spyroskonst Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Λατρεμένη μου σεζόν ήταν με διαφορά η 3η, κυρίως εκεί που ο Ντέξτερ "βγήκε απο τα ρούχα του" σε κάποια φάση (έστω κι αν αυτό ήταν στην φαντασία του). Επίσης το πώς ξεφορτώθηκε τον επίδοξο δολοφόνο του ήταν κάτι απίστευτο, ειδικά για σειρά.Την ξεζούμισα σε 5 μέρες γιατί δεν μπορούσα να την αφήσω δευτερόλεπτο. Η τωρινή αν και μέτρια για εμένα προς το παρών, με κρατάει γιατί έχει ραγδαίες εξελίξεις που δεν τις περίμενα. Παραδόξως όμως έχει πολλές filler σκηνές (όπως αναφέρθηκε και απο άλλον φίλο), παντελώς ανούσιες για να γεμίσουν μόνο το επεισόδιο.
timoboll Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια πραγματικα κανενας δεν λεει για την 2η σεζον που ειναι η καλυτερη....... ειχε τρομερη αγωνια τρομερη πλοκη και γενικα μακραν η καλυτερη
Genatos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Για μενα ειναι η πρωτη γιατι ηταν μεγαλο το σοκ που εδωσε η σειρα, ομως αυτο δηλαδη οτι ο καθενας εχει και αλλη "καλυτερη" σεζον λεει πολλα για την ποιοτητα του Ντεξ.. Μακαρι να συνεχισει σε υψηλα επιπεδα!
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 but wait. έχει κανείς για καλύτερη season του Dexter την 3η ή την 5η;
john1987 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 2η και 4η μακραν οι καλυτερες! Δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη,παντως οι ανατροπες και η αγωνια που ειχε η 2η δεν υπηρχαν!Φυσικα το φιναλε της 4ης ηταν πιο συγκλονιστικο. Η 3η και η περσινη οι πιο μετριες.
timoboll Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 2η και 4η μακραν οι καλυτερες! Δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη,παντως οι ανατροπες και η αγωνια που ειχε η 2η δεν υπηρχαν!Φυσικα το φιναλε της 4ης ηταν πιο συγκλονιστικο. Η 3η και η περσινη οι πιο μετριες. ετσι παει
Yponomeftis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνώ με τον John.Για μένα η δεύτερη season με διαφορά είναι η καλύτερη.Απίστευτη πλοκή και αγωνία,και ο Doakes πόσο badass.Καμία σχέση με τον χλέμπουρα τον Quinn.Μετά η πρώτη φυσικά,μετά η τέταρτη,η τρίτη και τέλος η πέμπτη.Η 6η μπορώ να πω το πάει πολύ καλά αφού έκοψε τα πολύ αισθηματικά που είχε η πέμπτη.Δεν πάνε καθόλου στο Dexter αυτά.Αν συνεχίσει η 6η έτσι νομίζω θα πάρει μια θέση στην τριάδα.Πολλά μπράβο στους σεναριογράφους,που έχουν καταφέρει να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τώρα.
devil-ji Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Απο τα καλυτερα επεισοδια το 6... Μου θυμισε το μαιντφακ που επαθα με το τελευταιο της 4ης σεζον...
anthony_88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Το επεισοδιο ηταν ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας και ισως το καλυτερο μεχρι στιγμης φετος απο οποιαδηποτε σειρα. Δεν εχω λογια να περιγραψω την ερμηνεια του Χολ, ο οποιος απελευθερωσε ενα τερας σε κοινη θεα. Δε σεβαστηκε ουτε την επιθυμια του Μπραδερ Σαμ, σκοτωσε καταπατωντας το dont get caught και φαινεται να βυθιζεται σε πολυ dark μονοπατια, ακομα και για τα δεδομενα του. Για τον Μπραδερ Σαμ τι να πω; RIP με κεφαλαια γραμματα, ενας απο τους πιο μοναδικους γκεστ των τελευταιων χρονων της τηλεορασης μας αφηνει νωρις.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εξαιρετικο,και δεν ξερω αν ειδατε το τραιλερ του επομενου..Αλλα αν το ειδατε ,μιλαμε....
Genatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ειμαστε στα μισα και εχει ανοικτα θεματα παντου ομως.. Αμαν ποια με αυτον τον Κουιν...τοσο πολυ αγαπησε πια?
Pitzimpitzidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 δεν το βρηκα και τοσο καλο, ουτε καν στα καλυτερα φετινα κρατω μικρο καλαθι για την παρουσια του αδερφου του, μπορει ναναι απλα ενα τρικακι που δεν θα βοηθησει στη συνεχεια αλλα περιμενω να δω πως θα εξελιχτει και βασικα η ιστορια με τον μπραδερ Σαμ δεν εξελιχτηκε τελικα , τον εφαγαν τον χαρακτηρα πολυ νωρις και η ιστορια με τον γιο Χανκς δεν ειχε και καμια σοβαρη εξελιξη γιατι ενθουσιαστηκατε τοσο πολυ;
anthony_88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 καλα ο Κουιν πλεον ειναι φαιδρος. Εγω ενθουσιαστηκα γιατι ειδα δημιουργικοτητα απο το σεναριο και παρα πολυ καλες ερμηνειες. Θα μου πεις, συνηθισμενα πραγματα για Ντεξτερ. Ενταξει, λιγο η τελευταια στιγμη της τελευταιας σκηνης, λιγο η ψυχολογικη φορτιση με τον Μπραδερ Σαμ, λιγο τα προβληματα της Ντεμπ που την αφησαν μονη της και τον Ντεξ χωρις αλλοθι, οσο να ναι σε τσιτωνουν ενοψει της συνεχειας. Και ολα αυτα ενω το στορυ με τον Doomsday δεν προχωρησε οπως ειπες σχεδον καθολου. Δηλαδη, τι εχει να γινει στα επομενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα