Kasrith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Για το ξανθό κάτι μου λέει ότι δε μας έχουν δείξει όλη την ιστορία αλλά αν είναι μόνο αυτό όντως θα είναι ξενέρα. Καλά και εγώ δεν νομίζω να τελείωσε η ιστορία, απλά εντάξη που μπορούν να το πάνε να την μπλέξουν... Αν τα κρατούσε για συλλογή, η αν έπαιζε κανα ρόλο στο horsemen θα μπορούσαν να το πάνε κάπου, αλλα να τα πουλάει online... Mαλακία...
tzinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ναι η σειρα εχει κανει μια ευχαριστη εκπληξη και αν και ακολουθει το γνωστο μοτιβο, μοιαζει να ξαναγυρνα σε πολυ καλο επιπεδο και σε κανει να απορεις τι σκατα πινανε οι σεναριογραφοι περισυ και κοντεψε να την ξεφτιλησουν. Μακαρι να συνεχισει ετσι, αλλα να παμε και λιγο forward στο ολο ντεξ στορυ, μην καταντησει σαν το southpark που το παρεακι παει δημοτικο για 15 σεζον λολ
gchris7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Πιο ακριβώς είναι το Ντεξ στορυ? Νομίζω δεν υπάρχει πλέον και απλά ανακυκλώνεται. Το μόνο που μένει είναι να μάθουν όλοι ποιος είναι, κάτι το οποίο αν και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρων, δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται λίγο πριν το φινάλε της σειράς. Απ' ότι λένε θα πάει και για 7η σεζόν? Καλά κρασιά...
john1987 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μονο σε μενα φαινεται λιγο βλακωδες το θρησκευτικο στορυ οχι οσον αφορα στο Dexter αλλα στον Hanks και τον αλλον? Επισης ποσο βλακοφατσα εισαι ρε Hanks,λυπησου μας
tzinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 εκει που χανει το χριστιανοστορυ ειναι οτι μεχρι τωρα γινονται κινησεις εντυπωσιασμου και δεν εχει δοθει κανενα μπαγκραουντ για τους χαρακτηρες και αυτα που πιστευουν. Ενταξει δεν λεω γι αυτα που ακολουθουνε απο την βιβλο, αυτα τα μαθαινουμε σιγα σιγα και μεσα απο το αστυνομικο τμημα, θελει λιγο ποιο αναπτυξη στους ιδιους τους χαρακτηρες και πως καταληξαν σε τοσο ακραιο σημειο. το ποσο τυφλα ακολουθει ο χανκς και ποσο φανατιλα ειναι ο αλλος μοιαζει λιγο αστειο μεχρι τωρα, γι αυτο πρεπει να εμβαθυνουν και συντομα. Παντος ηδη απο το πρεβιου εγινε φανερο οτι θα μαθουμε καλυτερα τον χανκς. Αλλα κατα τα αλλα εχει¨κουλ¨ ιδεες.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αυτό ισως ειναι καλό γιατι αφήνει ενα μυστηριο.. Κατα τα αλλα και γω πιστευω θα μάθουμε καλύτερα τον Χανκς αλλά ο εγκέφαλος ειναι ο παππους και κατι μου λέει ότι θα υπαρξει καποιου ειδους συγκρουση μεταξυ τους.
gchris7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για ένα περίεργο λόγο πάντως, η πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη της σεζόν για 'μένα είναι η προαγωγή της Ντεμπ.
Kasrith Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το μόνο που μένει είναι να μάθουν όλοι ποιος είναι, κάτι το οποίο αν και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρων, δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται λίγο πριν το φινάλε της σειράς. Παίζει και να μην γίνει αυτό... Αφού δεν το πήραν το μονοπάτι πέρσυ, εγώ πιστεύω σε (δυστυχώς) happy end. Αλλα ας μην βιαζόμαστε, ας δούμε που το πάνε φέτος, αν συνεχίζει να εντυπωσιάζει δεν με χαλάει και 7η. Μόνο μην πέσουμε στο pattern μια μεσα (2η, 4η, 6η) μια εξω (3η, 5η, 7η?)
flik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εμένα μου αρέσει μέχρι τώρα πολύ. Είναι φυσικά στο ίδιο μοτίβο κάθε σεζόν, αλλά τουλάχιστον αν συνεχίσει έτσι, θα είναι μαζί με τη 4η η κορυφαία σεζόν. Θα δείξει. Συμφωνώ με τον Chrisxxx, βλέπω κι εγώ σύγκρουση μεταξύ των 2. Και δεν μπορώ να πιστέψω πως τη ξανθιά την έβαλαν μόνο για αυτό, λογικά κάτι θα γίνει..
Pitzimpitzidis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Για ένα περίεργο λόγο πάντως, η πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη της σεζόν για 'μένα είναι η προαγωγή της Ντεμπ. αν οχι πιο ενδιαφερουσα σιγουρα λειτουργει αρκετα καλα μεχρι στιγμης στα θετικα της σεζον οτι ευτυχως ξεφορτωθηκαμε τα βαρετα love story Ντεμπ-Κουιν,Λαγκουερτα-Μπατιστα και Ντεξ-Λουμεν
tzinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 εχεις μεγα δικιο. Και μονο που εχουμε λιγοτερα ρομαντσα με αυτα τα ζευγαρια που λες, αυτοματως η σεζον κερδιζει πολλους ποντους. Αλλα θαρω οτι ο νεος ντετεκτιβ γλυκοκοιταει την ντεμπ και θα εχει κοντρες με τον κουιν!
Genatos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Και γω συμφωνω οτι κουραζουν τα ρομαντζα αλλα μην ξεχναμε οτι χωρις το ρομαντζο δεν θα χαμε το μεγαλειο του φιναλε της 4ης σεζον.
john1987 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνω για τα ρομαντζα,αλλα διαφωνω για την προαγωγη της Ντεμπ.Τελειως βλακωδες και ανεδαφικο σεναριακα. Ο σφιχτης ο νεος ντετεκτιβ σιγουρα θα της τον φορεσει βλεπω κ γω Αυτο λεω και εγω ρε Τζινο,λιγο αναλυση χρειαζεται,αν και με το βλακα το Χανκς αντε να κανεις αναλυση
The_Judas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Έχουν ρίξει πολύ έμφαση στην κωμωδία και το σπλάτερ και δεν έχει πια αγωνία. Ο μηχανικός αυτοκινήτων, που είναι ο νέος "φίλος" του Ντεξτερ είναι ενδιαφέρων χαρακτήρας. Το δίδυμο Ολμος-Χανκς δεν με πείθει ιδιαίτερα ότι έχει πράγματι ιδιαίτερες θεολογικές γνώσεις. Αυτό όμως λογικά θα το εμβαθύνουν στην πορεία. Το σκηνικό με την γκομενα που βρήκε ο Χανκς άθλιο Πηγαίνει ο Χανκς, την βγάζει έξω, την πηδάει. Μετά του λέει ο Ολμος "δες τι κάνω εξαιτίας σου... you defiled her..". Ο Χάνκς πήρε ένα ύφος σαν να έλεγε...οκ κανένα πρόβλημα αφού την πήδηξα τώρα
Kasrith Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Και γω συμφωνω οτι κουραζουν τα ρομαντζα αλλα μην ξεχναμε οτι χωρις το ρομαντζο δεν θα χαμε το μεγαλειο του φιναλε της 4ης σεζον. Ε ένταξη άλλο το κεντρικό ρομάντζο κι άλλο τα έξτρα ανούσια. Εκείνο χρειαζόταν, 4 χρόνια εξέλιξής οφείλουμε σ'εκείνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα