Marria Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μεχρι τωρα εχουμε εναν πυρηνικο φυσικο, μια μαγειρισσα και μια μεταφραστρια.. ποτε φευγουμε? Να μην ξεχασω να παρω και αντιηλιακο με μεγαλη προστασια, εχω ακουσει πως βαραει εκει ο ηλιος
eu@ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μεχρι τωρα εχουμε εναν πυρηνικο φυσικο, μια μαγειρισσα και μια μεταφραστρια.. ποτε φευγουμε? Να μην ξεχασω να παρω και αντιηλιακο με μεγαλη προστασια, εχω ακουσει πως βαραει εκει ο ηλιος να μαζεψουμε κ κανεναν αλλο!κ μετα!
Andreas2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πήγαινε στην Βραζιλία να κάνεις παρέα με το Blanca.
Dark_Duck Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Εγω κανω μηχανογραφηση διαδικασιων συντήρησης και αναλυση δεδομενων σε βιομηχανίες, αλλα το μεγάλο μου ταλέντο ειναι με την καραμπίνα. Το λιοντάρι την εχει κάτσει στο χιλιόμετρο... Πρέπει να οργανωθούμε... Ευ@ κατεβασε απο το net οτι συνταγές βρεις για τηγανητό γορίλλα με μαντζουράνες και αγριοπάπαρα, Marria ξεκίνα να μαθαίνεις σουαχίλι και cthulhucarbide ξεκίνα μαθήματα σκοποβολής γιατί πυρηνικός φυσικός στην ζούγκλα είναι αχρηστος.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δηλαδή για να έρθει κάποιος μαζί σας, πρέπει ντε και καλά να εξασκεί ό,τι σπούδασε;
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Πήγαινε στην Βραζιλία να κάνεις παρέα με το Blanca. Ανδρέα θα έρθεις? ξέρεις από βότανα και θα ήσουν πολύ χρήσιμος! Δηλαδή για να έρθει κάποιος μαζί σας, πρέπει ντε και καλά να εξασκεί ό,τι σπούδασε; όχι, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι !
eu@ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ε... Ευ@ κατεβασε απο το net οτι συνταγές βρεις για τηγανητό γορίλλα με μαντζουράνες και αγριοπάπαρα, εχω ηδη κατεβασει 58 συνταγες!!μεχρι και για αχινο εχω βρει!εχω μαζεψει και τα απαιραιτητα συνεργα!θα ειμαι οργανωμενη! α,και οποιος θελει καμια ιδιαιτερη συνταγη να το πει πριν φυγουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.