Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

edit: αυτό που δεν έπιασα είναι

ποιος άλλος έχει τα αρχικά D.Q.; Όταν ο Ντέξτερ είπε στην Ντεμπ ότι, αν παντρευτεί τον Κουίν θα έχει τα αρχικά D.Q., εκείνη τσαντίστηκε. Γιατί; :huh:

Τώρα το είδα το edit σου. DQ τα αρχικά του Dairy Queen, παγωτάδικο. Πέθανα όταν το πέταξαν στο επ :mrgreen:

Σπαστικη η Deb στο επεισοδιο οντως.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ HANKS ΑΠΟ ΤΟ CAST ΤΩΡΑ!

Δεν έχω πρόβλημα με την Deb, μια χαρά την γούσταρα πάντα στον ρόλο και σαν ερμηνία.

Για το Hanks συμφωνούμε, πιστεύω δεν την βγάζει καθαρά μεχρι το 9-10

Δημοσ.

η ντεμπ ειναι πολυ καλη εχει πει και τις καλυτερες ατακες της σειρας μαλιστα, απλα σε καποιες φασεις με νευριαζει λιγο γιατι τα βλεπει ολα δυσκολα...παντως καλα εκανε και του πε οχι του αλλου του βλακα....

φανταζεστε τωρα τον dexter κουνιαδακι με τον αλλο? μην τρελαθουμε κιολας...

Δημοσ.

tzinos συμφωνω δε με πειραζει η Ντεμπ αλλα η αντιδραση της προς τον Κουιν στο επεισοδιο αυτο ηταν λιγο σπαστικη :devil:

Περιμενω με ανυπομονησια να ξεκουμπιστει ο Hanks δεν παλευεται το παιδι :mrgreen::confused:

Δημοσ.

Περιμενω με ανυπομονησια να ξεκουμπιστει ο Hanks δεν παλευεται το παιδι :mrgreen::confused:

Παίζει και να μην πάει πουθενά...

Αν πετσοκόψει τον Olmos, μετανοήσει ο Hanks για τα κακά που έκανε και τον αφήσει ο Αγιος Dexter... Δεν πιστεύω να είναι ΤΟΣΟ ηλίθιοι, αλλα το έχω και αυτό στο νου

Ρε παιδια, ο Κουιν κανει τουμπεκι ολα αυτα που εγιναν προς το τελος της 5ης σεζον;

Έλα ντε...

Δημοσ.

Παίζει και να μην πάει πουθενά...

Αν πετσοκόψει τον Olmos, μετανοήσει ο Hanks για τα κακά που έκανε και τον αφήσει ο Αγιος Dexter... Δεν πιστεύω να είναι ΤΟΣΟ ηλίθιοι, αλλα το έχω και αυτό στο νου

Έλα ντε...

αφου με την αναλυση αιματος που εκανε ο dexter τον αθωωσε στο τελος. αν και δεν εφταιγε πραγματικα

τον hanks τον θυμαμαι απο το mad men που εκανε τον καλο, ηρεμο και ηθικο ιερεα. και τωρα σκοτωνει στο ονομα του θεου. τελειο μοτιβο

Δημοσ.

ωραιο το σημερινο(χθεσινο) αλλα πραγματικα αν ειχα μπροστα μου τη λακουερτα δε θα μου τη γλιτωνε πραγματικα...ουτε ο αλλος ο κουιν.

ασχετο αλλα φοραγε 2 διαφορετικα πουκαμισα η ντεμπ? με αλλο εφυγε αλλο φοραγε με αλλο γυρισε...

αυτη η ξανθια θα μας δημιουργησει προβληματα τα νιωθω....

οι ιδεες του δε-θυμαμαι-πως-τον-λενε για το τι να κανει με τα πτωματα ειναι φοβερες....πραγματικα προσκινω οποιον σκεφτηκε το σκηνικο με τα αλογα

Δημοσ.

καλο επεισοδειο και σε καλο δρομο η σειρα. Ο χανκς παρεμενει τρομπας. Εχει αυτο το "καλοοοοο παιδι και χριστιανος¨ που χρειαζεται ο ρολος, αλλα το ακτιγκ του φαινετε να περιοριζετε στο "κραταμε ακινητο και ανεκφραστο το προσωπο για να μην θυμιζουμε χαζοφατσα". Οντως το σκηνικο στο τελος κορυφη και πολυ creepy. Η ξανθια (που παιζει ο μασουκας) που την εχουμε ξαναδει?? μου θυμιζει αυτη που ετρεχε γρηγορα στο heroes.

Δημοσ.

καλο επεισοδειο και σε καλο δρομο η σειρα. Ο χανκς παρεμενει τρομπας. Εχει αυτο το "καλοοοοο παιδι και χριστιανος¨ που χρειαζεται ο ρολος, αλλα το ακτιγκ του φαινετε να περιοριζετε στο "κραταμε ακινητο και ανεκφραστο το προσωπο για να μην θυμιζουμε χαζοφατσα". Οντως το σκηνικο στο τελος κορυφη και πολυ creepy. Η ξανθια (που παιζει ο μασουκας) που την εχουμε ξαναδει?? μου θυμιζει αυτη που ετρεχε γρηγορα στο heroes. (οκ αυτη ειναι, τσεκαρα imdb)

Δημοσ.
αν ειχα μπροστα μου τη λακουερτα δε θα μου τη γλιτωνε πραγματικα...

Δεν το έχω δει το 3 ακόμα, αλλα φέτος ειδικά είναι για πολύ ξύλο

Δημοσ.

Πως γίνεται και δεν υπάρχει τρελή συζήτηση μετά απο αυτό το επεισόδιο? Κυρίως το τέλος του....?!

Είπαμε, δεν το βάζουμε πια τόσο ψιλα, αλλα μην τα γκρεμίζουμε όλα...

ΠΟΙΟΣ ΚΑΦΡΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?

Δημοσ.

Πως γίνεται και δεν υπάρχει τρελή συζήτηση μετά απο αυτό το επεισόδιο? Κυρίως το τέλος του....?!

Είπαμε, δεν το βάζουμε πια τόσο ψιλα, αλλα μην τα γκρεμίζουμε όλα...

ΠΟΙΟΣ ΚΑΦΡΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?

AAWWWWWW Sheeeeeeeet. We have a new

Doakes in Town

Κάτσε για ποιο σκηνικό μιλάς;

edit :

Για τα άλογα μιλάς ε; Ναι καφρίλα

Εκεί με τον Tooth Fairy Killer που τελικά αποφάσισε να τον πνίξει για να μην μάθει τίποτα ο υιός;

Δυνατό όντως και μετά που έχασε την γη κάτω από τα πόδια του συνειδητοποιώντας τί παρακαταθήκη θα αφήσει στον μικρό,

"I don't know which slide goes where. Who's who. There's no order anymore,"

Πάντως

ανατρίχιασα λιγάκι είναι η αλήθεια όταν είδα τα evidence από την πρώτη season με τον Ice truck Killer και ακόμα περισσότερα όταν η ξανθιά (αααχ :wub: ) βούτηξε το χέρι. Copy cat Killer?, just a fan? .

Πάμε ρε Dexter, δεν περίμενα ότι θα το έλεγα αλλά μ'άρεσε το επεισόδιο υπερβολικά.

Μια απορία όμως;

Που είναι ο Cody και η Astor? Τι διάολο με τους παππούδες θα την βγάλουν, δεν μου αρέσει αν το συνεχίσουν έτσι. Πρέπει να εμφανιστούν κάποια στιγμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...