nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 βλέπω μεγάλη συμμετοχή οσοι είχατε δεί την ταινια η παραλία με τον DiCaprio σκεφτείτε πώς θα ήταν να κάναμε κάτι ανάλογο .. ξέρω όνειρα, αλλά εντάξει δωρεάν είναι.. http://www.youtube.com/watch?v=QvT7lIwecq4 -- πόσο ωραίο θα ήταν πάντως να βρίσκαμε τρόπο να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση.
iGoPod Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 βλέπω μεγάλη συμμετοχή οσοι είχατε δεί την ταινια η παραλία με τον DiCaprio σκεφτείτε πώς θα ήταν να κάναμε κάτι ανάλογο .. ξέρω όνειρα, αλλά εντάξει δωρεάν είναι.. http://www.youtube.com/watch?v=QvT7lIwecq4 -- πόσο ωραίο θα ήταν πάντως να βρίσκαμε τρόπο να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση. Ναι ρε συ βαρεθκα να βλεπω τσιμεντο
Dark_Duck Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Κοιτα για παραλια δεν μας βλεπω... σαν σκορπια διαδηλωση θα ειμαστε...
Marria Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Και το Lost ειχε ωραιες παραλιες αλλα και κατι τερατακια τριγυριζαν ολη μερα
iGoPod Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Κοιτα για παραλια δεν μας βλεπω... σαν σκορπια διαδηλωση θα ειμαστε... Αμα παμε θα παμε παραλια
eu@ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jcAJ_4zLSx0 χαχαχα ετσι δωσε!
bgeorgalas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εγω μπορω να κανω τον σαμανο ? Βροχή ξέρεις να φέρνεις ή θα σε έχουμε μόνο για τις κηδείες? για τους μάγειρες: εμένα δεν μου αρέσουν τα κολοκυθάκια (τα τρώω μόνο τηγανητά) αν θέλετε να βάλουμε μπροστά καμμία ιχθυοκαλλιέργεια ή να ξεκινήσουμε ανακύκλωση είμαι μέσα αλλιώς είμαι καλός και στο πλύσιμο των πιάτων...
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Βροχή ξέρεις να φέρνεις ή θα σε έχουμε μόνο για τις κηδείες? για τους μάγειρες: εμένα δεν μου αρέσουν τα κολοκυθάκια (τα τρώω μόνο τηγανητά) αν θέλετε να βάλουμε μπροστά καμμία ιχθυοκαλλιέργεια ή να ξεκινήσουμε ανακύκλωση είμαι μέσα! βροχή θα φερνουμε οι υπολοιποι χορευοντας γυρω απο φωτια!
bgeorgalas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 βροχή θα φερνουμε οι υπολοιποι χορευοντας γυρω απο φωτια! και ο σαμάνος δηλαδή τι θα κάνει? να ξεματιάζω ξέρω και εγώ!
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 και ο σαμάνος δηλαδή τι θα κάνει? να ξεματιάζω ξέρω και εγώ! εχει θεραπευτικές ικανοτητες και καλει τα πνευματα των προγονων!
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 εγω θα διοικω τα κεντρικα των επιχειρησεων στην Αθηνα=p
bgeorgalas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 εχει θεραπευτικές ικανοτητες και καλει τα πνευματα των προγονων! ααααααα οκ! μήπως να καλέσει τα πνεύματα να μας δώσουν κάνα νούμερο για το Jackpot πριν φύγουμε μπας και πάρουμε κάνα παγόβουνο για τις φραπεδιές?
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ααααααα οκ! μήπως να καλέσει τα πνεύματα να μας δώσουν κάνα νούμερο για το Jackpot πριν φύγουμε μπας και πάρουμε κάνα παγόβουνο για τις φραπεδιές? χαχα δε ξερω αν εδω θα μπορέσει να λέιτουργησει ως σαμάνος!πρέπει να πάμε στην Αφρική πρωτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.