anthony_88 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Τουλαχιστον μεχρι season 8 δηλαδη.... Χμμμ....
Kasrith Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 LOL. Πήρε ακόμα δύο season. ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ SEASON. (εμένα πάντως μετα βίας με βλέπω να βγάζω αυτή) Δεν σε εμπνέει φέτος?
john1987 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Για μενα ειναι κακο νεο αυτο.Ναι μεν θα το βλεπουμε για καιρο αλλα υπαρχει ο κινδυνος να πεσει πολυ.. Καλλιστα μπορουσε αυτη η σαιζον αν ειχε δομη πιο πολυ σε στυλ 2ης να τελειωνε τη σειρα,οπως και το Breaking Bad θα μπορουσε να κλεισει φετος. Ελπιζω να μην εχουν την καταληξη του Lost.
konnak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ένιωσα μια τρελή απογοήτευση όταν το διάβασα αυτό. Και δεν λένε ότι δυο ακόμα σεζόν και τέλος. Λένε ακόμα δύο και βλέπουμε. Δηλαδή ήμαρτον, House και Friends που είχαν πιο ανάλαφρο θέμα χωρίς πολλά πολλά και με το ζόρι φτάσανε η μία 8η και η άλλη 10η σεζόν, ο Dexter που είναι και ένας πολύ ιδιάζων χαρακτήρας και που η ιστορία του έχει γίνει ήδη πολυυυυυυυ τραβηγμένη, αντέχει 8 σεζόν χωρίς να γελοιοποιηθεί; Η φετινή καλή είναι, αλλά αν η επόμενη είναι έστω το ίδιο καλή με την φετινή, δεν το έχω σίγουρο ότι δεν θα τη βαρεθώ κάποια στιγμή. Είναι κρίμα που δεν τελειώνει στην ώρα του και πιθανόν να τελειώσει το δρόμο της ως μια ξεζουμισμένη και εκφυλισμένη πρώην αριστουργηματική σειρά. Νιώθω μια κούραση στο σκεπτικό ότι δε θα γίνει τίποτα το συγκλονιστικό στον χαρακτήρα για δυο χρόνια ακόμα. Όσον αφορά τη φετινή. Καλή είναι και βλέπεται ευχάριστα. Αλλά όχι για τους διθυράμβους που διαβάζω εδώ. Πρώτον, το αντίπαλο δέος του Dexter παρά τις gore σκηνές δεν με εμπνέει, ούτε με ενδιαφέρει. Το έχουμε ξαναδεί με τόσες παραλλαγές. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει ο ίδιος ο Dexter και η προσπάθειά του να ισορροπήσει (με διαφορά φάσης μιας σεζόν βεβαίως βεβαίως) από τα απανωτά σοκ παρά ο κατακαημένος Hanks και ο μαλθακός (μέχρι τώρα) μέντοράς του. Ο Λίνγκοου (έτσι δεν λεγόταν ως Trinity ήταν 10 κλάσεις πάνω από όσους βρέθηκαν απέναντι στον Dexter, ίσως και να έβαλε ψηλά τον πήχυ, ΟΚ. Αλλά φέτος με πιο πολύ ενδιαφέρον βλέπω το Homeland παρά το Dexter όπου πλέον δεν έχω καμία αγωνία - ξέρω ότι θα την βγάλει καθαρή για τουλάχιστον ένα-δυο χρόνια ακόμα, lol! Καλά το είπε κάποιος ότι θα τελειώσει όταν θα χει μεγαλώσει ο γιος του! EDIT: Ρε Γιάννη, δε φτάνει που σκεφτόμαστε τα ίδια, τα γράφουμε και μαζί; lol
Kasrith Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Πολύ πιθανό να έχει τέτοια κατάληξη, λογικό είναι του χρόνου να πέσει πάλι, αφου μια-μια μας πηγαίνει...
