Προς το περιεχόμενο

Ζωή στην Αφρική

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρεεε θα τα σπαει αφρικη να ζεις με απαραιτητα να κυνηγας να εχεις χορτο αβερτα κουβερτα ολα κομπλε

οταν λες χόρτο τι εννοείς; :confused:

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. σε ποια χωρα της αφρικης το σκεφτεσαι?

2. για πληροφοριες τραβα πλατεια αμερικης να ρωτησεις τους σομαλους για info

3. θα πας σαν την καλαμια στον καμπο ακλαφτος αν νομιζεις οτι ειναι παιχνιδακι η επιβιωση με "κυνηγι" κτλ που μας λες, το πιθανοτερο ειναι να γινεις εσυ το θηραμα :P

4. αν δε γινεις θηραμα το πιθανοτερο ειναι να κολλησεις καμια αρωστια λογω κακων συνθηκων επιβιωσης/διατροφης

5. μονο αν πας σαν εθελοντης σε καποια οργανωση θα εχεις μια minimum προστασια

6. οταν νυχτωνει στο αφρικα, οι μαυροι δε φαινονται στο σκοταδι...

7. διαλεξε αλλη ηπειρο

Δημοσ.

Mην ξεχναμε οτι και το καθαρο νερο εκει ειναι πολυτελεια, θεριζει η ελονοσια και η φυματιωση.

Δημοσ.

Έλα πες την αληθεια, απο ποια την επαθες και θες να την κανεις?

Εστω εκει κατω που θα πας, χωσε αυτο στο mp3 μεχρι να τελειωσει η μπαταρια του, να χεις ν' ακους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

:P

Δημοσ.

Το τόξο να το ξεχάσεις, εκεί κυνηγούν πλέον με AK47.... και συνήθως όχι ζώα.

Πέρα από την πλάκα δεν νομίζω οτι είναι καλή ιδέα να πάς μόνος σου, ενημερώσου περί γιατρών του κόσμου και αντίστοιχες οργανώσεις και κάνε κάτι οργανωμένα.

Δημοσ.

Έλα πες την αληθεια, απο ποια την επαθες και θες να την κανεις?

:P

οτι νανε

οχι δεν την επαθα , απλα θελω να κανω κατι καλο , αλλα στις μαιρες μας αυτο ειναι περιεργος δισαρεστο για την περιγιρη.

Το τόξο να το ξεχάσεις, εκεί κυνηγούν πλέον με AK47.... και συνήθως όχι ζώα.

Πέρα από την πλάκα δεν νομίζω οτι είναι καλή ιδέα να πάς μόνος σου, ενημερώσου περί γιατρών του κόσμου και αντίστοιχες οργανώσεις και κάνε κάτι οργανωμένα.

ναι , το ξέρω , μια ιδέα έριξα και θέλω να μάθω περισσότερα :)

Δημοσ.

Καλησπερα.

Sorry που δεν απαντησα νωριτερα,αλλα ειχα βγει για κυνηγι μαιμους.

Φιλε μου,μην το σκεφτεσαι καθολου.Μαζεψε τα και ελα στην ζουγκλα κοντα μου.(θα εχω και παρεα να τα λεμε).

Μην ακους κανενα με τα παραμυθια που σου λεει.Τοσα ξερει,τοσα λεει.

Τα πραματα εδω ειναι απιστευτα ροδινα (ουτε και γω το πιστευα οταν ηρθα ).

Να φανταστεις οτι εχω δωρεαν δυκτιο (γι`αυτο και σου γραφω).Τωρα απο που ερχεται το σημα,θα σε κοροιδεψω (μαλλον πρεπει να κλεβω δυκτιο απο μια φυλη ανρωποφαγων εδω διπλα μου.Καλα παιδια,αλλα δαγκωνουν αγρια αμα τους πιασει)

Απο φαγητο,οτι θες.Μονο να σου αρεσει το κυνηγι, γιατι αλλοι δεν το τρωνε.

Οσο για τους κινδυνους,αυτο μην σε νοιαζει καν.Αμα βρεθεις μπροστα απο λιονταρι,απλα πες του οτι εισαι ξενος,απο Ελλαδα και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια.Το ιδιο ισχυει και με ολα τα ζωντανα,ζωηφια και ερπετα.Ασε που στο τελος θα σε εχουν μαθει και δεν θα στην πεφτουν καθολου.

Μονο που τωρα πρεπει να σ`αφησω γιατι θελω να κανω jailbreak iOS στην 4.3.3,για το iphone4 και μετα να παω σε ενα παρτυ μιας πολυ αγριας φυλης εδω παρακατω.

Σε περιμενω με χαρα να σου δειξω τα αξιοθεατα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...