eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μιας και το συζητάμε: περιπτερά θα έχουμε? όλο και καποιος θα αναλάβει να ανοιξει ενα!εγω ανέλαβα το φαγητό!
bgeorgalas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 όλο και καποιος θα αναλάβει να ανοιξει ενα!εγω ανέλαβα το φαγητό! Μπράβο ρε eu@! για τα κολοκυθάκια είπαμε ε? μην μου κάνεις καμμία λαδιά και τα βρω μπριαμ ή σε κανένα παγωτό....
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μπράβο ρε eu@! για τα κολοκυθάκια είπαμε ε? μην μου κάνεις καμμία λαδιά και τα βρω μπριαμ ή σε κανένα παγωτό.... χαχα μείνε ησυχος! δε θα παρω κολοκυθάκια μαζι-δεν ξερω αν θα εχει εκει γαρ! θα δοκιμαζουμε νεες γευσεις της Αφρικης πχ φοινικες
bgeorgalas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 χαχα μείνε ησυχος! δε θα παρω κολοκυθάκια μαζι-δεν ξερω αν θα εχει εκει γαρ! θα δοκιμαζουμε νεες γευσεις της Αφρικης πχ φοινικες βάλε και λασποκεφτεδάκια στο menu και όταν ήμουνα μικρός μου αρέσανε πολύ!
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 βάλε και λασποκεφτεδάκια στο menu και όταν ήμουνα μικρός μου αρέσανε πολύ! μέσα!οτι πιο ευκολο! κ μπισκοτα τα κανεις!λασπομπισκοτάκια!
bgeorgalas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 μέσα!οτι πιο ευκολο! κ μπισκοτα τα κανεις!λασπομπισκοτάκια! Αυτά που τα θυμηθήκες? έχω να τα φάω χρόνιαααααααααααααααααααααααααααααα αν είσαι και στην πραγματικότητα τόσο καλή στην μαγειρική όσο λες, εγώ μια φορά σε παντρεύομαι!
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Έκανε 6 post για να της την πέσει.. γιαυτό είμαστε μονοι/μονες γιατί ακόμα και στο internet δεν μπορούμε να πούμε ξέρεις είδα την φωτογραφία σου και μου αρέσεις παράδειγμα αλλα πιάνουμε κουβέντα για ώρες. Ντροπή μας! Στην αφρική δεν θα έχει τέτοια. Τέλος πάντων , επιστροφή στην φύση! εε στο topic ήθελα να πω.
bgeorgalas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Έκανε 6 post για να της την πέσει.. γιαυτό είμαστε μονοι/μονες γιατί ακόμα και στο internet δεν μπορούμε να πούμε ξέρεις είδα την φωτογραφία σου και μου αρέσεις παράδειγμα αλλα πιάνουμε κουβέντα για ώρες. Ντροπή μας! Στην αφρική δεν θα έχει τέτοια. Τέλος πάντων , επιστροφή στην φύση! εε στο topic ήθελα να πω. εγώ? για τον άλλο που ήθελε να κάνει το σαμάνο το είπα και μόνο! (για να του δώσω λόγο υπάρξης) Σοβαρά τώρα: ξέρεις πολλές που να φτιάχνουν λασποκεφτεδάκια και λασπομπισκοτάκια?
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 εγώ? για τον άλλο που ήθελε να κάνει το σαμάνο το είπα και μόνο! (για να του δώσω λόγο υπάρξης) Σοβαρά τώρα: ξέρεις πολλές που να φτιάχνουν λασποκεφτεδάκια και λασπομπισκοτάκια? :devil:
jason_rethymno Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Αφρική? Οχι ευχαριστώ Ο Σκορπιός Deathstalker Τι στο καλό είναι αυτό; Να εύχεσαι να μη μάθεις ποτέ. Ζει στη βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, και πραγματικά ανταποκρίνεται στο όνομά του, αφού παραμονεύει για να σε σκοτώσει! Μπορεί να τσιμπάει ελαφρά αλλά το κεντρί του είναι το τοξικότερο από οποιονδήποτε σκορπιό στον κόσμο. Αντιπαθεί πολύ αυτούς που θέλουν να διαταράξουν την ησυχία του, οπότε καλύτερα μείνε μακριά και από τα νότια του Ισημερινού. Γιατί αισθάνομαι περίεργα; Μην αγχώνεσαι, είναι επειδή πιθανότατα σε λίγο θα πεθάνεις. Στην αρχή θα πονάς, μετά θα πέσεις σε κώμα, μετά θα παραλήσεις και μετά θα πεθάνεις. Κάνε υπομονή. http://www.men24.gr/html/ent/577/ent.81577.asp http://en.wikipedia.org/wiki/Deathstalker
eu@ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Έκανε 6 post για να της την πέσει.. γιαυτό είμαστε μονοι/μονες γιατί ακόμα και στο internet δεν μπορούμε να πούμε ξέρεις είδα την φωτογραφία σου και μου αρέσεις παράδειγμα αλλα πιάνουμε κουβέντα για ώρες. Ντροπή μας! Στην αφρική δεν θα έχει τέτοια. Τέλος πάντων , επιστροφή στην φύση! εε στο topic ήθελα να πω. τςτςτς αμέσως! αντε να οργανωθουμε και άστα αυτά!
Traumatias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Γιατί πας εξ αρχής τόσο μακριά??Στην Αφρική θα είσαι ο εύκολος στόχος (όπως όλοι εμείς οι Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι κ.τ.λ.). Αλλά πέρα από αυτό, αν σε έχει πιάσει η -επιστροφή στη φύση και lone wolf- φάση καλύτερα να ανέβεις πρώτα σε κανένα βουνό στην Ελλάδα, μόνος σου ή με έναν άλλο ''τρελό'' φίλο ακόμα καλύτερα, να κοιμάσαι σε καταφύγια όταν βρίσκεις, και έτσι να είσαι αντιμέτωπος μόνο με τη φύση και όχι με τους άπειρους, εκμεταλλευτές, κανίβαλοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κυκλοφορεί σε εκείνη την πραγματικά ματωμένη ήπειρο...Το κάνει και ένας φίλος μου αυτό κάθε καλοκαίρι, είναι πολύ καλή φάση απ ότι λέει ηρεμεί εκεί πάνω Πάντως άποψή μου είναι ότι πιο ανθρωποφαγική κοινωνία από τη δική μας δεν υπάρχει, ούτε στην Αφρική...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.