panther_512 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Παράξενα πράγματα ρε παιδιά. Από χθές το Samsung Galaxy S v2.3 δέν μπορεί να κατεβάσει ούτε apps από το adroid market, αλλά ούτε και να παίξει youtube videos. Τα άλλα video τα παίζει κανονικά. Όσον αφορά τα apps, μπαίνω κανονικά στo market με το λογαριασμό μου, αλλά όταν επιλέξω την εγκατάσταση, το appplication μένει κολλημένο στο "Γίνεται λήψη". Στο youtube, φορτώνει κανονικά τα πάντα, τη λίστα με τα βίντεο κλ κλ, αλλά όταν επιλέξεις βίντεο, κάνει ότι προσπαθεί να το φορτώσει για καμπόση ώρα και στο τέλος σου λέει ότι δεν μπορεί να παίξει το βίντεο. Έκανα επαναφορά του κινητού σε εργοστασιακή κατάσταση και δεν εγκατέστησα τίποτα. Δέν άλλαξε κάτι. Είναι πρόβλημα του Google ή του κινητού?
arxaggelos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Επίκειται μεγάλη αναβάθμιση του Market (υπάρχει και θέμα στις ειδήσεις), δεν ξέρω μήπως έχει να κάνει με αυτό. Περίμενε λίγάκι μήπως είναι αυτό και στρώσει.
panther_512 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ναί, είδα ότι θα γίνουν αναβαθμίσεις αλλά μου φανηκε παράξενο να είναι κολλημένο το σύστημα 2 μέρες.
orlox Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 internet εχεις στο κινητο? σε σελιδες μπαινεις? εχεις βαλει κανα droidwall και το ξεχασες?Δοκιμασες να κανεις στοπ τκ μαρκετ και clear cache & data?
panther_512 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Λοιπόν, το πήρα το κινητό σήμερα έξω που πήγαμε με τη γυναίκα μου για ψώνια. Κάτσαμε σε μιά καφετέρια και τσέκαρα το Wi-Fi. Η καφετέρια είχε wireless και συνδέθηκα. Καί apps κατέβαζε κανονικότατα καί τα youtube videos τα έπαιζε μιά χαρά. Γύρισα σπίτι και πάλι τα ίδια! Ούτε apps, ούτε youtube. Κατα τα άλλα στο ίντερνετ καί στο market μπαίνει κανονικότατα. Απλώς δεν κάνει download τα apps και δέν παίζει τα βίντεο του youtube. Το κινητό όπως είπα το επανέφερα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά και πρίν, πέρα από 2-3 παιχνιδάκια που είχε το κινητό, δεν του είχαμε βάλει τίποτε άλλο. Το ρούτερ που έχω στο σπίτι είναι του Internet Provider ( Cyta ), το Thomson TG585 v7 και δεν του έχω πειράξει το οτιδήποτε, αλλά ούτε και έχω δυνατότητα ρύθμισης του firewall του.
orlox Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Το πιο πιθανο ειναι να πτεει το rooter σου και να κλεινει καποιες πορτες(?) Δοκιμασε να μπεις στο youtube απο τον κανονικο browser σε desktop version. Μπορεις να δεις εκει τα videos? Ειναι πιθανο στο rooter να μην επιτρεπει επισεις αλλα προτοκολα μεσω wifi εκτος απο το http. Πρεπει να αποκτησεις προσβαση στο rooter σου να τσεκαρεις τις wifi ρυθμισεις. Μπορεις να δεις εδω εναν οδηγο. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=236918
panther_512 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Το ρούτερ έχει κλειδωμένο το firewall του, το οποίο είναι ρυθμισμένο εργοστασιακά. Δέν έχω και ούτε μπορώ να έχω προσβαση. Πρέπει να επαναλάβω ότι μέχρι προχτές το κινητό καί apps κατέβαζε καί youtube βίντεο έπαιζε από το δίκτυο του σπιτιού. Επίσης youtube από browser που δοκίμασα πάλι δεν παίζει τα βίντεο, ενώ οι σελίδες του youtube δουλεύουν κανονικά. Από οπουδήποτε αλλού, είτε άλλες σελίδες στο ίντερνετ είτε την sd card τα παίζει τα βίντεo.
panther_512 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 UPDATE: Για να αποκλείσω το θέμα του modem/router, έβαλα ένα άλλο router που είχα, το οποίο είναι ξεκλείδωτο με dd-wrt firmware. Σύνδεσα το Galaxy μαζί του και πάλι τα ίδια. Πλήρης λειτουργικότητα σε internet, videos etc etc, εκτός από προβολή βίντεο του youtube και download apps από το android market. Οπότε ότι συμβαίνει πρέπει να είναι με το ίντερνετ και το google το ίδιο, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Δυστυχώς άκρη δεν πρόκειται να βγεί αν δεν βρώ να δοκιμάσω κάποιο άλλο android κινητό σπίτι μου...
Black Demis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 UPDATE: Για να αποκλείσω το θέμα του modem/router, έβαλα ένα άλλο router που είχα, το οποίο είναι ξεκλείδωτο με dd-wrt firmware. Σύνδεσα το Galaxy μαζί του και πάλι τα ίδια. Πλήρης λειτουργικότητα σε internet, videos etc etc, εκτός από προβολή βίντεο του youtube και download apps από το android market. Οπότε ότι συμβαίνει πρέπει να είναι με το ίντερνετ και το google το ίδιο, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Δυστυχώς άκρη δεν πρόκειται να βγεί αν δεν βρώ να δοκιμάσω κάποιο άλλο android κινητό σπίτι μου... λοιπόν κανε ένα reset και πάλι (restore to factory settings) αν δεν γίνετε τπτ δοκίμασε πάλι σε κάποιο άλλο ασύρματο... αν από άλλο δουλεύει κανονικά τότε κάτι με των παροχέα παίζει... αυτό το θέμα με την cyta μου έχει τύχει δυο φόρες δεν ξέρω τι παίζετε ακριβός και τα κάνει αυτά..
panther_512 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Σήμερα και αύριο θα κάνω μερικά τέστ και θα δώσω το feedback εδώ. Για αρχή θα βάλω ένα άλλο ρούτερ της Cyta για να αποκλείσω τελείως το θέμα ρούτερ. Εν συνεχεία θα πάρω το HTC ενός συναδέλφου να τσεκάρω αν έχει πρόσβαση από το σπίτι μου. Και στο τέλος θα πάρω το Galaxy σε άλλο σπίτι με Cyta να δώ τί παίζει. Πάντως είναι περίεργη η όλη φάση.
panther_512 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 OK. Όπως παράξενα προέκυψε το πρόβλημα, έτσι παράξενα έφυγε. Γύρισα σπίτι από τη δουλειά με άλλο ρούτερ της Cyta και πρίν προλάβω να κάνω το οποιοδήποτε τέστ, το κινητό καί τα apps άρχισε να τα κατεβάζει, αλλά καί τα Youtube βίντεο να τα παίζει. Εφόσον δεν έκανα την οποιαδήποτε αλλαγή, το μόνο που συμπεραίνω είναι ότι το πρόβλημα ήταν της Cyta ή της Google. Eν αναμονή να δούμε αν το πρόβλημα λύθηκε οριστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.