Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την 5η είχα ψιλοξενερώσει, αλλα αυτό με έφτιαξε...

"After all I rid the world of evil people. And if they didn’t exist, neither would I."

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Gi0

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κουρεμενος και φρεσκος φαινεται

αντε αντε με νεους φονους

(ξερατε οτι εχει καρκινο και οτι ειναι 40 χρονων;)

Δημοσ.

πω εκει λεω τωρα θα γινει χαμος, η καρδια μου χτυπαγε πολυ δυνατα

εγω εμεινα με το στομα ορθανοιχτο οταν βρηκε την γυναικα του νεκρη εμεινα μαμακας

δεν το πιστευα

Δημοσ.

πω εκει λεω τωρα θα γινει χαμος, η καρδια μου χτυπαγε πολυ δυνατα

εγω εμεινα με το στομα ορθανοιχτο οταν βρηκε την γυναικα του νεκρη εμεινα μαμακαςδεν το πιστευα

Αυτο ηταν χειροτερη πατατα σε καλη σειρα που εχει συμβει ποτε.Ακους εκει να ξεφορτωθουν το υπερμωρο την Benz.:mad:

Δημοσ.

Αυτο ηταν χειροτερη πατατα σε καλη σειρα που εχει συμβει ποτε.Ακους εκει να ξεφορτωθουν το υπερμωρο την Benz.:mad:

Θα αστιεύεσαι σίγουρα, ήταν μακράν απο τα καλύτερα φινάλε έβερ...

Δημοσ.

Θα αστιεύεσαι σίγουρα, ήταν μακράν απο τα καλύτερα φινάλε έβερ...

θυμαμαι ποσο χαρηκα που οταν το ειδα ησουν online στο skype να ξεσπασω καπου! :P

Δημοσ.

θυμαμαι ποσο χαρηκα που οταν το ειδα ησουν online στο skype να ξεσπασω καπου! :P

χαχαχααχαχαχχα

και εγω αυτο εκανα. μπηκα skype με κατι φιλους και τους τα ειπα ολα, φυσικα με κοροιδευαν αλλα εγω ειχα ξαλαφρωσει λιγο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόλις τελειώσαμε τις 5 σεζόν Dexter! Για πρώτη φορά, λοιπόν, περιμένω νέο επεισόδιο και είμαι up-to-date με όλους σας, οπότε μπορώ να σχολιάσω άνετα. Είχα ξεκινήσει κάπου Φεβρουάριο να τα βλέπω (αν θυμάμαι καλά).

1η σεζόν

Εξαιρετική. Στέκει πολύ καλά μόνη της.

2η σεζόν

Το ίδιο καλή με την πρώτη σε πολλά θέματα.

3η σεζόν

Πολύ καλή. Έλειπε αυτό το κάτι που είχαν οι δύο πρώτες, αλλά δεν απογοήτευσε σε καμία περίπτωση.

4η σεζόν

ΟΚ, εδώ έχουμε ένα εξαιρετικό φινάλε, από τα πιο επικά που έχω δει. Απλά έμεινα.

Ένα πράγμα πάντως ήταν αυτό που καθόρισε την ποιότητα για όλες τις παραπάνω σεζόν: οι guest ηθοποιοί. Στην 1η γνωρίζουμε τον Dexter, οπότε η εξαιρετική ερμηνεία του M.C. Hall αρκεί για να τα καλύψει όλα. ΟΚ, υπάρχει και το θέμα ότι υπάρχει υλικό για να δείξουν: ποιες είναι οι ρουτίνες του, οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί κτλ. Το κακό είναι ότι στις επόμενες σεζόν δεν ήθελαν να δείξουν τα ίδια, οπότε οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσε γινόντουσαν όλο και πιο αφελής (και οι τρόποι που ξέφευγε, μέχρι και γελοίοι δυστυχώς). Στην 2η έχουμε τον FBI τύπο που επανεμφανίζεται στην 4η (και προσφέρει ΚΑΙ εκεί), στην 3η έχουμε τον Μιγκέλ (που προσωπικά μου άρεσε πολύ, αν και από ορισμένους εδώ είχα διαβάσει πολύ αρνητικά σχόλια που δεν κατανοώ) και στην 4η έχουμε τον εκπληκτικό Trinity που απλά απογείωσε τα πάντα. Χωρίς αυτόν, η σεζόν δε θα είχε σωθεί από το φινάλε. Υπήρχαν αρκετά "ύποπτα" στοιχεία. Αλλά ο καλός ηθοποιός είναι αυτός που σε πείθει ότι αυτό που βλέπεις είναι κάτι υπαρκτό, αληθινό. Είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος που η πρώτη τριλογία Star Wars αγαπήθηκε τόσο πολύ, σε αντίθεση με την επόμενη.

Και ερχόμαστε στην 5η σεζόν.

Πού πας ρε Καραμήτρο με guest αυτό το βόιδι την Stiles; Πού; Δεν είχα κανένα ιδιαίτερο συναίσθημα για την τύπισσα, μου ήταν αδιάφορη (προφανώς δεν την είχα δει σε τίποτα ιδιαίτερο, λίγο πολύ μόνο σε συνεντεύξεις την είχα δει απ' ότι φαίνεται). Τώρα την απεχθάνομαι. Φτου της! Χάλασε ολόκληρη σεζόν Dexter. Ευτυχώς υπήρχε κάτι το ενδιαφέρον στην ανάπτυξη του χαρακτήρα, οπότε κάτι πήγε να σωθεί, γιατί κατά τα άλλα ήταν για κλάματα. Και απλά αφήνω στην άκρη τους τρόπους με τον οποίο εξελίσσονταν η δράση (η βλακεία με την κουρτίνα, τα αποδεικτικά στοιχεία που αγνοούσαν οι πάντες, οι παράλογες συμπεριφορές των χαρακτήρων, οι αντίστοιχα παράλογες αλλαγές συναισθηματικών δεσμών ανάμεσά τους κ.α.)

Πραγματικά κρίμα. Καταλαβαίνω ότι η σειρά έχει δυσκολία στο να προχωρήσει, γιατί πρέπει να δείξουν καινούργια πράγματα και όχι να επαναλαμβάνουν συνεχώς τις ίδιες και τις ίδιες σκηνές που είναι ρουτίνα για τον Dexter. Αλλά οι πρώτες σεζόν είχαν όλες συγκλονιστικό βασικό κορμό και στην ουσία εξαντλήθηκαν σε μεγάλο βαθμό τα πιο ενδιαφέροντα θέματα: η προϊστορία (αδερφός), η ανακάλυψη (bay harbor butcher), ο συνεργάτης-φίλος (Μιγκέλ), το θήραμα που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στην προσωπικά ζωή του Dexter (Trinity) και τώρα τι;

Πάντως δε θα είχα πρόβλημα αν η ηθοποιός στην οποία ρίξανε όλη την 5η σεζόν ήταν κάποια με αντίστοιχα ανεπτυγμένες ικανότητες με τους προηγούμενους guest.

Και το κακό είναι ότι εκτός από τον Dexter και οι υπόλοιποι από το main cast είναι από καλούτσικοι (Batista), μέχρι κακοί (LaGuerta) και κάκιστοι (ναι, για την αδερφή του λέω), οπότε η σειρά δεν μπορεί να βασιστεί σε τίποτα άλλο.

6η σεζόν λοιπόν, δύο πράγματα παρακαλούμε:

Καλό guest

Ενδιαφέρουσα βασική ιδέα.

Κυρίως το πρώτο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι η κοπελια ήταν ένας τρόπος να φανεί η καλοσύνη του Ντεξτα (που την βοήθησε), και να έχει και μια γυναίκα (αφου εφυγε η Ριταρα).

+ οτι μια γυναικέια παρουσία ήταν απαραίτητη. Είχαμε πήξει στους άντρες τόσες σεζόν (αν εξαιρέσεις λίγο εκείνη την Αγγλίδα που τον έβαλε φωτιά).

Τωρα το αν ήταν αποτυχημένη η επιλογή της ηθοποιού είναι προσωπική άποψη του καθενός. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε αλλά ούτε και με ξενέρωσε. Αδιάφορο.

Να κι αν την σκοτωναν, να κι αν δεν την σκότωναν.

Παντως το άγχος που τράβηξα με τον Τρίνιτυ κάνει την τελευταία σεζόν να μοιάζει πολύ χλιαρή.

^_^

Επισκέπτης
Δημοσ.
Να κι αν την σκοτωναν, να κι αν δεν την σκότωναν.

Και μόνο που το γράφεις αυτό, αποδεικνύει πόσο κακή επιλογή ήταν.

Δημοσ.

καλα αυτη η αγγλιδα ηταν ολα τα λεφτα αλλα στο τελος ηθελα να την σκοτωσω

αυτο ας το διαβασουν οσοι ειναι ανω των 18

εχω παρατηρησει οτι ολες οι γυναικες ηθοποιοι εχουν μικρο στηθος επειδη τις περισσοτερες τις δειχνει γυμνες εστω και μια φορα

αλλα γιατι ρε σκηνοθετη μικρο στηθος; βαλε εκει πραμα να δουμε και εμεις. η σκηνη με την αγγλιδα που ειναι γυμνοστηθη και βλεπει την αδερφη του dexter

και της λεει oh sorry for my tits ειναι ολα τα λεφτα, την εβαλα 5-6 φορες να την δω παλι, ειχα λιωσει στο γελιο

Δημοσ.

Εννοώ οτι και άλλη ηθοποιός να ήταν στην θέση της το ίδιο θα μου έκανε, γιατι το στόρυ ήταν τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...