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν σε εμπνέει φέτος? Όχι τόσο όσο θα ήθελα. Πάνω-κάτω αυτό που λέει ο konnak πρέπει να είναι ή κάτι σε αυτό το πλαίσιο. Η νέα season είναι καλή, (ευτυχώς οι τόνοι του βασικού θέματος κάπως χαλάρωσαν μετά το σφυροκόπημα των πρώτων επεισοδίων), αλλά δεν ανυπομονώ να δω το επόμενο επεισόδιο. Προς το παρόν τα είδα με buffering 3-4 επεισοδίων, και ακόμα δεν έχω δει το τελευταίο. Μου φαίνεται ότι παρακολουθώ ένα γνωστό μοτίβο, με σαφή τάση φέτος να αναπαράγει κάτι από τις δόξες της 4ης season. Και συγχρόνως καταφεύγει σε υπερβολές νέων διαστάσεων που οδηγούν σε σοκαριστικές μεν σκηνές, αλλά μη-ρεαλιστικές (για μένα). Επίσης ο Dex μου φαίνεται ότι κάνει κύκλους στην ψυχολογία του. Όχι μόνο δε βλέπω ουσιαστική πρόοδο, αλλά τον βλέπω να "μαθαίνει" τα ίδια μαθήματα, να αναρωτιέται τα ίδια πράγματα και να περνάει παρόμοιες κρίσεις... Επίσης, πέρα από προφανώς αναλώσιμες νέες εισόδους στο cast, δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στους νέους χαρακτήρες. (κάποιοι μάλιστα είναι εντελώς μονοδιάστατοι, και εξυπηρετούν το διεκπεραιωτικά απλά σενάριο). Ακόμα πιστεύω πως η σειρά είναι πιο ενδιαφέρουσα από πολλές άλλες, και ο Hall δίνει πολύ καλές ερμηνείες. Αλλά φέτος υπάρχουν σειρές (που παίζουν παράλληλα) και είναι πιο φρέσκιες και πιο ενδιαφέρουσες. Πχ εγώ πλέον ανυπομονώ μόνο όσο αφορά τα επόμενα επεισόδια του Homeland και του Sons of Anarchy (παρότι με το τελευταίο έχω κάποια προβλήματα, τουλάχιστον εκεί τόλμησαν και έφτιαξαν μια season με πολύ τολμηρές σεναριακές επιλογές και δραματικές εξελίξεις).
vlachaquito Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Στην 8η χρονια ο Dexter θα αρχισει να σκοτωνει φιλους και γνωστους, με την υπερτατη μαχη με την αδερφη του σαν cliffhanger στο τελος. Γιατι?? μα φυσικα αφου μετα απο 8 σαιζον, θα εχει φαει ΟΛΟΥΣ τους εγκληματιες που κυκλοφορουν ελευθεροι στο Μιαμι και φλοριντα...
john1987 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ένιωσα μια τρελή απογοήτευση όταν το διάβασα αυτό. Και δεν λένε ότι δυο ακόμα σεζόν και τέλος. Λένε ακόμα δύο και βλέπουμε. Δηλαδή ήμαρτον, House και Friends που είχαν πιο ανάλαφρο θέμα χωρίς πολλά πολλά και με το ζόρι φτάσανε η μία 8η και η άλλη 10η σεζόν, ο Dexter που είναι και ένας πολύ ιδιάζων χαρακτήρας και που η ιστορία του έχει γίνει ήδη πολυυυυυυυ τραβηγμένη, αντέχει 8 σεζόν χωρίς να γελοιοποιηθεί; Η φετινή καλή είναι, αλλά αν η επόμενη είναι έστω το ίδιο καλή με την φετινή, δεν το έχω σίγουρο ότι δεν θα τη βαρεθώ κάποια στιγμή. Είναι κρίμα που δεν τελειώνει στην ώρα του και πιθανόν να τελειώσει το δρόμο της ως μια ξεζουμισμένη και εκφυλισμένη πρώην αριστουργηματική σειρά. Νιώθω μια κούραση στο σκεπτικό ότι δε θα γίνει τίποτα το συγκλονιστικό στον χαρακτήρα για δυο χρόνια ακόμα. Όσον αφορά τη φετινή. Καλή είναι και βλέπεται ευχάριστα. Αλλά όχι για τους διθυράμβους που διαβάζω εδώ. Πρώτον, το αντίπαλο δέος του Dexter παρά τις gore σκηνές δεν με εμπνέει, ούτε με ενδιαφέρει. Το έχουμε ξαναδεί με τόσες παραλλαγές. