Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Manuel. Απλά να πω πως εδώ και μήνες έχω να μπω σε τόπικ σειράς όπου δεν έχω δει μέχρι και το τελευταίο επ. Safe guard

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Manuel. Απλά να πω πως εδώ και μήνες έχω να μπω σε τόπικ σειράς όπου δεν έχω δει μέχρι και το τελευταίο επ. Safe guard

ετσι ειναι το σωστο τι να μπεις αν δεν εχεις δει το επ.????

Δημοσ.

ετσι ειναι το σωστο τι να μπεις αν δεν εχεις δει το επ.????

Το σωστό είναι να κρύβεται οτιδήποτε έχει σχέση με την φετινή χρονιά. Απλά επειδή δεν γίνεται αυτό, δεν μπαίνουμε...

Δημοσ.

Το σωστό είναι να κρύβεται οτιδήποτε έχει σχέση με την φετινή χρονιά. Απλά επειδή δεν γίνεται αυτό, δεν μπαίνουμε...

το σωστο ειναι μα μιλαμε για την φετινη χρονια λολ αλλιως γιατι να μπω στο θεμα?

• Moderators
Δημοσ.

O λόγος που δημιουργούνται αυτά τα topic είναι για να μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα για γεγονότα περασμένων season, αλλά με spoilers για ΟΛΑ τα γεγονότα της τρέχουσας (και ιδανικά με διπλό spoiler και προειδοποίηση για teasers/sneak peeks από επόμενα επεισόδια).

Όσον αφορά το γιατί να μπει κάποιος στο θέμα:

1) Θέλει να συζητήσει για προηγούμενο επεισόδιο της season (δεν βλέπουμε όλοι με τους ίδιους ρυθμούς και το ίδιο γρήγορα τα επεισόδια)

2) Θέλει να πάρει μια γενική εικόνα για τις γνώμες για κάποιο επεισόδιο (ένα "το επεισόδιο ήταν καλό / ήταν απαράδεκτο" και μια γενική γνώμη συνήθως μπορούν να μπουν εκτός spoiler με ασφάλεια).

3) Υποθέτει ότι ο κανόνας που υπαγορεύει ο τίτλος του topic, έχει ακολουθηθεί από όλα τα μέλη που συμμετέχουν στη συζήτηση, οπότε μπορεί με ασφάλεια να συζητήσει για θέματα που προέκυψαν σε περασμένες season.

Δημοσ.

Μπορει ο αλλος να μπαινει να διαβασει μονο ενα "καλο/κακο το επεισοδιο"

Μπορει να θελει να πεταξει μια ιδεα και ξεχασε πως βγηκε νεο επεισοδιο

Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι δεν ειναι σωστο επειδη βαριομαστε να πατησουμε το σχετικο ταγκ ή επειδη βαριομαστε να γραψουμε

να τρωει τα μουτρα του ο συνφορουμιτης μας

Παει και τελειωσε, ειναι κανονας του φορουμ και οφειλουμε να τον σεβομαστε

Δημοσ.

μια χαζή ερώτηση και μην γελάσετε plz.

Πού στο καλό βρίσκεται το κουμπί "spoiler"???

Εγώ όταν είναι να γράψω κάτι σε spoiler το γράφω με το χέρι, δηλ [ spoiler ] και το κλείνω με τον ίδιο τρόπο [/ spoiler ] και είναι κάπως βαρετό να το γράφω συνέχεια.

• Moderators
Δημοσ.

SPOILER episode 7

Ωραιο easter egg!

14bte8.png

ΠΡΟΓΝΩΣΗ!Δεν το εχω διαβασει πουθενα το επομενο, ΜΗΝ το ανοιξετε εαν δεν θελετε να διαβασετε καποιο πιθανο σεναριο.

Σχετικα με τον DDK, εχει παρατηρησει κανεις τις ομοιοτητες του με το Dexter?Ειμαστε σιγουροι πως ο προφεσορας ζει...?

Ps Ολα τα παραπανω δεν ειναι δικες μου παρατηρησεις, αλλα της Emiliemrgreen.png

Εγω κοιμομουν τον υπνο του δικαιουtongue.gif

Δημοσ.

