Προς το περιεχόμενο

οθονη samsung E2220 22'' full HD 89 ευρω

nifas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω δεν έχει ούτε DVI ούτε HDMI. Μεγάλο μειονέκτημα.

απο τη στιγμη που δεν έχει ηχεία ειναι λογικο να μην έχει και hdmi. Τι να το κάνει; ;) Για το dvi συμφωνω αλλα με κατω απο 100 ευρω δεν βρισκεις καμια 22αρα και ποσο μάλλον να έχει και dvi. Σαν τιμη ειναι καλη αλλα με λιγα ευρω παραπανω θα μπορεις να παρεις και καλυτερη.

Δημοσ.

απο τη στιγμη που δεν έχει ηχεία ειναι λογικο να μην έχει και hdmi. Τι να το κάνει; ;) Για το dvi συμφωνω αλλα με κατω απο 100 ευρω δεν βρισκεις καμια 22αρα και ποσο μάλλον να έχει και dvi. Σαν τιμη ειναι καλη αλλα με λιγα ευρω παραπανω θα μπορεις να παρεις και καλυτερη.

http://www.skroutz.gr/s/338035/Viewsonic-VA2248.html

και όμως βρίσκεις... με κριτήριο την δικιά μου 20άρα samsung 205bw που σε vga είναι θολή και σε dvi πεντακάθαρη (1680 χ 1050) δεν θα αγόραζα οθόνη 1080p με vga συνδεση.

Δημοσ.

γτ να μην εχει hdmi ? η συνδεση οτι το hdmi παει αποκλειστικα με τον ηχο ειναι ακυρη . η 23αρα μου εχει hdmi κ δεν εχει ηχεια .μπορεις να κανεις κ eyefinity .

Δημοσ.

και εγω ειχα δωσει 250€ για την t220(1680x1050) πριν δυο χρονια

τωρα οι τημες ειναι χωμα 90€ για 1080p οθονη και 170 για ips

Τι ειναι το ips?

Δημοσ.

γτ να μην εχει hdmi ? η συνδεση οτι το hdmi παει αποκλειστικα με τον ηχο ειναι ακυρη . η 23αρα μου εχει hdmi κ δεν εχει ηχεια .μπορεις να κανεις κ eyefinity .

μα το hdmi ειναι οτι μεταφερει και ηχο. Αν δεν εχεις ηχο τι να το κανεις; Με το dvi δεν μπορεις να κανεις eyefinity; Δεν μπορει να εχεις διπλο dvi στην καρτα γραφικων ή αν εχει hdmi η καρτα σου να παρεις ενα DVI/HDMI καλωδιο; Δεν λεω οτι δεν ειναι στα συν να εχει και hdmi αλλα απο τη στιγμη που δεν εχει ηχεια δεν ειναι απαραιτητο αν εχει το dvi.

Τι ειναι το ips?

panel της οθονης, καλυτερο απο τα κλασικα tn

Δημοσ.

το Hdmi το βαζουνε για να συνδεεις χωρις ανταπτορα κι αλλες συσκευες

ειναι ακριβως το ιδιο με το dvi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...