kikis2002 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ACER 5742Z.. 3 μήνες λαπτοπ.. και σε τσακωμό με την κοπέλα μου έκανε ράγισμα η οθόνη.. Εδώ Ελλάδα μου λένε 200ευρω... Από Αμερική φέρνω την οθόνη με 60$... το θέμα είναι θα τα καταφέρω να την βάλω? Είδα ένα βιντεο σε έναν απλό υπολογιστή πως αλλάζει αλλά αυτός έχει και camera... δεν ξέρω που είναι οι βίδες του γιατί δεν νομίζω να είναι κάτω από τα λαστιχάκια επειδή είναι πολύ μικρά και μακρόστενα... Τι λέτε να κάνω ρε παιδια?
mikelamar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Βάλε τη κοπέλα σου να στη πληρώσει ή χώρισε την!!!
mikelamar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Τότε φέρε την οθόνη κ βρες ένα μαγαζί να στην αλλάξει!!! Βρες πρώτα το μαγαζί που δέχεται να το κανει κ μετα αγόρασε την.
Grobath Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εγώ κατάφερα να αλλάξω μια οθόνη από turbo x laptop αλλά ήταν πολύ ζόρι επειδή το έκανα πρώτη φορά. Αξίζει πάντως να δοκιμάσεις μια και γλυτώνεις πολλά $$. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην ανοίξουν πολύ τα πλαστικά. Το laptop που άλλαξα εγώ ήταν παλιό οπότε δεν το πρόσεξα και πολύ αλλά επειδή το δικό σου είναι καινούργιο προσπάθησε μην χαλάσεις πολύ τα πλαστικά καθώς θα το ανοίγεις. Λογικά για το laptop σου θα μπορείς να βρεις video με κάποιον που να το ανοίγει. Checkare youtube. Άμα μπορείς να βρείς κάποιον γνωστό που να ξέρει μερικά πράγματα ακόμα καλύτερα. Να ξέρεις ότι άμα έχει χαλάσει μόνο η οθόνη δεν θα χρειαστεί να ανοίξεις όλο το λαπτοπ. Απλά θα βγάλεις την παλιά και θα συνδέσεις την καινούργια στα ίδια καλώδια.
nik_n Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Η αλλαγή οθόνης σε ένα μαγαζί άντε να σου πάει 30-40€ Οπότε καί €€ έχεις κερδίσει και καμία ζημιά δεν θα κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.