Προς το περιεχόμενο

Ζωή στην Αφρική

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αποχωρήσω από την Ελλάδα και να πάω να ζήσω στην Αφρική βοηθώντας όπως μπορώ κόσμο και ζώντας κυνηγώντας κυρίως ώστε να φτάσω σε κάποιο επίπεδο να μπορώ να επιβιώσω με τα βασικά. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τρόπους να το κάνω αυτό , τι χρειάζεται και αν είναι εφικτό τέλος πάντων ?

Δεν κάνω πλακα.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επειδή το σκέφτομαι σοβαρά αν ξέρει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες θα ήμουν υπόχρεος.

edit: επίσης θα ήθελα και έναν οδηγό επιβίωσης , πού μπορώ να βρω?

Δημοσ.

ποια ταινια ειδες?

λεγε. <_<

καμία , απλά συνειδητοποίησα τι θέλω να κάνω στην ζωή μου , βρήκα τον σκοπό μου και θα το κάνω.

Δημοσ.

Η Αφρική είναι ήπειρος οπότε και πολύ γενική η ερώτησή σου.Δεν είναι όλες οι αφρικανικές χώρες απολίτιστες.

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Να ζεις στην ζούγκλα με φυλές;

Αν θέλεις να βοηθήσεις, μπορείς να δηλώσεις εθελοντής σε διάφορες οργανώσεις (π.χ οργανισμό ηνωμένων εθνών).

Γιατί το να πάρεις ένα αεροπλάνο και να φύγεις μόνος δεν είναι και τόσο απλό.

Περιμένω απάντηση σου από το sahara wireless network :mrgreen:

Δημοσ.

Αν θέλεις να βοηθήσεις, μπορείς να δηλώσεις εθελοντής σε διάφορες οργανώσεις (π.χ οργανισμό ηνωμένων εθνών).

Γιατί το να πάρεις ένα αεροπλάνο και να φύγεις μόνος δεν είναι και τόσο απλό.

Ναι κάτι τέτοιο σκεφτόμουν , μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες?

Δημοσ.

καμία χώρα και κανένας λαός (στην Αφρική ή οπουδήποτε αλλού) δεν είναι απολίτιστος, απλά ο πολιτισμός τους είναι διαφορετικός από αυτόν που επικρατεί στο δυτικό κόσμο.

Όσο για το θέμα, ο ts πρέπει να σκεφτεί αν όντως μπορεί να προσφέρει κάτι ή απλά θέλει να πάει για να πάει.

[σχεδον οφτόπικ]Δεν πιστεύω στον εθελοντισμό.[σχεδον οφτόπικ]

Δημοσ.

Μπορώ να προσφέρω σε οτιδήποτε έχει σχέση με κατασκευές και χειρωνακτική εργασία. Δυστυχώς οι σπουδές μου περιορίζονται σε τεχνολογικά θέματα που δεν είναι χρήσιμα εκεί.

Δημοσ.

Και γιατί κάποιος να σε ταίζει εκεί τότε; Μπορεί πολύ εύκολα να δίνει λιγότερα χρήματα για να έχει ντόπιους εργάτες, που θα μπορεί και να τους εκπαιδεύει ταυτόχρονα στο να χτίζουν μόνοι τους, για παράδειγμα.

Δημοσ.

Μα αυτό είπα , δεν θα με ταΐζει κανείς θα κυνηγάω αγρία θιράματα με τόξο και θα έχω μαζί μου και την ματσέτα μου.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αποχωρήσω από την Ελλάδα και να πάω να ζήσω στην Αφρική βοηθώντας όπως μπορώ κόσμο και ζώντας κυνηγώντας κυρίως ώστε να φτάσω σε κάποιο επίπεδο να μπορώ να επιβιώσω με τα βασικά. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τρόπους να το κάνω αυτό , τι χρειάζεται και αν είναι εφικτό τέλος πάντων ?

Δεν κάνω πλακα.

Ευχαριστώ

μην πας πουθενά, σε λίγο ακριβώς αυτά θα κανείς και στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ούτε εγώ κάνω πλάκα.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...