τραπέζι να την τακτοποιήσει! Οι σεναριογράφοι μπορούν να αναλώσουν άλλη μια σεζόν με αυτήν, αφού έφυγε έτσι απλά.

Πάντως έχει ξεφύγει ο Ντέξτερ, κινείται τόσο ανοιχτά πλέον & οι μάρτυρες που τον γνωρίζουν πραγματικά έχουν αυξηθεί ραγδαία. Μπάχαλο τα'χει κάνει & αν το βρει απο κάπου δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση.

Δημοσ.

ειδα το 9ο επιτελους

ημουν υποψιασμενος επειδη ειχα διαβασει το τεραστιο σποιλερ

αλλα δεν ξερω... κατι με χαλαει ενω δεν επρεπε

Δημοσ.

εχω βαλει να δω το 10το επεισοδειο, ειμαι στο 8λεπτο πανω και εχω κλασει στο γελιο. Ποιο ερασιτεχνικες σκηνες, χαζο διαλογο και αισχρο ακτιγκ δεν θυμαμαι στο ντεξ!! Ανιγουει....συνεχιζω....ελπιζω να μην παει ολο το επειδοσειο ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...