Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο μηχανικός αυτοκινήτων, που είναι ο νέος "φίλος" του Ντεξτερ είναι ενδιαφέρων χαρακτήρας.

Διαφωνώ. Σήμερα έβλεπα το 5ο επεισόδιο και σκεφτόμουν πόσο χαζός & κολλημένος χαρακτήρας είναι.

Δεν γίνεται να έχω τον γιο μου στο χειρουργείο & ο τύπος να μου λέει που μπήκε φυλακή εξαιτίας του πατέρα του & να μου κάνει κήρυγμα για τον Θεό, πάλι! Θα τον είχα hellστείλει απο κει που'ρθε <_<

Δημοσ.

Διαφωνώ. Σήμερα έβλεπα το 5ο επεισόδιο και σκεφτόμουν πόσο χαζός & κολλημένος χαρακτήρας είναι.

Δεν γίνεται να έχω τον γιο μου στο χειρουργείο & ο τύπος να μου λέει που μπήκε φυλακή εξαιτίας του πατέρα του & να μου κάνει κήρυγμα για τον Θεό, πάλι! Θα τον είχα hellστείλει απο κει που'ρθε <_<

αλλο ενδιαφερων κι αλλο ευφυης.

Δημοσ.

πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι ένας χαρακτήρας που όλες του οι ατάκες έχουν την ίδια αναφορά σε οτιδήποτε κι αν γίνεται γύρω του?

Όταν τον ανέκριναν, έκανε κήρυγμα.

Στην παραλία που ήταν με τον γιό του ο Ντέξτερ, έκατσε δίπλα του και έκανε κήρυγμα.

Στο συνεργείο, έκανε πάλι κήρυγμα.

Στο χειρουργείο πάλι κήρυγμα.

Έλεος δηλαδή, και είμαστε ακόμα στο 5ο επεισόδιο!

Δημοσ.

πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι ένας χαρακτήρας που όλες του οι ατάκες έχουν την ίδια αναφορά σε οτιδήποτε κι αν γίνεται γύρω του?

Όταν τον ανέκριναν, έκανε κήρυγμα.

Στην παραλία που ήταν με τον γιό του ο Ντέξτερ, έκατσε δίπλα του και έκανε κήρυγμα.

Στο συνεργείο, έκανε πάλι κήρυγμα.

Στο χειρουργείο πάλι κήρυγμα.

Έλεος δηλαδή, και είμαστε ακόμα στο 5ο επεισόδιο!

Preacher είναι, αυτό είναι το επαγγελμά του και αυτός είναι ο ρόλος του... Φυσιολογικότατο, και μέχρι στιγμής όχι μονο δεν έχω βαρεθεί αλλα γουστάρω όποτε βλέπουμε σκηνές του Mos.

Δημοσ.

Ε ένταξη άλλο το κεντρικό ρομάντζο κι άλλο τα έξτρα ανούσια. Εκείνο χρειαζόταν, 4 χρόνια εξέλιξής οφείλουμε σ'εκείνο

android.png

Σταντε, ομως μην ξεχναμε ποσο διαβαζαμε τοσο καιρο για την Ριτα και το ποσο σπασ@@ ηταν

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι θα τον σκοτωσει τον καινουργιο φιλο του ο dexter οπως εκανε και με τους προηγουμενους

Δεν παίζει (με τα τωρινά δεδομένα πάντα).

Δημοσ.

μην το λες γιατί κι εγώ για μακαρίτη τον κόβω.

Όλοι (μα όλοι) που έμπλεξαν μαζί του βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα. Και μερικοί που έφυγαν, επέστρεψαν στη σειρά για να φύγουν απο τον μάταιο τούτο κόσμο. Μόνο η κοπέλα απο την περσυνή σεζόν την γλύτωσε. χαχαχα...

Δημοσ.

Ακριβώς, η περσυνή την γλύτωσε... Έχουμε μια εξέλιξη στον χαρακτήρα του Dexter, είναι πια ικανός να έχει φιλίες και να σκέφτεται λίγο ποιο "ανθρώπινα". Εάν δεν του δώσει λόγο, που προφανώς ο χαρακτήρας του δεν είναι πια τέτοιος για να του δώσει αφορμή, δεν πρόκειται να καταλήξει στην ζελατίνα. Ο Dex εξάλλου ποτέ δεν σκότωνε χωρίς λόγο...

Είναι εκεί και στέκεται μαζί του στα δύσκολα.

Όπως προείπα, δεν παίζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...