Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Πρώτον, είναι αγγλίδα, άρα δεν υπάρχει sorry, αλλά pardon my tits, το οποίο το κάνει και πιο αστείο. Δεύτερον, ναι καλά, για να γελάσεις το έβλεπες ξανά και ξανά, ε; Ατιμούλη! Τρίτον, δε νομίζω να βλέπουν πολλοί κάτω των 18 Dexter. Και αν βλέπουν, δε νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι να διαβάσουν το σχόλιό σου.
salliara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 καλα αυτη η αγγλιδα .. και η Ντεμπ μετα την ελεγε Miss pardon my tits
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εννοώ οτι και άλλη ηθοποιός να ήταν στην θέση της το ίδιο θα μου έκανε, γιατι το στόρυ ήταν τέτοιο. Κι όμως, όσο απίθανο κι αν φαίνεται (οι περισσότεροι έχουν την ίδια αίσθηση), το σημαντικότερο στοιχείο δεν είναι το στόρι, αλλά η ηθοποιός. Μια άλλη θα μπορούσε άνετα να σε κάνει να τη συμπαθήσεις και να σε ενδιαφέρει τι θα της συμβεί. Θυμάμαι κι εγώ όταν ήμουν μικρός, είχα σοκαριστεί όταν έμαθα ότι ο σκηνοθέτης και γενικά ο άνθρωπος για τον οποίο λέμε "η ταινία του" δεν είναι ο σεναριογράφος, μιας και θεωρούσα ότι το σενάριο κάνει την ταινία. Άμα τύχει ποτέ να ετοιμάσεις θεατρική παράσταση ή να δεις την ίδια παράσταση από διαφορετικούς ταλαντούχους ηθοποιούς - σκηνοθέτες, θα διαπιστώσεις πόσο μικρή σημασία έχει το σενάριο. Ιδιαίτερα για τα συναισθήματα που αναπτύσσονται. Εδώ πιο πολύ μας ενδιέφερε ο Trinity, που υποτίθεται ότι ήταν και ο κακός της υπόθεσης.
benign Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Οπως ειπε η Σαλιαρα καποια πραγματα στην αξιολογηση μιας σειρας ειναι υποκειμενικα. Σεναριακα για μενα ο φονος της Rita απο τον Trinity ειναι λαθος για πολλους λογους.Πρωτον σαν προσωπικοτητα ειναι πολυ δυσκολο να αντικατασταθει σαν μια γυναικα που να στηριζεται ερωτικα ο Dexter.Ηταν σημαντικος χαρακτηρας στην πλοκη απο την πρωτη σεζον,ηταν πολυ αγαπητη στους fan της σειρας,οι οποιοι αντεδρασαν ασχημα στην αποφαση των σεναριογραφων να την βγαλουν εκτος.Τελος σαν ηθοποιος ηταν πολυ χαρισματικη και εμπειρη και ειχε δεσει σαν χημεια και με τον Dexter αλλα και με τους μικρους ηθοποιους που υποδυονται τα παιδια της.Προσωπικα,το θεωρω μεγα σεναριακο σφαλμα και το αποδιδω στην εμμονη των σεναριογραφων με την περιπτωση του Dexter που ειχε παρομοια εμπειρια οταν ηταν παιδακι.Αλλα αποδυναμωσαν πολυ την πλοκη και την δυναμικη εξελιξης της σειρας,οπως φανηκε με την ελλειπη παρουσια της ηθοποιου που υποδυοταν την Stiles. Η μονη ηθοποιος που ηταν πραγματικα ισχυρη παρουσια στην σειρα απο τους guest stars ηταν η Αγγλιδα που ειναι γνωστη και απο αλλες σειρες και ειναι ηθοποιαρα.
gavros10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 δεν ειπα οτι δεν βλεπουν και πιο μικροι dexter οπως εγω (17) αλλα το σχολιο που εκανα για τα μικρα βυζια ηταν λιγο λεπτο manuel χαχαχαχαχααχχααχ πως με καταλαβες;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Η μονη ηθοποιος που ηταν πραγματικα ισχυρη παρουσια στην σειρα απο τους guest stars ηταν η Αγγλιδα που ειναι γνωστη και απο αλλες σειρες και ειναι ηθοποιαρα. Συμπεριλαμβάνεις σε αυτό τον Trinity;! Είπαμε, υποκειμενικότητα, αλλά όχι κι έτσι! Όσον αφορά τα υπόλοιπα, και μόνο για αυτό που μας άφησε η σειρά με αυτό το φινάλε, άξιζε τον κόπο. Υποπτεύομαι ότι έγινε και για έναν άλλο λόγο: για να βγάλουν τα παιδιά από τη σειρά (πιθανώς για ειδικούς λόγους).
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Οπως ειπε η Σαλιαρα καποια πραγματα στην αξιολογηση μιας σειρας ειναι υποκειμενικα. Σεναριακα για μενα ο φονος της Rita απο τον Trinity ειναι λαθος για πολλους λογους.Πρωτον σαν προσωπικοτητα ειναι πολυ δυσκολο να αντικατασταθει σαν μια γυναικα που να στηριζεται ερωτικα ο Dexter.Ηταν σημαντικος χαρακτηρας στην πλοκη απο την πρωτη σεζον,ηταν πολυ αγαπητη στους fan της σειρας,οι οποιοι αντεδρασαν ασχημα στην αποφαση των σεναριογραφων να την βγαλουν εκτος.Τελος σαν ηθοποιος ηταν πολυ χαρισματικη και εμπειρη και ειχε δεσει σαν χημεια και με τον Dexter αλλα και με τους μικρους ηθοποιους που υποδυονται τα παιδια της.Προσωπικα,το θεωρω μεγα σεναριακο σφαλμα και το αποδιδω στην εμμονη των σεναριογραφων με την περιπτωση του Dexter που ειχε παρομοια εμπειρια οταν ηταν παιδακι.Αλλα αποδυναμωσαν πολυ την πλοκη και την δυναμικη εξελιξης της σειρας,οπως φανηκε με την ελλειπη παρουσια της ηθοποιου που υποδυοταν την Stiles.( Η μονη ηθοποιος που ηταν πραγματικα ισχυρη παρουσια στην σειρα απο τους guest stars ηταν η Αγγλιδα που ειναι γνωστη και απο αλλες σειρες και ειναι ηθοποιαρα. ο φονος της ριτας σε εβαζε σε σκεψειες σε αφηνε μακακα και λες τι στον π.... θα γινει στην επομενη σεζον; λες ενταξει θα ειναι epic season αλλα δεν ηταν. ο trinity εμενα δεν μου αρεσε ουτε σαν ανθρωπος. η ριτα απο το πρωτο επεισοδιο δεν μου αρεσε καθολου. ελεγα συνεχεια απο μεσα μου να την χωρισει την κακασχημη να τελειωνουμε. θυμαμαι και το επικο σχολιο του dexter: η ριτα ειναι οσο κατεστραμενος ειμαι και εγω. λεω ενταξει οτι ναναι. αλλα μετα που φτιαχνοτανε μου αρεσε και δεν ηθελα με κανεναν τροπο να φυγει απο την σειρα Συμπεριλαμβάνεις σε αυτό τον Trinity;! Είπαμε, υποκειμενικότητα, αλλά όχι κι έτσι! Όσον αφορά τα υπόλοιπα, και μόνο για αυτό που μας άφησε η σειρά με αυτό το φινάλε, άξιζε τον κόπο. Υποπτεύομαι ότι έγινε και για έναν άλλο λόγο: για να βγάλουν τα παιδιά από τη σειρά (πιθανώς για ειδικούς λόγους). δεν νομιζω να σκοτωσαν μια απο τις βασικοτερους ηθοποιους η οποια επαιξε μεγαλο ρολο στην εξελιξη του dexter απλα επειδη τα παιδια επρεπε να φυγουν μπορουσαν να το κανουν με 1002 τροπους. ηθελαν να μας σοκαρουν πιστευω και να μας δεξουν οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο
benign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ο ηθοποιος που εκανε τον Trinity ειναι εξαιρετικος και γνωστος,βετερανος Αμερικανος ηθοποιος.Τον εχω δει σε πολλες ταινιες και μου αρεσει αρκετα.Προσωπικη μου αποψη,επαιξε καλα τον ρολο γιατι ειναι σταθερη αξια,αλλα δεν του ταιριαζε το σεναριο.Επισης ο τροπος που τον σκοτωνει στο τελος o Dexter ειναι mega fail.Για ενα serial killer σαν τον Trinity περιμενα μια στιγμη δρασης πιο δυνατη οπως μια αμφιρροπη συγκρουση που στο τελος να επικρατει με δυσκολια ο Dexter. Δηλαδη νομιζω οτι αν και εδωσε πολλα με την ποιοτητα του σαν ηθοποιος,δεν μου αρεσε πολυ σαν Trinity δεν ταιριαζε τοσο το παρουσιαστικο του.O πατερας μου ηταν ηθοποιος και διδασκε στην Δραματικη καποτε μου ειχε πει οτι περα απο ταλεντο,πρεπει ενας ηθοποιος να ταιριαζει οπτικα για εναν ρολο αυτο που λενε στα Αγγλικα ''he must look the part''.
