Προς το περιεχόμενο

ψύκτρα q6600

ra62

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω τον q6600 (tdp 105..) με την εργοστασιακή ψύκτρα (αυτή που βουίζει δαιμονισμένα χειμώνα καλοκαίρι). Έχετε στα υπ 'όψην καμία δοκιμασμένη αθόρυβη ψύκτρα μέχρι 50ε που να μπαίνει σε lga775 και να χωράει με μεσαίο κουτί?

Δημοσ.

gate γραφει επάνω.. είναι το κλασσικό που έδινε το myltirama.δεν είδα να γράφει κάποιο μοντέλο μόνο interset κ έναν serial number που δε νομιζω να βοηθάει.

Δημοσ.

Μπορείς να μετρήσεις το πλάτος του κουτιού ή ακόμα καλύτερα την απόσταση του Socket από το πλαινό καπάκι;

Δημοσ.

Είσαι στο όριο για Hyper 212 και δεν ξέρω αν θα χωρέσει...

Δες αυτή και περίμενε κάποιον με hyper ή A50 A70 να σου πει αν θα χωρέσει...

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Loki-SD963-Heatpipe-CPU-Cooler-92mm-s775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm

Dimension 92(W) x 50(H) x 134(D) mm

Δημοσ.

οι 120χιλ φαίνεται να έιναι όντως στα όρια. την ειδα την Α70 αλλά είδα κ αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Alpenfohn-Brocken-Heatpipe-CPU-Cooler-120mm-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm

που λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές αλλά φαίνεται τα heatpipes να είναι αλουμινένια κ δεν φαίνεται πολυ σωστό αυτό

Δημοσ.

την είχα δει την υδρόψυξη αλλά δεν έχω διαβάσει κ τισ καλύτερες κριτικές (λόγω του ότι είναι κλειστό κύκλωμα). εκτός αυτού το ψυγειάκι σίγουρα δε χωράει στο κουτί. το κουτί έχει θέση για 80αρι ανεμιστήρι κ αυτό θέλει 120.

karmen το συνολικό ύψος που το βρήκες? δεν εχω δει να το λέει κάπου

Δημοσ.

την είχα δει την υδρόψυξη αλλά δεν έχω διαβάσει κ τισ καλύτερες κριτικές (λόγω του ότι είναι κλειστό κύκλωμα). εκτός αυτού το ψυγειάκι σίγουρα δε χωράει στο κουτί. το κουτί έχει θέση για 80αρι ανεμιστήρι κ αυτό θέλει 120.

karmen το συνολικό ύψος που το βρήκες? δεν εχω δει να το λέει κάπου

http://www.hardwareoverclock.com/EKL_Alpenfoehn_Brocken_CPU_Kuehler.htm

Δημοσ.

τελικά παράγκειλα αυτήν. αν σου κατσει κάτι στην αρχή δύσκολα να ξεκολήσει το μυαλό... βέβαια το πλαίσιο μάλλον δεν έχει διαθεσιμότητα και μου λένε τα δικά τους. υπάρχει επίσης ισχυρό ενδεχόμενο να μη χωράει στο κουτί αλλά γιαυτό υπάρχει ο καλός μας φίλο ο τροχος :mrgreen:

Δημοσ.

τελικά παράγκειλα αυτήν. αν σου κατσει κάτι στην αρχή δύσκολα να ξεκολήσει το μυαλό... βέβαια το πλαίσιο μάλλον δεν έχει διαθεσιμότητα και μου λένε τα δικά τους. υπάρχει επίσης ισχυρό ενδεχόμενο να μη χωράει στο κουτί αλλά γιαυτό υπάρχει ο καλός μας φίλο ο τροχος :mrgreen:

Γράψε εντυπώσεις όταν την βάλεις πάνω... Καλοφόρετη και καλή υπομονή με το πλαίσιο

Δημοσ.

Λοιπόν... την παρέλαβα, την έβαλα και έχω τις εξής παρατηρήσεις:

1ον το κουτί είναι πολύ σημαντικό για να μην ταλαιπωρηθεις σε τετοιες δουλειες. Λόγω χωρου και σχεδίασης χρειάστηκε να ξεστήσω ολόκληρο το pc για να μπει η βάση και ύστερα να σηκώσω την ψύκτρα (ενώ είχα βάλει ήδη την πάστα) προκειμένου να καταφέρω να την βιδώσω).

2ον η ψύκτρα η συγκεκριμένη είναι όντως αθόρυβη.

3ον το οτι αλλάζεις ψύκτρα δε σημαίνει οτι το pc γινεται αθόρυβο. για να κάνω βήματα προς αυτόν τον στόχο άλλαξα επίσης το ανεμιστηρι του κουτιού καθώς και του τροφοδοτικού. Και πάλι υπάρχει θόρυβος από το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών το οποίο σκέφτομαι να καταργήσω βάζοντας μια μεγάλη ψύκτρα (σε σχέση με τη δική του) που εχω βγάλει από ενα παλιό xbox. Πάντως όταν σταματάω το ανεμιστηράκι της κάρτας το μόνο που ακούγεται είναι ο σκληρος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...