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει ο ίδιος ο Dexter και η προσπάθειά του να ισορροπήσει (με διαφορά φάσης μιας σεζόν βεβαίως βεβαίως) από τα απανωτά σοκ παρά ο κατακαημένος Hanks και ο μαλθακός (μέχρι τώρα) μέντοράς του. Ο Λίνγκοου (έτσι δεν λεγόταν ως Trinity ήταν 10 κλάσεις πάνω από όσους βρέθηκαν απέναντι στον Dexter, ίσως και να έβαλε ψηλά τον πήχυ, ΟΚ. Αλλά φέτος με πιο πολύ ενδιαφέρον βλέπω το Homeland παρά το Dexter όπου πλέον δεν έχω καμία αγωνία - ξέρω ότι θα την βγάλει καθαρή για τουλάχιστον ένα-δυο χρόνια ακόμα, lol! Καλά το είπε κάποιος ότι θα τελειώσει όταν θα χει μεγαλώσει ο γιος του! EDIT: Ρε Γιάννη, δε φτάνει που σκεφτόμαστε τα ίδια, τα γράφουμε και μαζί; lol Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με την αναλυση σου φιλε konnak.Απλα ειχα ξενερωσει τοσο απο το νεο που δεν ειχα ορεξη για να το αναλυσω! Συμφωνω επισης με τον χρηστη που ειπε οτι ο χαρακτηρας του Dexter κανει κυκλους και εμενα με εχει κουρασει λιγο το ζητημα με τους νεκρους που συμβουλευουν τον Dexter,πως θα ξεφορτωθει τον dark passenger κτλ. To Homeland παντως δεν μπορει να αντικαταστησει μεχρι στιγμης επαξια ουτε το Dexter ουτε το Breaking Bad.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Φτου... ανάθεμα το εμπόριό μου... Σε λίγο θα μας βγάλουν και 24 επεισόδια / σεζόν Dexter. Πολύ ήθελα να δούμε του χρόνου την τελευταία σεζόν. Θα τους είχα συγχωρήσει και για την 5η (η μόνη που με κούρασε).
spyroskonst Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μου φαίνεται ότι παρακολουθώ ένα γνωστό μοτίβο, με σαφή τάση φέτος να αναπαράγει κάτι από τις δόξες της 4ης season. Και συγχρόνως καταφεύγει σε υπερβολές νέων διαστάσεων που οδηγούν σε σοκαριστικές μεν σκηνές, αλλά μη-ρεαλιστικές (για μένα). Επίσης ο Dex μου φαίνεται ότι κάνει κύκλους στην ψυχολογία του. Όχι μόνο δε βλέπω ουσιαστική πρόοδο, αλλά τον βλέπω να "μαθαίνει" τα ίδια μαθήματα, να αναρωτιέται τα ίδια πράγματα και να περνάει παρόμοιες κρίσεις... Επίσης, πέρα από προφανώς αναλώσιμες νέες εισόδους στο cast, δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στους νέους χαρακτήρες. (κάποιοι μάλιστα είναι εντελώς μονοδιάστατοι, και εξυπηρετούν το διεκπεραιωτικά απλά σενάριο). +1000 σωστότατος!
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Πιστευω πως η θεωρια συνεχιζει να υφισταται και μαλιστα με περισσοτερα στοιχεια... και επισης Butt--fuck-ville!
vlachaquito Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ναι, συμφωνω οτι η θεωρια ειναι κατι παραπανω απο πιθανη. αν και με προβληματιζει το γεγονος οτι ο ιδιος ο hanks σκοτωσε την αδερφη του, μια και φαινοταν παρα πολυ αγαπημενοι, καμια σχεση με την σχεση dexter-deborah. Ειναι η ιδεα μου η δυο επεισοδια τωρα εχει ξεφουσκωσει λιγο?? παιρνει φορα για το τελος??? Επισης περιμενα οτι στον θα εδιναν μεγαλυτερη βαρυτητα στον επομενο φονο του DDK, ενω τον παρουσιασαν σαν εναν οποιοδηποτε φονο. καμια σχεση με την σκηνοθεσια και την παρουσιαση σε ολους τους προηγουμενους.. Καποιες αλλες παρατηρησεις: 1) παλι μας δειχνει πολυ τον intern του μαζουκα. για να δουμε θα ειναι κανεις ασχετος η μπα?? 2) η αδερφη του Bastita Κατα την γνωμη μου θα ειναι αυτη που θα ανακαλυψει τον Dexter πρωτη.. mark my words. 3) Ποιον πηρε αραγε τηλεφωνο η Laguerta?? γιατι κατι μου λεει οτι αυτη η ιστορια δεν εχει κλεισει, αλλα θα γινει ψιλοχαμος??
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 κΑλο το σημερινο?Να τα λετε οσοι τα; βλεπετε να γουσταρουμε[μην ανοιγω σποιλερ].ΑΠλα να ξερω τι να περιμενω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα