Προς το περιεχόμενο

Μηνύματα Cosmote

captainf2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν από λίγο με έστειλε μήνυμα η Cosmote το οποίο έλεγε "Μπες στο ιντερνετ από το κινητό σου με αφετηρία το ανανεωμένο Cosmote my view μπλα μπλα μπλα" εγώ επειδή δεν με ενδιαφέρει να μπώ στο ιντερνετ από το κινητό δεν έδωσα σημασία. 10 λεπτά αργότερα ήρθε άλλο μήνυμα το οποίο έλεγε "Μόλις συνδέθηκες στο ιντερνετ με χρέωση 1 ευρώ για 24 ώρες μπορείς να σερφάρεις μέχρι τις 16/07 19:53 χωρίς επιπλέον χρεώση." Δηλαδή με χρέωσε 1 ευρώ για κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει και δεν θα χρησιμοποιήσω? Πόσο μάλλον για κάτι που δεν το ζήτησα? Εν το μεταξύ είχα λιγότερο από 1 ευρώ στο κινητό. Έχει κανείς γνώση πάνω σε αυτό το θέμα?

Δημοσ.

α) Πάρε τηλέφωνο την Κοσμοτέ, και ζήτα να σου απενεργοποιήσουν τα promo μηνύματά τους, ΚΑΙ κάθε είδους πρόσβαση στο ιντερνετ μέσω κινητού στη γραμμή σου, εκτός από τα mms.

β) πόσταρε στην "κινητή τηλέφωνία"

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι απο την Cosmote?Δεν εχω ξανα ακουσει ουτε τετοια προσφορα ουτε να το εχει ξανα κανει αυτο... :whistle:

Παντως αν το εχει κανει ξεχ..σε τους!

Δημοσ.

Απλά το τηλέφωνό σου μπήκε στο Internet και χρεώθηκες 1€.

Για αυτό και σου ήρθαν τα μηνύματα αυτά για να αγοράσεις κάποιο bundle από το να χρεώνεσαι 1€/ημέρα χρήσης.

Επομένως αν δεν σε ενδιαφέρει το Internet στο κινητό σου, απορύθμισέ το και δεν θα λαμβάνεις τέτοια μηνύματα.

Εναλλακτικά ό,τι σου είπε ο Γαβριήλ! :)

Δημοσ.

Πρίν από λίγο με έστειλε μήνυμα η Cosmote το οποίο έλεγε "Μπες στο ιντερνετ από το κινητό σου με αφετηρία το ανανεωμένο Cosmote my view μπλα μπλα μπλα" εγώ επειδή δεν με ενδιαφέρει να μπώ στο ιντερνετ από το κινητό δεν έδωσα σημασία. 10 λεπτά αργότερα ήρθε άλλο μήνυμα το οποίο έλεγε "Μόλις συνδέθηκες στο ιντερνετ με χρέωση 1 ευρώ για 24 ώρες μπορείς να σερφάρεις μέχρι τις 16/07 19:53 χωρίς επιπλέον χρεώση." Δηλαδή με χρέωσε 1 ευρώ για κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει και δεν θα χρησιμοποιήσω? Πόσο μάλλον για κάτι που δεν το ζήτησα? Εν το μεταξύ είχα λιγότερο από 1 ευρώ στο κινητό. Έχει κανείς γνώση πάνω σε αυτό το θέμα?

1) ποιό κινητό χρησιμοποιείς ?

2) Απλά έτυχε να σου έρθει αρχικά το διαφημιστικό για την υπηρεσία myview κ εσύ μετά σκαλίζοντας το κινητό πάτησες καταλάθος να μπεις στο ιντερνετ κ μετά σου ήρθε κ το 1 ευρώ day pass. 13838 επιλογή 9 μιλάς κ ζητάς να βγάλουν την υπήρεσία internet day pass.

Δημοσ.

Και το κινητό σου από μόνο του μπαίνει που και που.

Για αυτό φρόντισε να απενεργοποιήσεις την κίνηση δεδομένων μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού σου.

android.png

Δημοσ.

Έχω το Xperia X8 και στο ιντερνετ μπαίνω που και που από το Wifi του σπιτιού.

3) Εχεις καρτοκινητό ή σύνδεση?

Στην καλύτερη θα σου φάει την κάρτα, στην χειρότερη θα σου χρεώνει το λογαρισμό, αν καταλάθος αποσυνδέεται από το wifi και χρησιμοποιεί κεραία κινητής.

sms 60 στο 1333 κ έχεις 60 mb/μήνα με 3ευρώ αν χρησιμοποιείς whats up

5ευρώ/μήνα 100mb/μηνα αν έχεις σύνδεση και θα έχεις ιντερνετ συνέχεια.το ενεργοποιείς μέσω καταστήματος cosmote, germanos. ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...