john2gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω αφήσει comment τόσο καιρό γιατί πολύ απλά τα απολαμβάνω τα επεισόδια. Μια χαρά πάει η σεζόν, φτου φτου φτου
kuzko21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 τι κοριτσαρος που ειναι η Carpenter. η σεζον τα παει εξαρετικα. Υπαρχει κατι το διαφορετικο στον αερα. σπαστικα γιατι ηταν πολυ προβλεψιμο το οτι θα γινει μαλακια με την παγιδα τυπου jigsaw. μια ζωη η αμερικανα η μπατσινα να την κανει τη μαλακια.
Highlander Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Η σκηνές με τους 4 καβαλάρηδες και το θερμοκήπιο τα έσπασαν. Περιμένω αντίστοιχη συνέχεια.
john1987 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Παιδες δε βγηκε σημερα νεο επεισοδιο?Ακομα να το βρω σε μια σωστη μη hd εκδοση
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 "Ι erased any trace of the sale from the internet" Ωπα ρε μεγαλε 1
giorgospan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πολύ πολύ καλό το 5ο. Είχε μερικές εξαιρετικές σκηνές με αποκορύφωμα τη σκηνή στο μπαλκόνι του Dexter. Οι δύο ηθοποίοι έχουν εξαιρετική χημεία(ή απλά είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους που δεν το αποκλείω) και ο διάλογος τους ήταν εξαιρετικότατος. Από τις αγαπημένες μου μη-φονικές σκηνές της σειράς άνετα. Το τέλος δε με άφησε κόκκαλο αν και Από τα previews που δεν πρόλαβα να κλείσω μου φαίνεται πώς δεν πέθανε O νέος intern αν είναι απλά ένας χαρακτήρες για να δίνει χρόνο στο Masuka θα με ξενερώσει. Δε γίνεται να εξαφανίστηκε έτσι η ξανθια, ντροπή. Πάντως πολύ χαίρομαι με τη σειρά που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο στην 6η της σεζόν. Μπράβο και πάλι.
anthony_88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Οπως ακριβως τα λεει ο φιλος Γιωργος. Επισης, να πω οτι ο Μπραδερ Σαμ ειναι απο τους καλυτερους χαρακτηρες που εχει περασει απο σειρα τα τελευταια 2-3 χρονια και ο Μος Ντεφ παιζει εξαιρετικα.
timoboll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια μονο εγω πιστευω οτι ο χανκς παιζει καλα τον ρολο του? τεσπα η σεζον παει γαματα
anthony_88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ουτε εγω εχω προβλημα με την ερμηνεια του Χανκς.
Kasrith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια μονο εγω πιστευω οτι ο χανκς παιζει καλα τον ρολο του? τεσπα η σεζον παει γαματα Δεν έχουμε πρόβλημα με την ερμηνεία του, με ην σκατοφατσα του έχουμε πρόβλημα Ο ρόλος του ταιριάζει γάντι νομίζω..
giorgospan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Οπως ακριβως τα λεει ο φιλος Γιωργος. Επισης, να πω οτι ο Μπραδερ Σαμ ειναι απο τους καλυτερους χαρακτηρες που εχει περασει απο σειρα τα τελευταια 2-3 χρονια και ο Μος Ντεφ παιζει εξαιρετικα. Άνετα.
john1987 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχουμε πρόβλημα με την ερμηνεία του, με ην σκατοφατσα του έχουμε πρόβλημα Ο ρόλος του ταιριάζει γάντι νομίζω.. Συμφωνω! Βεβαια εχω μια αντιρρηση για το ρολο,διοτι αντε να βρεις dark side στην βλακοφατσα του Hanks!
Kasrith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ε γιαυτό τον άφησε ντε, δεν έχει κάνει τίποτα ο σκατοφλωρος
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 H Σειρα φτανει απο τωρα στην κορυφωση της[αλλες φορες περιμεναμε τα 3 τελευταια επισοδεια].Εξαιρετικη σεζον για εμενα ,σαφως καλυτερη απο την προηγουμενη.Το θεμα ειναι οτι καποτε πρεπει να την τελειωσουν,πλεον καθε σεζον εχουμε ντεξτερ vs serial killer.Καποτε πρεπει να αρχιζουν να ψαχνουν τον ντεξ οπως στην πρωτη σεζον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα