anthony_88 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Βασικα αυτο που καποτε πρεπει να γινει, ειναι να μαθει η Ντεμπ για τον Ντεξ...
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 2 σενάρια έχω στο μυαλο μου: 1. Ο Ντεξ να αυτοκτονει και να έχει τον Χαρισον κάπου κοντα του, κανεις δεν μαθαίνει τιποτα.. 2. Μαθαινουν λίγοι το μυστικό του και τον αποδεχονται π.χ. ο μαυρουλης παπας
Kasrith Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Βασικα αυτο που καποτε πρεπει να γινει, ειναι να μαθει η Ντεμπ για τον Ντεξ... Χάσαν την ευκαιρία πέρσυ...
anthony_88 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Οντως και την εχασαν με τραγικο τροπο. Θα εδινε και το κατι παραπανω σε μια κατα τα αλλα μετρια για τα δεδομενα του Ντεξτερ σεζον. Βασικα, ισως το κρατανε για κλιφχανγκερ προτελευταιου επεισοδιου σεζον, πιθανοτατα της τελευταιας.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Καλα τι ηλιθιοι ειναι αυτοι ρε? Γιατι σκοτωσαν τον Brother Sam? Ο χαρακτηρας αυτος ηταν γαματος και ειχε πολυ καλη χημεια με τον Dexter. Δεν τους καταλαβαινω ωρες ωρες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Καλα τι ηλιθιοι ειναι αυτοι ρε? Γιατι σκοτωσαν τον Brother Sam? Ο χαρακτηρας αυτος ηταν γαματος και ειχε πολυ καλη χημεια με τον Dexter. Δεν τους καταλαβαινω ωρες ωρες. Spoiler ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ επεισοδιο απο το trailer του, σχετικα με το συγκεκριμενο που λες Φαινεται να ειναι στο νοσοκομειο οποτε υποθετω πως δεν πεθανε..
spyroskonst Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Επιτέλους τι ωραία που τελείωσε το επεισόδιο! Πόσο χάρηκα που επιτέλους η σειρά "ξεφορτώθηκε" τον brother Sam. Ξέρω ότι διαφωνείτε πολλοί μαζί μου, αλλά δεν τον άντεχα τον τύπο. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ήταν "ο θεός μεθ ημών". Τώρα θα μπορέσω να ευχαριστηθώ πλήρως την 6η σεζόν
Kasrith Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Επιτέλους τι ωραία που τελείωσε το επεισόδιο! Πόσο χάρηκα που επιτέλους η σειρά "ξεφορτώθηκε" τον brother Sam. Ξέρω ότι διαφωνείτε πολλοί μαζί μου, αλλά δεν τον άντεχα τον τύπο. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ήταν "ο θεός μεθ ημών". Τώρα θα μπορέσω να ευχαριστηθώ πλήρως την 6η σεζόν Μην ορκίζεσαι και όλας
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Τι λες ρε ο spyroskonst? Εισαι σοβαρος? Πως γενειν να μην σου αρεσει ο αδερφος Σαμ?
spyroskonst Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Τον βρίσκω απο τους πιο αδιάφορους χαρακτήρες που πέρασαν απο την σειρά (γνώμη μου πάντα έτσι?) Και δεν το λέω για να trollάρω. Ακόμη και η γυναίκα του Ντέξτερ μου ήταν πιο συμπαθής. Είναι ο πρώτος καλός χαρακτήρας που θέλω να πεθάνει/σκοτωθεί, με τον οποιοδήποτε τρόπο, αρκεί να μην τον δω σε άλλο επεισόδιο.
Genatos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μερικες φορες γινεται κουραστικος οντως...αλλα απο τους "φιλους" του Ντεξ δειχνει ο πιο ενδιαφερον..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Τον βρίσκω απο τους πιο αδιάφορους χαρακτήρες που πέρασαν απο την σειρά (γνώμη μου πάντα έτσι?) Και δεν το λέω για να trollάρω. Ακόμη και η γυναίκα του Ντέξτερ μου ήταν πιο συμπαθής. Είναι ο πρώτος καλός χαρακτήρας που θέλω να πεθάνει/σκοτωθεί, με τον οποιοδήποτε τρόπο, αρκεί να μην τον δω σε άλλο επεισόδιο. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι τον παω πολυ εγω.
vlachaquito Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 απο τους αγαπημενους μου και εμενα ο σαμ. ως τωρα τουλαχιστον. αν καποιος πρεπει να μαθει την διπλη ζωη του ντεξ, αυτος ειναι ο πιο καταλληλος. σαν ενας ανθρωπος που εχει δει και τις δυο πλευρες του κοσμου, ειναι ο ιδανικος να "καταλαβει" τον ντεξτερ. το επεισοδιο παλι μου φανηκε ψιλοfiller.. μπορει να κανω και λαθος..
king2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Είδα μονομιας και τα 5 επεισόδια που έχουν βγει και μπορώ να πω ότι είναι ένα επίπεδο πάνω απο την τέταρτη που την θεωρώ top.Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να έχουμε ένα κορυφαίο τέλος όπως στην τέταρτη. Μέχρι το τρίτο επεισόδιο πίστευα ότι η ξανθιά γκόμενα θα παίξει τεράστιο ρόλο μέχρι το τέλος της σεζόν(πρώτον πήρε το χέρι απο τα στοιχεία του ice truck killer,δεύτερον ήθελε να μάθει τα πάντα για την υπόθεση τριάδα και για την υπόθεση της δεύτερης σεζόν που κατηγορήθηκε ο μάυρος).Ήθελα να καταλάβει απο το πουθενά ότι ο ντεξ έχει σχέση και με τις τρεις υποθέσεις και να τον κατηγορήσει κάπως.Κρίμα που ήθελε το χέρι για να το πουλήσει.Τέλος θέλω να δω που το πάει ο Γκέλαρ με το τέλος του κόσμου και τι μπορεί να γίνει(ούτε στη μέση της σεζόν δεν είμαστε ακόμα) στο τέλος.Έχουμε να δούμε πολλά απο αυτή τη σεζόν. Breaking Bad και Dexter σπέρνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα