TheELF Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ελλααααα, ναι? Ενοειται οτι θα χτισουν την ιστορια σιγα σιγα, αυτο που λεμε ειναι οτι δεν φανταζει να εχει τρελες προοπτικες το στορυ σε συνδυασμο με την κακη εντυπωση που αφηνει ο μπουλουκοχανκς. Και επισης απο τους φονους που ηδη εχει κανει, ηταν αποτομοι, το διδυμο ειχε ελαχιστο screen time, δεν υπηρχε καποια κλιμακωση η ενδιαφερον. Το μονο που καταλαβαινουμε ειναι οτι ειναι θρησκοκαυλοι και κανουν φονους τυπου θυσιες. Καλά ρε,τρελοί φανατικοί φονιάδες που βλέπουν να έρχεται το τέλος του κόσμου δεν φαντάζει να έχει τρελές προοπτικές;;; Ίσως,είναι όμως αρκετά καλές προοπτικές και πολύ μακριά από το «δεν μοιαζει ενδιαφερον». Το ότι δεν δείξανε πολλά μέχρι τώρα οκ,αλλά έχει ακόμα μέλλων,το δεύτερο επεισόδιο ήταν αυτό, ηρεμήστε λίγο. Και αυτά που απάντησα στων gchris7, εκφράστηκε αρκετά σαφές,δεν μιλάμε για την προσωπικότητα του ή το πως περνάει,ο gchris7 μιλούσε για το ότι συνέχεια «απλά» σκοτώνει κόσμο(αυτό κατάλαβα).
tzinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 μα μεσα απο τις αλλαγες στην πρωσοπικοτητα μπορεις να καθοδηγησεις και τα συμβαντα στην σειρα. Το κεντρικο θεμα δεν ειναι οτι ο ντεξ εχει λοξα και σκοτωνει, αλλα οτι δινει μια εσωτερικη μαχη και εχει τις αμφιβολιες του και τις σκεψεις του και συνεχως διαμορφωνει χαρακτηρα. Ειναι σαν ενα παιδι που περναει αργα την εφηβια και μαθαινει τωρα τον κόσμο. Η αγαπη που βρηκε, η συμπονοια, οι φιλιες, γουατεβερ..τον κανανε να ειναι ποιο διστακτικος, προσεκτικος ακομα και ποιο απροσεκτος. Η σειρα εχει απειρο υλικο για να μην χρειαζεται ενα κεντρικο κακο που εχει μια λοξα και θα ερθει ο σκοτεινος εκδικητης ντεξ για να ξεκωλιασει. Απλα δεν αλλαζουν μοτιβο για να το ξεχειλωνουν. Αμα αρχισει και ξεσκεπαζεται θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση για το τελος της σειρας. Αλλα θα ειναι συγκλονιστικη και θα τελειωσει στην ωρα της, οσο καθυστερουν τοσο χανει σε ποιοτητα και διαχρονικη αξια η σειρα
Kasrith Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 tzino σκεψου ποιος ομως εκλεβε την παρασταση στο good guys Ε οχι οτι το Dexter ωχρια μπροστα στο Breaking Bad μην τρελλαθουμε.Εγω μαλλον προτιμω Dexter.. Αυτό το μην τρελαθούμε με πολύ παθος το πετάς αδερφε, για μένα Breaking Bad > Dexter πια
marantonis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Παραείναι φλώρος ο Hanks... Παίζει όμως να κάτσει γάντι με τον χαζό-θρησκευτικό-"θύμα" ρόλο γλυκουλης ειναι τελικα ωραιο το δευτερο.
The_Judas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πότε θα σκοτώσουν επιτέλους την αδερφή του Ντεξ? Κουραστική έγινε, συνεχώς μιλάει σαν να πάσχει από σύνδρομο Τουρε. ... άντε καλά συμβιβάζομαι και με μια οδυνηρή αποτυχία στο νέο πόστο της
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ... άντε καλά συμβιβάζομαι και με μια οδυνηρή αποτυχία στο νέο πόστο της και στο καπάκι να την παρατήσει και ο γκόμενος
Genatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 και στο καπάκι να την παρατήσει και ο γκόμενος Αυτος μαλλον ηδη την παρατησε...
Kasrith Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Πότε θα σκοτώσουν επιτέλους την αδερφή του Ντεξ? Το βλέπω για σεζον φινάλε βασικά.... Θα την φτιάξουν μια χαρά για την γαμάουα νεαρή Lieutenant, και εκεί που είναι στο climax της ζωής/καριέρας της πάρτην κάτω. Ήδη έχουν την συνταγή μετά την 4η σεζόν. Φεύγω για Hollywood λεμε Αυτος μαλλον ηδη την παρατησε... Καλά δεν τον παράτησε αυτή??
Genatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Το βλέπω για σεζον φινάλε βασικά.... Θα την φτιάξουν μια χαρά για την γαμάουα νεαρή Lieutenant, και εκεί που είναι στο climax της ζωής/καριέρας της πάρτην κάτω. Ήδη έχουν την συνταγή μετά την 4η σεζόν. Φεύγω για Hollywood λεμε Καλά δεν τον παράτησε αυτή?? Αυτη του ειπε οτι δεν θελει να παντρευτουν αλλα να μεινουν τα πραγματα πιο χαλαρα (ετσι νομιζω τουλαχιστον) αυτος της ειπε φευγοντας οτι θελει περισσοτερα και να μαζεψει τα πραγματα της και να χει φυγει μεχρι να γυρισει.. Αλλα μαλλον οπως ειπε και ενας αλλος: φωναξα φωναξε και το ληξαμε ισοπαλια...
Zugzwang Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω γιατί παραπονιέστε, εμένα μ' αρέσει πολύ όπως εξελίσσεται η σειρά. Ευτυχώς φαίνεται ότι διαψεύδομαι (είχα πει ότι μάλλον δεν είχε τίποτα άλλο να δώσει), μια χαρά μου κρατάει ακόμα το ενδιαφέρον! edit: αυτό που δεν έπιασα είναι ποιος άλλος έχει τα αρχικά D.Q.; Όταν ο Ντέξτερ είπε στην Ντεμπ ότι, αν παντρευτεί τον Κουίν θα έχει τα αρχικά D.Q., εκείνη τσαντίστηκε. Γιατί; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2011 από Zugzwang
kk1991 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω γιατί παραπονιέστε, εμένα μ' αρέσει πολύ όπως εξελίσσεται η σειρά. Ευτυχώς φαίνεται ότι διαψεύδομαι (είχα πει ότι μάλλον δεν είχε τίποτα άλλο να δώσει), μια χαρά μου κρατάει ακόμα το ενδιαφέρον! edit: αυτό που δεν έπιασα είναι ποιος άλλος έχει τα αρχικά D.Q.; Όταν ο Ντέξτερ είπε στην Ντεμπ ότι, αν παντρευτεί τον Κουίν θα έχει τα αρχικά D.Q., εκείνη τσαντίστηκε. Γιατί; δες εδω
kk1991 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Εσύ ποιο απ' όλα πιστεύεις ότι εννοούσε; μαλλον το drama queen.... ειδικα αν σκεφτεις την σκηνη που του ανακοινωνει οτι ο κουιν της εκανε προταση γαμου...οκ,ουτε εγω θελω να παντρευτω αλλα δε θα κανα λες και μου σφαξαν τη μανα αφου πρωτα μου καψαν το αυτοκινητο και μου κρεμασαν το γατο απτο μπαλκονι....
john1987 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Σπαστικη η Deb στο επεισοδιο οντως. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ HANKS ΑΠΟ ΤΟ CAST ΤΩΡΑ!
tzinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 γουσταρω τρελα ντεμπ, ειδικα οταν ριχνει μπινελικια. Δεν καταλαβαινω το κολλημα με την ντεμπ, εχει βελτιωθει απειρως ως χαρακτηρας και ως ακτιγκ απο την αρχη της σειρας και ειναι σημαντικοτατη στην εξελιξη της. Να μου πεις για καμια λαγκουερτα να το καταλαβω, αυτη δεν παλευεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα