Kasrith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 AAWWWWWW Sheeeeeeeet. We have a new Doakes in Town το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ! Πάντως ανατρίχιασα λιγάκι είναι η αλήθεια όταν είδα τα evidence από την πρώτη season με τον Ice truck Killer και ακόμα περισσότερα όταν η ξανθιά (αααχ ) βούτηξε το χέρι. Copy cat Killer?, just a fan? . Διάβασα κάπου μια θεωρία, δεν την πιστεύω με τίποτα, ότι και καλά long lost sister Δεν παίζει... Πάμε ρε Dexter, δεν περίμενα ότι θα το έλεγα αλλά μ'άρεσε το επεισόδιο υπερβολικά. Μια απορία όμως; Που είναι ο Cody και η Astor? Τι διάολο με τους παππούδες θα την βγάλουν, δεν μου αρέσει αν το συνεχίσουν έτσι. Πρέπει να εμφανιστούν κάποια στιγμή. Το ίδιο αναρωτιέμαι απο το πρώτο επ....
kk1991 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Διάβασα κάπου μια θεωρία, δεν την πιστεύω με τίποτα, ότι και καλά long lost sister Δεν παίζει... αυτο μας ελειπε.... αυτη η μανα πρεπει να παιρνε ΠΟΛΛΕΣ ορμονες στις εγκυμοσυνες της δεν εξηγείται αλλιως
Genatos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μια απορία όμως; Που είναι ο Cody και η Astor? Τι διάολο με τους παππούδες θα την βγάλουν, δεν μου αρέσει αν το συνεχίσουν έτσι. Πρέπει να εμφανιστούν κάποια στιγμή. Να εμφανιστουν και να προσφερουν τι? Νομιζω οτι ειχαμε ολοι σκεφτει στο τελος τις 4ης τι θα γινει τωρα με τον Ντεξ?Θα τρεχει πισω απο τα παιδια και ευτυχως βρηκαν καλη σχετικα λυση... Μεχρι ενα quest ok αλλα μεχρι εκει..
vlachaquito Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 φοβερο επεισοδιο το σημερινο.. κατα την γνωμη μου η φετινη χρονια ειναι αρτια δομημενη. αν το χειριστουν σωστα, πιστευω οτι αυτο το dueto δολοφονων θα αφησει εποχη. εχει να κανει σιγουρα και με το οτι τα θρησκευτικα θεματα ειναι παντα πιασαρικα, ητε σε περιπετειες, ητε σε θριλερ. αυτη η ξανθια θα μας δημιουργησει προβληματα τα νιωθω.... οι ιδεες του δε-θυμαμαι-πως-τον-λενε για το τι να κανει με τα πτωματα ειναι φοβερες....πραγματικα προσκινω οποιον σκεφτηκε το σκηνικο με τα αλογα για μενα ειναι σιγουρο οτι η κοπελια εχει βασικο ρολο στην συνεχεια. πιο πολυ μου κανει οτι θα βρει στοιχεια που εχασαν οι αλλοι.. ειναι "γνωστη" ηθοποιος, και δεν φαινεται να την εχουν για μια απλη bimbo γκομενα του μουσάκα. (και σιγα την γκομενα δλδ)
gavros10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 πολυ καλο το 3ο, αυτα που λετε και εσεις πιο πανω ειναι σωστα κανεις δεν παρατηρησε οτι: στην τελευταια σκηνη, ο αριστερος πεθαμενος πανω στο αλογο, κραταγε ενα σπαθι; ο αι γιωργης ηταν; τι σχεση μπορει να εχει με την συνεχεια;
Chrisxxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Οι 4 horsemen ήταν. http://en.wikipedia.org/wiki/Four_Horsemen_of_the_Apocalypse
Kasrith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xRMgvzNkGfk The spectical reminds me of Brian, my brother Άρα υποθέτω πως η ξανθιά του Masuka είναι κάπως εμπλεγμένη...
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 γαματο το σημερινο. ειδικα η σκηνη στο θερμοκηπιο(?) που πεθαινει λαιβ μπροστα σε ολους και μετα με τα ζουζουνια τασπασε!
montexristos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Όντως γαμάτο το σημερινό! Εγώ έλιωσα πάντως με τη σκηνή Quinn - Batista στο αυτοκίνητο. Ειδικά όταν ο Quinn πείθει τον Batista να ανάψουν το τσιγάρο με την ατάκα λυκείου: "Exactly we'll have fun, don't you wanna be cool?"
vlachaquito Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 απιστευτο επεισοδιο... βλεποντας ομως το τελος, οπως και το trailer του επομενου, δεν καταλαβαινω αφου βρισκει τον δολοφονο, τι θα γινει στα επομενα 7 επεισοδια?? λιγο νωρις δεν ειναι, η κανω λαθος?? επισης, κορυφαιος ο ρολος του brother sam. ελπιζω να μην ακολουθησει και αυτος τον δρομο τον προηγουμενων φιλων του dex
kk1991 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Όποιος σκεφτηκε αυτον τον κυκλο ειναι Θ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!! απλα τελειο.... οσο περναν τα επισοδεια μου θυμιζει ολο και περισσοτερο το Saw...
TheELF Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Και τον trinity πολύ νωρίς στην σεζόν τον είχε βρει όπως και τον Λατίνο «κολλητό» του. Εδώ που τα λέμε, κάθε φορά το ίδιο είναι στημένη η σεζόν.
Kasrith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 απιστευτο επεισοδιο... βλεποντας ομως το τελος, οπως και το trailer του επομενου, δεν καταλαβαινω αφου βρισκει τον δολοφονο, τι θα γινει στα επομενα 7 επεισοδια?? λιγο νωρις δεν ειναι, η κανω λαθος?? επισης, κορυφαιος ο ρολος του brother sam. ελπιζω να μην ακολουθησει και αυτος τον δρομο τον προηγουμενων φιλων του dex Καλά ναι, ο Mos Def είναι θεός... Γενικά οι επιλογές των ηθοποιών φέτος είναι άψογη. Δεν είδα το προμο στο τέλος, αλλα έμεινα πραγματικά μλκς με το επεισόδιο. Τα διαλύει όλα φέτος... Δυστυχώς, η ξανθιά μάλλον φιλλλερ ήταν/είναι και μου φαίνεται εντελώς άσκοπο... Ήθελε απλά να βρίσκει τα evidence για να τα πουλήσει και να βγάλει λεφτά? Κλαιν... Α! Και οι διάλογοι επίσης είναι όλα τα λεφτά φέτος, είναι πολύ έξυπνοι και καλογραμμένοι. Στο 9ο λεπτό έπρεπε να σταματήσω το επ γιατί γελούσα με της επανωτές ατάκες.
giorgospan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Πραγματικά πολύ καλή η σεζόν φέτος. Έχει ξεκινήσει πολύ δύνατα και για μένα το σημερινό ήταν το καλύτερο της σεζόν. Και φυσικά θα συμφωνήσω για Mos Def. Μεγάλη μορφή και πραγματικά χαρακτήρας που δίνει κατί παραπάνω στη σεζόν πέρα από μια "πατερίτσα" για τον Dexterάκο μας όπως π.χ ήταν ο χαρακτήρας του Smitts της 3ης σεζόν που ξέχασα το όνομά του. Για το ξανθό κάτι μου λέει ότι δε μας έχουν δείξει όλη την ιστορία αλλά αν είναι μόνο αυτό όντως θα είναι ξενέρα. Και φυσικά μη νομίζετε ότι το ξέχασα, απλά τέλεια η σκηνή στο θερμοκήπιο, από τις καλύτερες της σειράς. Μπράβο τους που 6 σεζόν μέσα δείχνουν ότι έχουν ακόμα πράγματα να δώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα