Προς το περιεχόμενο

Ζωή στην Αφρική

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχεις σκοτώσει ποτέ το οτιδήποτε με τόξο? Εχεις γδάρει / μαδήσει / καθαρίσει αυτό που σκότωσες? Έχεις βγάλεις εντοσθια και συκωταριές απο μέσα ώστε να είναι ετοιμο για ψησιμο? Καλα δεν εισαι εδω με την ωραια σου την ταβερνούλα και το σουβλατζίδικο της γωνίας. Ξερεις τι μάχη εχει δωθεί για να φας εσυ πιτα γύρο κομπλε? Κάτσε εδώ σου λέω... εισαι καλά και δεν το ξέρεις.

Δημοσ.

Εχεις σκοτώσει ποτέ το οτιδήποτε με τόξο? Εχεις γδάρει / μαδήσει / καθαρίσει αυτό που σκότωσες? Έχεις βγάλεις εντοσθια και συκωταριές απο μέσα ώστε να είναι ετοιμο για ψησιμο? Καλα δεν εισαι εδω με την ωραια σου την ταβερνούλα και το σουβλατζίδικο της γωνίας. Ξερεις τι μάχη εχει δωθεί για να φας εσυ πιτα γύρο κομπλε? Κάτσε εδώ σου λέω... εισαι καλά και δεν το ξέρεις.

ναι , αυτά τα κάνω κάθε μέρα.

Καλα δεν εισαι εδω με την ωραια σου την ταβερνούλα και το σουβλατζίδικο της γωνίας. Ξερεις τι μάχη εχει δωθεί για να φας εσυ πιτα γύρο κομπλε? Κάτσε εδώ σου λέω... εισαι καλά και δεν το ξέρεις.

δεν τρώω τέτοιες τροφές .

οι τροφή μου τους τελευταίους μήνες είναι 200 γραμμάρια κρέας σκέτο και 1-2 φρούτα την ημέρα και μερικό μαρούλι. Ολα σκέτα , χωρίς λάδια, αλάτια κλπ.

το σώμα μου έχει συνηθίσει να τρέφετε με λίγο και απλό φαγητό , δεν είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

δεν τρώω τέτοιες τροφές .

οι τροφή μου τους τελευταίους μήνες είναι 200 γραμμάρια κρέας σκέτο και 1-2 φρούτα την ημέρα και μερικό μαρούλι. Ολα σκέτα , χωρίς λάδια, αλάτια κλπ.

το σώμα μου έχει συνηθίσει να τρέφετε με λίγο και απλό φαγητό , δεν είναι πρόβλημα.

Αν πας στην υποσαχάρια Αφρική, κρέας θα τρως μια φορά τον μήνα, το πολύ. Μπανάνα (ωμή, ψητή, γιαχνί), ανανά, ρύζι, βολβούς και τέτοια τρώνε οι άνθρωποι στα χωριά. Ζώα για κυνήγι δεν έχουν μείνει σχεδόν πουθενά. Εκεί που υπάρχουν πολλά ζώα, είναι προστατευμένες περιοχές και δεν επιτρέπεται το κυνήγι. Άρα, το κρέας σκέτο δεν είναι λίγο και απλό φαγητό, είναι ασύλληπτη πολυτέλεια.

Δημοσ.

Αν πας στην υποσαχάρια Αφρική, κρέας θα τρως μια φορά τον μήνα, το πολύ. Μπανάνα (ωμή, ψητή, γιαχνί), ανανά, ρύζι, βολβούς και τέτοια τρώνε οι άνθρωποι στα χωριά. Ζώα για κυνήγι δεν έχουν μείνει σχεδόν πουθενά. Εκεί που υπάρχουν πολλά ζώα, είναι προστατευμένες περιοχές και δεν επιτρέπεται το κυνήγι. Άρα, το κρέας σκέτο δεν είναι λίγο και απλό φαγητό, είναι ασύλληπτη πολυτέλεια.

τελικά παντού δυσκολίες .. :ph34r:

Sorry κιολας αλλα που ζεις και κυνηγας με τοξο καθε μερα :blink: ?

επαρχεία (φαντάσου κάτι σαν την ζούγκλα χωρίς κροκόδειλους).

Δημοσ.

άντε πες και την σκοτώνεις την γαζέλα, πόσες μέρες νομίζεις ότι θα προλάβεις να φας κρεας πριν αρχίσει να σαπίζει με τις θερμοκρασίες που έχουν εκεί κάτω? 2?

με αυτό το σκεπτικό για να φας εσύ τα 200 gr κρέας σου θέλεις 365/2=182 γαζέλες τον χρόνο, αν βάλεις και τις εκπομπες CO2 από τις μετακινήσεις σου και μόνο μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις στην τελική δεν συμφέρει καθόλου τον πλανήτη....

όπου "γαζέλα" βάλτε "όνομα ζώου της αρεσκείας σας με μέσο βάρος καθαρισμένο > 200gr"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...