Gi0 με ξενέρωσες απίστευτα. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να έχεις δίκιο όσον αφορά τον προφέσορα (κάτι που αν αληθεύει θα κάνει ακόμη πιο γαμάτη τη σεζόν).

Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να το βάλεις σε μεγαλύτερο spoiler με προειδοποίηση απ' έξω.

Κατά τα άλλα, ένα ακόμη πολύ καλό επεισόδιο. Η σεζόν πάει πολύ καλά.

Δημοσ.

μολις ειδα την σκηνη μου ρθε αμεσως στο μυαλο η γνωστη

φωτο/πινακας δεν ξερω τι σκατα ειναι. Αλλα το κονε με το ολο στορυ ποιο ειναι?

• Moderators
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να το βάλεις σε μεγαλύτερο spoiler με προειδοποίηση απ' έξω.

Σεβαστη η γνωμη σου, το εβαλα σε 2ο spoiler σε περιπτωση που δεν θελει να διαβασει ουτε αυτο καποιος. Κατα τ αλλα οπως λεω, μιλαμε για μια ακομα καθαρη υποθεση/παρατηρηση η οποια δεν εχω ιδεα εαν "παιζει".

μολις ειδα την σκηνη μου ρθε αμεσως στο μυαλο η γνωστη

φωτο/πινακας δεν ξερω τι σκατα ειναι. Αλλα το κονε με το ολο στορυ ποιο ειναι?

Νο idea, μαλλον σατιριζει (..ή δινει αλλο νοημα?) το

"The woman is dressed in a colonial print apron mimicking 19th century Americana and the couple are in the traditional roles of men and women, the man's pitchfork symbolizing hard labor, and the flowers over the woman's right shoulder suggesting domesticity." που αναφερει και η Wikipedia. Στο τελος του αρθρου εχει προστεθει και το καταλληλο edit.

Δημοσ.

SPOILER episode 7

Ωραιο easter egg!

spoiler]

American Gothic by Grant Wood

american-gothic.jpg

ΠΡΟΓΝΩΣΗ!Δεν το εχω διαβασει πουθενα το επομενο, ΜΗΝ το ανοιξετε εαν δεν θελετε να διαβασετε καποιο πιθανο σεναριο.

Σχετικα με τον DDK, εχει παρατηρησει κανεις τις ομοιοτητες του με το Dexter?Ειμαστε σιγουροι πως ο προφεσορας ζει...?

Ps Ολα τα παραπανω δεν ειναι δικες μου παρατηρησεις, αλλα της Emiliemrgreen.png

Εγω κοιμομουν τον υπνο του δικαιουtongue.gif

Κοιμόσουν ιερόσυλε?? :P

Χαχα και εγώ το παρατήρησα το egg, μεπιασε ενα νευρικό εκείνη την ώρα.

Κατα τα αλλα,

Μπορούσα και να ορκιστώ ότι το είχα σκεφτεί/γράψει αυτό που έβαλες σαν πρόγνωση μετά το τέλος του προηγούμενου (ίσως προ προηγούμενο) επεισοδίου... Ψάχνω όμως τώρα και δεν το βρίσκω.... Μήπως το ανέφερα αλλού τελικά.

Πάντως ναι, συμφώνω και εγω με την Emilie... Κάτι τέτοιο παίζει.

Ο Olmos είναι ο Brian του πιστεύω

Δημοσ.

Σεβαστη η γνωμη σου, το εβαλα σε 2ο spoiler σε περιπτωση που δεν θελει να διαβασει ουτε αυτο καποιος. Κατα τ αλλα οπως λεω, μιλαμε για μια ακομα καθαρη υποθεση/παρατηρηση η οποια δεν εχω ιδεα εαν "παιζει".

Το καταλαβαίνω, αλλά παρατηρώντας τη σκηνοθεσία και τον τρόπο που αντιδρούν οι χαρακτήρες, όπως είπα το βρίσκω πολύ πιθανό σενάριο.

Δεν ξέρω για άλλους, αλλά εγώ θα προτιμούσα να μην το είχα διαβάσει. No hard feelings though. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...