salliara Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ηταν απ τα καλυτερα σεζον φιναλε. μας αφησε εναν ολοκληρο χρονο να συζηταμε στα φορουμ και στον καφε ποτε προλαβε ο τρινιτυ να την φαει και με ποια σειρα εγιναν τα γεγονοτα και λοιπα και λοιπα! respect τουλαχιστον σε αυτο!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ε, άμα θα έφευγε που θα έφευγε, γιατί να μην το κάνουν και εντυπωσιακό; Αυτό εννοούσα. Τέλος πάντων, όπως και να 'χει, ήταν σπάνια τηλεοπτική εμπειρία, οπότε έτσι κι αλλιώς δε χρειάζονται άλλες δικαιολογίες. Νομίζω ότι δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη σκηνή. ΥΓ. Βλέπω πάντως τα κριτήρια σου έχουν βάθος: "η μια έδειξε βυζί, πολύ τη συμπάθησα. Η άλλη άρχισε να βάφεται οπότε ήθελα να μείνει" κτλ. Χεχε.
benign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 H Julie Benz ανεφερε σε συνεντευξη της οτι την ειδοποιησαν λιγο πριν γυριστει το τελευταιο επεισοδιο οτι θα πεθαινε ο χαρακτηρας της ,και πως το γεγονος την σοκαρισε.Για μενα καποιος σκηνοθετης το επαιξε πολυ την προηγουμενη μερα της αποφασης(το βιολι του) η μπορει να ηθελαν να προμοταρουν την γκομενιτσα που επαιζε την Stiles.Ισως ο σεναριογραφος?(Γινονται και αυτα ως γνωστον στην show biz.)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 O πατερας μου ηταν ηθοποιος και διδασκε στην Δραματικη καποτε μου ειχε πει οτι περα απο ταλεντο,πρεπει ενας ηθοποιος να ταιριαζει οπτικα για εναν ρολο αυτο που λενε στα Αγγλικα ''he must look the part''. Πες το αυτό σε τόσους κορυφαίους Βρετανούς ηθοποιούς, όπως ο Alec Guinness. Απλά ένα δείγμα. Έχει κι άλλα, όπως: και φυσικά: H Julie Benz ανεφερε σε συνεντευξη της οτι την ειδοποιησαν λιγο πριν γυριστει το τελευταιο επεισοδιο οτι θα πεθαινε ο χαρακτηρας της ,και πως το γεγονος την σοκαρισε.Για μενα καποιος σκηνοθετης το επαιξε πολυ την προηγουμενη μερα της αποφασης(το βιολι του) η μπορει να ηθελαν να προμοταρουν την γκομενιτσα που επαιζε την Stiles.Ισως ο σεναριογραφος?(Γινονται και αυτα ως γνωστον στην show biz.) Κοίτα, καταλαβαίνω ότι δε σου άρεσε η απόφαση, αλλά δεν έχει νόημα να χαρακτηρίζεις αυτόν που το αποφάσισε, τη στιγμή που ξετρελάθηκαν οι περισσότεροι από όσους είδαν τη σειρά. Το κάνεις να ακούγεται λες και έκανε γκάφα που χάρισε σε τόσους ανθρώπους κάτι μοναδικό. Κρίμα που δεν είσαι ανάμεσα σε αυτούς, αλλά δεν βγάζει νόημα αυτό που κάνεις.
benign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Σορρυ Manuel αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι θελεις να μου πεις.(Με τις φωτο εννοω.) Σε πληροφορω οτι η μεγαλυτερη πλειοψηφια των fan της σειρας δεν συμφωνησαν που εφυγε η Benz.Απο κει και μετα ειναι θεμα καθαρα προσωπικο,για μενα ηταν γκαφα που αποδυναμωσε την σειρα.Τις εννοεις ''αυτο που προσπαθω να κανω''?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αν εννοείς το παράδειγμα με τον Guinness, προφανώς εννοώ ότι πολλοί ηθοποιοί έπαιξαν ρόλους που απαιτούσαν εντελώς διαφορετική εξωτερική εμφάνιση και τα κατάφεραν μια χαρά.
benign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αν εννοείς το παράδειγμα με τον Guinness, προφανώς εννοώ ότι πολλοί ηθοποιοί έπαιξαν ρόλους που απαιτούσαν εντελώς διαφορετική εξωτερική εμφάνιση και τα κατάφεραν μια χαρά. Ηθοποιοι σαν τον Guiness που ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους ηθοποιους που υπηρξαν ποτε,αποτελουν εξαιρεση.Σε τετοιο επιπεδο ,ενας ηθοποιος μπορει να παιξει σχεδον ολους τους ρολους.Αλλα ακομη και αυτον να εισαι σιγουρος,για καποιους ρολους δεν τον διαλεξαν,αλλα προτιμησαν καποιον αλλο μεγαλο Βρεττανο ηθοποιο να παιξει ενα αλλο ρολο. Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος περιμενα μια πιο δυναμικη φυσιογνωμια με πιο αδρα σκληρα χαρακτηριστικα για τον Trinity απο οτι ο ηθοποιος που τον ενσαρκωνε.Μια πιο σκατοφατσα ας πουμε,πιο αγριο τυπο φυσιογνωμικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα